Vaporesso E-sigaret Startsets

Vaporesso E-sigaretten en box mods staan bekend om hun uitgebreide, maar simpele functionaliteit. Hierdoor is het merk geschikt voor de beginnend een de ervaren damper. Vaporesso streeft naar kwalitatief goede clearomizers met een eigen lekvrije sluiting. Naast een ruim aanbod in E-sigaretten bij Slimroken vindt u hier ook een ruime keuze aan coils, zodat u de gewenste persoonlijke dampervaring zelf kan vormgeven.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
11 artikel(en)
11 artikel(en)

De Vaporesso E-sigaret

Vaporesso streeft, met hun E-sigaretten en box mods, naar de hoogst haalbare veiligheid, gebruiksgemak en innovatie. Vaporesso heeft een divers aanbod in E-sigaretten op de markt gebracht. Deze gebruiksvriendelijke producten zijn volgens het merk zelf voor zowel de beginnende als gevorderde damper. Naast de E-sigaret startersets hebben ze ook lekvrije clearomizers en een ruim aanbod op het gebied van coils in het assortiment.

Een Vaporesso E-sigaret kopen bij Slimroken.nl

Als u een E-sigaret van het merk Vaporesso wilt kopen dan heeft u naast een aanbod in mods ook keuze uit diverse startersets. Deze startersets bestaan, afhankelijk van het type startkit dat u besteld, uit een batterij of mod, een verdamper, een usb oplaadkabel en coils. U hoeft dan alleen nog E-liquid te kopen, voordat u een E-sigaret aanschaft.

Vaporesso staat bekend om zijn passie over de vape cultuur. Het merk is ontwikkeld om veiligheid, gemakt en toegankelijkheid voor dampers te creëren. Daarnaast hebben ze verhittingselementen verbeterd en tanks ontwikkeld die niet meer lekken. Wilt u een Vaporesso E sigaret kopen? Dan bent u verzekerd van een merk dat zijn producten van hoge kwaliteit en met passie ontwikkelen.

Welke modellen vindt u in ons assortiment?

Net zoals (bijna) elke andere aanbieder heeft ook Vaporesso meerdere E-sigaret modellen in het assortiment. Zo bieden ze de keuze uit bijvoorbeeld VW/TC box mod startersets voor de meer gevorderde damper, zoals de Revenger of een AIO E-sigaret als de VECO one. De producten worden ontworpen met inspiratie uit de gaming branche zoals grote vuurknoppen en een goed in de hand liggende vorm als een joystick.

Vaporesso Revenger kit beschikt over een EML systeem

De Vaporesso Revenger kit beschikt als eerste MOD over een EML systeem. Dit zorgt voor een scherp OLED beeldscherm en gebruiksvriendelijkheid. De Revenger staat erom bekend dat het product de meest geavanceerde vapekit tot nu toe is. Bij de startkit krijgt u de NRG Mini tank 2ml meegeleverd en ook krijgt u twee bijbehorende coils in het starterspakket. De bijgeleverde tank werkt op GT Core Coils en CCELL Ceramic Coils. De bijgeleverde tank is een echte "Cloud Chaser" en heeft een verstelbare airflow en een vernieuwd slide and fill top fill systeem. Dit zorgt ervoor dat u de clearomizer gemakkelijk kunt vullen.

De Revenger kit werkt op twee externe 18650 batterijen welke apart dienen worden aangeschaft. Deze kunnen opgeladen worden met de bijgeleverde micro USB kabel, maar het beste kunt u hiervoor een externe batterij oplader gebruiken. Deze werkt namelijk sneller en efficiënter.

De Vaporesso Revenger kit heeft een vernieuwd OMNI Board

Deze box mod heeft een vernieuwde OMNI Board 2.0, waardoor hij van de nieuwste technieken is voorzien. U kunt hiermee heat-curves instellen en gebruik maken van Temperature Control. Daarnaast zijn er ook voorgeprogrammeerde wattage profielen aanwezig. Het nieuwe board laat u ook zien hoe lang het opladen van uw batterijen duurt en heeft de optie snel opladen. Hiermee zijn de batterijen op te laten met een 2.5A lader.

Vaporesso Tarot Nano startset is klein maar krachtig

De Vaporesso Tarot Nano is een kleine, maar krachtige mod. De Tarot Nano heeft een vermogen van 80W en is compleet afgestemd op de meegeleverde Veco clearomizer. De mod in deze startkit betreft een interne batterij van 2500mAh. Het OLED scherm dat in dit model zit verwerkt is aan de smalle zijde van de clearomizer te vinden. hier kunt u alle dampgegevens op vinden. De tank van de Tarot Nano staat bekend om zijn lekvrije sluiting en heeft een OMNI Board waarmee u alle kanten op kan. U kunt hier bijvoorbeeld heat-up curves op instellen, gebruik maken van de Smart VW modus en u heeft een uitgebreideTemperatur Control modus. Er is dus een breed scala aan instellingen mogelijk. Wilt u de dampervaring zoveel mogelijk zelf samenstellen? Dan is de Vaporesso Tarot Nano een optie. De Tarot Nano is daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Vaporesso Target Mini heeft verschillende modi

De Vaporesso Target Mini is een startkit die gebruik maakt van de Target Mini TC Mod en de Guardian clearomizer welke gebruik maakt van cCell Coil. Het model bevat een interne batterij met een capaciteit van 1400mAh. Deze batterij is op te laden middel de bijgeleverde micro USB kabel. Indien u de mod van deze starterset bekijkt dan zult u zien dat de voorknop aan de bovenzijde te vinden is. Wanneer u wilt beginnen met dampen dan drukt u deze vuurknop in. Aan de onderzijde van de mod vindt u ook nog drie knoppen. Met deze knoppen kan er geschakeld worden tussen de verschillende modi.

Diverse onderdelen voor uw device

Naast de startersets heeft het merk ook onderdelen die apart of mee besteld kunnen worden. De overige onderdelen van Vaporesso in ons assortiment vindt u hier:

Meer weten over de box mod? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!