UPENDS e-sigaret

Op zoek naar een e-sigaret startset van Upends? Bij Slimroken vindt u het complete aanbod van dit merk. De Upends e sigaret is pen-vormig en werkt in combinatie met pods.

Upends heeft zich gespecialiseerd in antibacteriële e sigaretten. De elektrische sigaretten zijn vervaardigd uit Nano metrisch zilver en het mondstuk remt de groei van bacteriën tot 99,9%.

6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS Uppen Startset

  Pen-vormige e-sigaret met interne batterij. Inclusief één Uppen pod.

  Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  € 24,95
 • Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS UpOX Startset

  UPENDS pod e-sigaret inclusief één UpOX pod.

  Batterij
  400 mAh
  Tank
  2 ml
  € 13,95
 • Puffs
  500
  Nicotine
  20 MG
  UPENDS UpBAR Disposable

  Wegwerp e-sigaret, verkrijgbaar in verschillende smaken.

  Puffs
  500
  Nicotine
  20 MG
  € 6,49
 • Puffs
  600
  Nicotine
  0 MG
  UPENDS UpBAR RS Disposable

  Wegwerp e-sigaret zonder nicotine, verkrijgbaar in verschillende smaken.

  Puffs
  600
  Nicotine
  0 MG
  € 6,75
 • Puffs
  600
  Nicotine
  20 MG
  UPENDS UpBAR RS Disposable - 20MG

  Wegwerp e-sigaret met 20mg Nic Salt.

  Puffs
  600
  Nicotine
  20 MG
  € 6,75
 • Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  UPENDS Uppen Plus Startset

  Pod e-sigaret inclusief één Uppen pod. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Batterij
  600 mAh
  Tank
  2 ml
  € 27,99
6 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Upends startset kopen?

Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan Upends producten, zo ook de e-sigaret startsets van het merk. De Upends e sigaret maakt gebruik van losse pods, het is dus een pod systeem.

Pod systemen zijn geoptimaliseerd op te gebruiken in combinatie met nicotine salt e-liquids. Daarnaast kan er ook gewoon nog gebruik worden gemaakt van e-liquids met freebase nicotine.

De missie van Upends is duidelijk; ze willen alle rokers wereldwijd een alternatief aanbieden voor traditionele sigaretten door het produceren van vaping producten met minimalistisch ontwerp. Daarnaast staat kwaliteit en een betaalbare prijs voor dampen voorop bij Upends.

Upends Uppen e-sigaret

De Upends Uppen startset is een complete e-sigaret. Deze elektrische sigaret wordt geleverd inclusief één pod met ingebouwde coil. De interne batterij heeft een capaciteit van 600mAh en kan worden opgeladen met de bijgeleverd USB kabel.

De Uppen is de éérste antibacteriële e sigaret. Hoe Upends dit voor elkaar heeft gekregen? Zij maken gebruik van nano metrisch zilver. Dit heeft als eigenschap dat het bacteriën niet de kans geeft om te hechten aan de oppervlakte. Naar eigen zeggen remt het de groei van bacteriën tot 99,9%. Daarnaast wordt iedere startset geleverd inclusief een dop om te plaatsen over de pod. Deze dop voorkomt dat stof en vuil wordt verzameld in het mondstuk.

Heeft u vragen over de producten op deze pagina? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

Upends Uppen Plus e-sigaret

De Uppen Plus wordt geleverd inclusief een Uppen pod en heeft een 600mAh batterij. De complete set is verkrijgbaar bij ons. Voor het opladen van de batterij kan er gebruik worden gemaakt van de USB kabel.

Upends UpOX e-sigaret

De Upends UpOX e-sigaret maakt gebruik van de UpOX pods. De pods kunnen worden gevuld met 2ml e-liquid. Bijvullen van e-liquid kan via de onderzijde worden gedaan.

De UpOX heeft een interne batterij van 400mAh.

Upends Disposable e-sigaret

De Upends Disposable is een wegwerp e-sigaret. De disposable is verkrijgbaar in verschillende smaken en vooraf gevuld met e-liquid. Wanneer de e-liquid op is schakelt de e-sigaret zichzelf automatisch uit en kan deze weggegooid worden.

Het nicotinegehalte van een Upends Disposable is 20 mg.

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.