Suorin

Op deze pagina vindt u alle e-sigaret startsets van het merk Suorin. Alle Suorin e-sigaretten werken op het pod systeem. De pods kunnen worden gevuld met een e-liquid naar keuze.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  Suorin - Edge Startset

  POD systeem e-sigaret van Suorin, ingebouwde batterij van 230mAh.

  Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  € 25,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Suorin e-sigaret startset kopen?

De e-sigaretten van Suorin zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen. De pods kunnen middels een magnetische aansluiting worden vastgeklikt op de e-sigaret. De coil is ingebouwd in de pod, deze is dus niet los te vervangen.

Het is verstandig om een e-liquid te kiezen met een VG gehalte van 50 of lager. Hogere VG gehaltes zijn te dik en kunnen hierdoor moeilijk worden verdampt door de coil.

Heeft u nog aanvullende vragen op het gebruik van de e-sigaret? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan klaar voor al uw vragen omtrent dampen.

Wat is een pod e-sigaret?

De pod e-sigaret werkt op losse pods in plaats van een clearomizer. Een pod heeft een ingebouwde coil en kan met een magnetische aansluiting op de batterij worden geplaatst. U klikt de pod (met de desbetreffende e-liquid/vloeistof) en u kan starten met dampen.

Wanneer de smaak van een e-liquid afneemt is het tijd om een nieuwe pod te plaatsen. De coil in een Suorin pod is niet los te vervangen.

Overige vape producten van Suorin

Naast de complete e-sigaret startsets van Suorin heeft Slimroken ook andere producten van dit merk in haar assortiment opgenomen. Het gaat hierbij om de producten in de volgende categorieën:

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze e-sigaret kennisbank.