Teslacigs E-sigaret Startsets

Teslacigs is een E-sigaretten merk dat sinds 2013 hardware op de markt brengt. Naast de E-sigaret brengt het merk ook diverse mods op de markt.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
  • Teslacigs TPOD Startset Gun Metal
    Teslacigs TPOD - Startset
    € 44,95

    All-In-One (AIO) POD systeem met ingebouwde 500mAh batterij en 1.4 inch OLED scherm

1 artikel(en)

Een Teslacigs E-sigaret kopen?

Teslacigs is een E-sigaretten merk dat sinds 2013 hardware op de markt brengt. Naast de E-sigaret brengt het merk ook diverse mods op de markt. Het merk garandeert vertrouwen in een kwalitatief product. Daarnaast focussen zij zich constant op hun klanten. Ze proberen de wensen van de klant in vervulling te laten gaan door middel van het blijven innoveren van producten en het upgraden van software. Dit doen zij voor zowel de e-sigaretten als voor de losse mods.

De Teslacigs TPOD

De TPOD is een startset van Teslacigs. Het betreft een All-In-One (AIO) POD systeem die gebruik maakt van diverse modi. Deze E sigaret heeft een liquid capaciteit van 2ml en is hervulbaar. De meeste POD systemen hebben geen OLED scherm, maar dat heeft dit model wel.

Overige producten

Naast de E sigaret vindt u ook diverse box mods van het merk in ons assortiment. Deze mods zijn geïnspireerd op een steampunk stijl. Die vindt u op de pagina box mods van Teslacigs.

Meer weten over E-sigaretten ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!