Vaporesso E-sigaret Startsets

Vaporesso E-sigaretten en box mods staan bekend om hun uitgebreide, maar simpele functionaliteit. Hierdoor is het merk geschikt voor de beginnend een de ervaren damper. Vaporesso streeft naar kwalitatief goede clearomizers met een eigen lekvrije sluiting. Naast een ruim aanbod in Vaporesso E-sigaretten bij Slimroken vindt u hier ook een ruime keuze aan coils, zodat u de gewenste persoonlijke dampervaring zelf kan vormgeven.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

De Vaporesso E-sigaret 

Vaporesso streeft, met hun E-sigaretten en box mods, naar de hoogst haalbare veiligheid, gebruiksgemak en innovatie. Vaporesso heeft een divers aanbod in E-sigaretten op de markt gebracht. Deze gebruiksvriendelijke producten zijn volgens Vaporesso voor zowel de beginnende als gevorderde damper. Naast de E-sigaret startersets heeft Vaporesso ook lekvrije clearomizers en een ruim aanbod op het gebied van coils in het assortiment.

Vaporesso E sigaret kopen bij Slimroken.nl

Als u een E-sigaret van het merk Vaporesso wilt kopen dan heeft u naast een aanbod in mods ook keuze uit diverse startersets. Deze startersets bestaan, afhankelijk van het type startkit dat u besteld, uit een batterij of mod, een verdamper, een usb oplaadkabel en coils. U hoeft dan alleen nog E-liquid te kopen, voordat u een E-sigaret van Vaporesso aanschaft.

Welke Vaporesso E-sigaret modellen zijn er?

Net zoals (bijna) elke andere aanbieder heeft ook Vaporesso meerdere E-sigaret modellen in het assortiment. Zo biedt Vaporesso de keuze uit bijvoorbeeld VW/TC box mod startersets voor de meer gevorderde damper, zoals de Vaporesso Revenger of een AIO E-sigaret als de Vaporesso VECO one. Vaporesso producten worden ontworpen met inspiratie uit de gaming branche zoals grote vuurknoppen en een goed in de hand liggende vorm als een joystick.

Vaporesso Revenger

De Vaporesso Revenger kit beschikt als eerste MOD over een EML systeem. Dit zorgt voor een scherp OLED beeldscherm en gebruiksvriendelijkheid. De Vaporesso Revenger staat erom bekend dat het product de meest geavanceerde vapekit tot nu toe is. Bij de startkit krijgt u de Vaporesso NRG Mini tank 2ml meegeleverd en ook krijgt u twee Vaporesso Coils in het starterspakket.

Vaporesso Tarot Nano

De Vaporesso Tarot Nano is een kleine, maar krachtige mod. De Tarot Nano heeft een vermogen van 80W en is compleet afgestemd op de meegeleverde Vaporesso Veco clearomizer. De tank van de Vaporesso Tarot Nano staat bekend om zijn lekvrije sluiting en heeft een OMNI Board waarmee u alle kanten op kan. De Tarot Nano is daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Diverse onderdelen voor uw Vaporesso device

Naast de startersets van Vaporesso heeft Vaporesso ook onderdelen die apart of mee besteld kunnen worden. De Vaporesso onderdelen in het assortiment van Slimroken.nl vindt u hier:

Meer weten over de box mod? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!