Usonicig E-sigaret Startsets

Usonicig is een nieuwkomer op de markt met een nieuwe vibratietechniek voor coils om liquid te verdampen ipv verhitten. Bekijk de Unisonicig Rhythm voor meer info.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Wilt u een Usonicig E-sigaret  kopen?

Het merk is in 2014 opgericht en houdt zich bezig met het onderzoeken en ontwikkelingen van nieuwe e-sigaretten. Dit heeft geresulteerd in de het revolutionaire model; Rhythm.

De Usonicig Rhythm

Dit model betreft een revolutionaire startset die de E-liquid in damp veranderd door middel van ultra-sonische vibraties in plaats van de traditionele coil. Dit doet de Rhythm met een snelheid van 2.400.000 ker per seconde. Dit heeft als resultaat dat de damp 30% minder warm is dan bij een normale coil. De POD in dit model gaat ongeveer 2-3 weken mee en is eenvoudig te vervangen. Voor de Rhythm worden vooral hoge PG liquids geadviseerd. Daarnaast kunt u ook nicotine salt of CBD liquids dampen.

Overige E sigaretten in het assortiment

Er zijn op dit moment nog geen andere producten van het merk te vinden in het assortiment van Slimroken.nl. Als u op zoek bent naar een andere starterset of een losse mod dan navigeert u naar de algemene categoriepagina van de E-sigaretten of de losse box mods voor de overige merken.

 

Meer weten over E-sigaretten? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!