Vaptio E-sigaret Startsets

Vaptio is een Amerikaans vaping merk uit Seatle dat al enige jaren technisch hoogwaardige vaping producten maakt. De Vaptio E-sigaret is nog relatief nieuw in Nederland, maar vallen op door hun strakke design, kwaliteit en prijs. In ons assortiment heeft u keuze uit compacte startsets als de Vaptio C2 en uitgebreidere MOD kits inclusief bijbehorende onderdelen.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  Vaptio Solo 2 - 3000mAh Startset

  AIO Vape pen voor de beginnende damper, met interne batterij.

  Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 26,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Een Vaptio E sigaret kopen

Vaptio, opgericht in 2014, heeft zichzelf toegewijd aan het veranderen van de vape wereld door voortdurend vernieuwingen aan te brengen in hun elektrische sigaretten. Een E sigaret van het merk kopen verzekert u van een veilig kwalitatief hoog product.

De verschillende modellen in het assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende E-sigaret modellen van Vaptio terug. Hieronder geven we een korte beschrijving van het product. Voor de complete productbeschrijving navigeert u naar de pagina van het desbetreffende product.

De Vaptio CII

De CII startset is een pen-vormige E-sigaret die bestaat uit een CII mod, CII clearomizer en twee 0.25 Ohm coils. Het model heeft een maximaal vermogen van 100W en een liquid capaciteit van 2ml. Het betreft een Sub Ohm elektrische sigaret die door de beginnende en ervaren damper gebruikt kan worden.

De Vaptio PIII

De PIII startset is een compacte mod met een 3000mAh interne batterij en een Sub Ohm clearomizer met een inhoud van 2ml. Het model kan een maximaal vermogen van 100W halen en bevat een instelbare airflow die ontwikkeld is voor de beginnende en de ervaren damper. Bij de PIII startset wordt een Vaptio PIII clearomizer meegeleverd.

De Vaptio PI Mini Special

De PI Mini Special is een compacte starterset met een PI Mini Mod en een Sail PII clearomizer. U kan het model instellen op drie verschillende standen en is eenvoudig in gebruik. De clearomizer maakt gebruik van Gladiator coils. Er zijn twee coils toegevoegd in de startkit. Net zoals de twee andere modellen is dit model ook voor de beginnende en de ervaren damper.

Overige onderdelen en accessoires

Bij Slimroken vindt u naast de E-sigaret startsets ook andere onderdelen van het merk. De clearomizers zijn bijvoorbeeld ook op andere losse mods te gebruiken. Kijkt u wel eerst even naar het type aansluiting/koppeling voordat u een aanschaf doet. Navigeer hier naar de overige onderdelen en accessoires van Vaptio:

Meer weten over E-sigaretten ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!