Usonicig E-sigaret Startsets

Usonicig is een nieuwkomer op de markt met een nieuwe vibratietechniek voor coils om liquid te verdampen ipv verhitten. Bekijk de Unisonicig Rhythm voor meer info.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Usonicig Rhythm - 1500mAh Startset - 2ML

  Usonicig e-sigaret die gebruik maakt van ultrasonische vibraties i.p.v. een reguliere coil.

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 79,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Usonicig E-sigaret kopen bij Slimroken?

Het merk is in 2014 opgericht en houdt zich bezig met het onderzoeken en ontwikkelingen van nieuwe e-sigaretten. Dit heeft geresulteerd in de het revolutionaire model; Rhythm.

De E-sigaretten van Usonicig zijn eenvoudig in gebruik. Deze gebruiksvriendelijke werking zorgt ervoor dat ook beginnende dampers gebruik kunnen maken van de E-smokers.

De Usonicig Rhythm startset

Dit model betreft een revolutionaire startset die de E-liquid in damp veranderd door middel van ultra-sonische vibraties in plaats van de traditionele coil. Dit doet de Rhythm met een snelheid van 2.400.000 keer per seconde. Dit heeft als resultaat dat de damp 30% minder warm is dan bij een normale coil.

De POD in dit model gaat ongeveer 2-3 weken mee en is eenvoudig te vervangen. Voor de Rhythm worden vooral hoge PG liquids geadviseerd. Daarnaast kunt u ook nicotine salt of CBD liquids dampen.

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.