SMOK E-sigaret Startsets

SMOK E-sigaretten staan bekend om het continu innoveren van de E-sigaret modellen. SMOK biedt startsets, mods en tanks aan. Het merk streeft naar hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijke E-sigaretten. E-sigaretten van het merk zijn er voor de beginnende en de ervaren damper. Bij Slimroken.nl vindt u naast E-sigaretten ook accessoires.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
27 artikel(en)
27 artikel(en)

Een SMOK E-sigaret kopen bij Slimroken.nl

De SMOK E-sigaretten zijn voorzien van een sterk design met een goede grip. De modellen zijn beschikbaar in diverse kleuren met ingebouwde of losse clearomizer. De box mods zijn voorzien van simpele knoppennavigatie voor het instellen van wattage en temperatuur. Sinds de nieuwste modellen beschikken SMOK kits ook over hoog resolutie LED displays. Alle startsets zijn uitgerust met een originele clearomizer en passende coils.

Wat is SMOK Vape?

SMOK Vape is onderdeel van ShenZhen IVPS Technology Co Limited. Sinds de oprichting in 2010 heeft SMOK in rap tempo bijgedragen aan de ontwikkeling van vapen met nieuwe technologieën voor mods, tanks en coils. Dit heeft er voor gezorgd dat ze een belangrijke plek in de markt hebben ingenomen op het gebied van vaping.

Welke modellen zijn er?

Het merk richt zich met nieuwe box mods vooral op de wat meer ervaren damper, maar volgens het merk zelf hebben zij ook E-sigaret modellen die voor beginnende dampers of overstappers van een ander merk geschikt zijn. SMOK staat dus vooral bekend om zijn mod modellen, maar biedt ook passende clearomizers, coils en andere accessoires. Hieronder vindt u een aantal modellen. Voor de overige modellen kunt hierboven, in het assortiment, zelf naar de producten zelf navigeren.

SMOK Alien 220W met de TFV8 Baby clearomizer

De SMOK Alien is een 220W box mod met een OLED display. Op deze display kunt u de werkmodus, coil weerstand en de batterij controleren. De body van de mod bestaat uit Carbon Fiber waardoor hij licht in gewicht is. Deze mod werkt op twee 18650 batterijen en plaatst u in de batterijklep met een magnetische sluiting. De SMOK Alien 220W wordt geleverd met de TFV8 Baby clearomizer en de V8 Baby M2 Coils.

SMOK mag startset

De starterset van de SMOK mag heeft een pistoolvormige ronding en een TFV12 Prince clearomizer met 2ml inhoud welke wordt meegeleverd. Deze mod heeft een maximaal vermogen van 225W en is volgens SMOK meer voor de ervaren damper. Daarnaast krijgt u bij deze starterset ook de V12 Prince coils meegeleverd.

SMOK Stick V8 Baby startset

De Stick V8 is verkrijgbaar in zeven kleuren en is voorzien van een TFV8 tank welke inbegrepen zit bij de starterset. In tegenstelling tot de SMOK alien en mag is de Stick V8 Baby startset wel voor de beginnende damper ontwikkeld en tegelijk ook voor de meer ervaren damper. U kunt de tank vullen door de driptip een kwartslag naar buiten te draaien. Hierdoor wordt het sleufje zichtbaar waarin de liquid geplaatst kan worden.

Overige onderdelen

Bij SMOK kunt u ook passende onderdelen bijbestellen of vervangen. Naast de startersets zijn er ook losse mods te vinden in het assortiment van Slimroken. Alle onderdelen kunt u vinden via de volgende pagina’s:

Meer weten over de box mod? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!