Vivakita E-sigaret Startsets

Vivakita is een relatief nieuw merk in de vaping wereld met een aanbod van All-In-One E-sigaretten voor de beginnende damper. Vivakita biedt hoge kwaliteit elektrische sigaretten voor een schappelijke prijs. Voor de wat gevorderde damper biedt het merk ook de compacte Move 60 startset met uitgebreide instellingen.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Een E sigaret startset van Vivakita kopen?

In het assortiment van Slimroken vindt u verschillende startsets. Op deze pagina kunt u een All-In-One E-sigaret of een compacte mod kopen van Vivakita. Wat u van het merk kan verwachten? Vernieuwend met een hoge kwaliteit. Voor het gewenste model navigeert u naar het betreffende product of leest u hieronder verder over de modellen in het assortiment.

Fusion Special 20W

De Fusion Special 20W is een All-In-One E-sigaret met een ingebouwde batterij van 850mAh. Dit model heeft een ingebouwde clearomizer met een liquid capaciteit van 2ml. De Fusion maakt gebruik van Fusion coils. Deze zijn verkrijgbaar in 0.25 Ohm en 0.8 Ohm.

Vivakita Move 60W

Dit model betreft een startkit met een interne batterij van 2100mAh. De Vivakita Move heeft een maximaal uitgaand vermogen van 60W. De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de Solo 2 coils. Aan de zijkant van dit model zit een klein OLED scherm waarop het wattage veranderd kan worden.

Solo Pro 30W

De Solo Pro is een All-In-One (AIO) E sigaret met een interne batterij en een capaciteit van 1500mAh. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ingebouwde clearomizer heeft een E liquid inhoud van 2ml. Het uitgaande wattage van 30W is een constant uitgaand wattage en kan niet zelf ingesteld worden.

Clearomizers en bijbehorende coils

Naast de startersets vindt u ook clearomizers en coils van Vivakita in het assortiment. Zo is er de Frogman clearomizer en de Frogman coils. De tank is configureerbaar met diverse mods met een 510 aansluiting.

 

Meer weten over E-sigaretten ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!