Uwell E-sigaret Startsets

Uwell is een merk dat met de E-sigaret niet de stappen van de concurrent volgt, maar in plaats daarvan hun eigen weg te banen. Op deze manier probeert het merk een stempel te drukken in de E-sigaretten branche.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Een E sigaret van Uwell

Voor de E sigaret gebruikt Uwell alleen materialen van hoge kwaliteit. Uitgebreid nemen ze de tijd voor het product om de veiligheid te kunnen waarborgen en dat zal altijd hun nummer 1 prioriteit zijn. Met een speciaal onderzoeks- en ontwikkelingsteam streeft het merk naar nieuwe innovaties en ideeën.

De Uwell Whirl 22 startset

De Uwell Whirl 22 is een all-in-one startset die gebruik maakt van een interne 1600mAh batterij. Hiermee behaalt het model een maximaal vermogen van 25W. De Whirl heeft meer beveiligingen en heeft een e-liquid inhoud van 2ml. Gebruik voor de Whirl coils van 0.6 tot 1.0 Ohm. Er worden twee coils meegeleverd in het startset.

Overige E sigaretten in het assortiment

Er zijn op dit moment nog geen andere producten van het Uwell te vinden in het assortiment van Slimroken.nl. Als u op zoek bent naar een andere E-sigaret starterset of een losse mod dan navigeert u naar de algemene categoriepagina van de E-sigaretten startersets of de losse box mods.

Meer weten over E-sigaretten ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!