RELX pod e-sigaret

Opzoek naar een pod e-sigaret? Bij Slimroken vindt u het complete RELX assortiment. De RELX e-sigaret (Essential en Infinity) werkt op het pod systeem in combinatie met de vooraf gevulde pods. Deze pods zijn dus vooraf gevuld met e-liquid en zijn niet opnieuw te vullen.

Onderstaand vindt u het gehele RELX e-sigaret assortiment.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Essential Batterij

  Pod-systeem (350mAh) met gesloten pods.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 14,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

RELX e-sigaret kopen?

De e-sigaret startsets van RELX zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Infinity en de Essential. Beide batterijen hebben een interne batterij welke is op te laden middels de bijgeleverd USB-C kabel. De Infinity batterij heeft een batterijcapaciteit van 380mAh en de Essential batterij heeft een batterijcapaciteit van 350mAh. Het opladen van de RELX e-sigaret duurt ongeveer één uur, hierna kan de gebruiker een dag door zonder opnieuw op te laden.

Beide RELX batterijen zijn werkzaam op de vooraf gevulde pods van RELX. Deze worden niet meegeleverd bij aankoop van de batterijen en dient u dus apart bij te bestellen. Op deze manier kan u zelf de keuze maken welke liquid smaak de voorkeur krijgt.

RELX pods

Beide RELX e-sigaretten zijn werkzaam met de gesloten pods van het merk. Deze pods zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn verkrijgbaar in een nicotinegehalte naar keus. De pods zijn vooraf gevuld met e-liquid. Wanneer een pod leeg is dient u deze dus in zijn geheel weg te gooien om vervolgens een nieuw exemplaar te plaatsen.

De RELX pods worden geleverd per twee stuks en hebben per pod 2ml e-liquid.

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze e-sigaret kennisbank.