Teslacigs e-sigaret

Teslacigs is een E-sigaretten merk dat sinds 2013 hardware op de markt brengt. Naast de E-sigaretten brengt het merk ook diverse MOD's op de markt.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  Teslacigs TPOD - Startset - 2ML

  All-In-One (AIO) POD systeem met ingebouwde 500mAh batterij en 1.4 inch OLED scherm

  Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 44,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Teslacigs e-sigaret kopen?

Teslacigs is een e-sigaret merk dat sinds 2013 elektrische sigaretten op de markt brengt. Naast de e-sigaret brengt het merk ook diverse mods op de markt. Het merk garandeert vertrouwen in een kwalitatief product. Daarnaast focussen zij zich constant op hun klanten. Ze proberen de wensen van de klant in vervulling te laten gaan door middel van het blijven innoveren van producten en het upgraden van software. Dit doen zij voor zowel de e-sigaretten als voor de losse mods.

Teslacigs TPOD startset

De TPOD is een startset van Teslacigs. Het betreft een All-In-One (AIO) pod systeem die gebruik maakt van diverse modi. Deze e-sigaret heeft een e-liquid capaciteit van 2ml en is hervulbaar. De meeste pod apparaten hebben geen OLED scherm, maar dat heeft dit model wel.

Overige Teslacigs producten

Naast de e sigaret vindt u ook diverse box mods van het merk in ons assortiment. Deze mods zijn geïnspireerd op een steampunk stijl.