Smoant E-sigaret Startsets

Smoant is sinds 2015 aanwezig in de vaping market, maar heeft zich snel tussen de grote merken weten te positioneren. Naast deze starterset(s) heeft het merk een breed assortiment aan losse box mods op de markt gebracht. Wilt u liever zelf uw E-sigaret samenstellen? Navigeer dan naar de box mods van Smoant.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
  • Smoant S8 Startset Zwart
    Smoant - S8 Startset
    € 24,95

    Compacte E-sigaret met cartridge systeem, geschikt voor zowel beginnende als ervaren damper.

1 artikel(en)

Smoant E-sigaret kopen?

E-sigaretten van Smoant hebben een strak design. Net zoals bij de losse box mods streven ze bij hun e-sigaretten ook naar krachtige modellen. Waar de losse box mods gericht zijn op de ervaren damper is de E-sigaret er ook voor de beginnende damper die een E-sigaret van Smoant wilt kopen.

De Smoant S8 startset

De S8 starterset heeft een ingebouwde batterij van 370mAh en een E-liquid capaciteit van 2ml. Het model betreft een POD systeem waar geen vuurknop op zit. De elektrische sigaret wordt geactiveerd wanneer u zuigt aan de E-sigaret. U kunt de cartridge vervangen wanneer de dampproductie verminderd of wanneer er een verbrande smaak ontstaat.

Overige Smoant artikelen in ons assortiment

Naast deze starterset(s) vindt u ook losse mods van Smoant in het assortiment. Zo kunt u de volgende producten terugvinden in het assortiment:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!