Suorin

Op deze pagina vindt u alle E-sigaretten van het merk Suorin. De E-smokers zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen doordat ze gebruik maken van een POD systeem.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  Suorin - Edge Startset

  POD systeem van Suorin, eenvoudig in gebruik te nemen.

  Batterij
  230 mAh
  Tank
  2 ml
  € 25,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Suorin E-sigaret startset kopen?

De E-sigarettem van Suorin zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Het zijn hiermee E-smokers die uitermate geschikt zijn voor personen die afstappen van traditionele tabak naar elektronisch roken. U klinkt een POD in en u kan beginnen met dampen.

Heeft u toch nog aanvullende vragen op het gebruik van de E-sigaretten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, deze staat klaar voor al uw vragen omtrent dampen.

Wat is een POD systeem?

E-sigaretten die werkzaam zijn op een POD systeem winnen steeds meer populariteit onder ex-rokers. Deze mate van populariteit heeft het POD systeem voornamelijk te danken aan de eenvoud van de producten. U klinkt de POD (met de desbetreffende E-liquid/vloeistof) en u kan starten met dampen.

Is de POD verbruikt? Dan kunt u eenvoud een nieuwe POD inklikken en verder gaan met dampen.

Overige vape producten van Suorin

Naast de complete E-sigaret startsets van Suorin heeft Slimroken ook andere producten van dit merk in haar assortiment opgenomen. Het gaat hierbij om de producten in de volgende categorieën:

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.