RELX POD-systeem e-sigaretten

De RELX Essential en Infinity zijn zeker niet zomaar pod-systemen. Daarvoor zijn de vormgeving, materialen en afwerking gewoon te bijzonder. Met de los verkrijgbare pod's in vijf verschillende smaken vormen ze een startpunt voor beginnende gebruikers om van tabak naar dampen over te stappen.

RELX is een snelgroeiend bedrijf met als kernactiviteit onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, productontwerp en verkoop. RELX richt zich op productkwaliteit en maakt technologische innovatie en design dampen toegankelijk voor bestaande volwassen rokers over de hele wereld.

Onderstaand vindt u het gehele RELX e-sigaret assortiment.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  380 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Infinity Batterij Pod-systeem (380mAh) met gesloten pod's.
  Batterij
  380 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 19,95
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Essential Batterij Pod-systeem (350mAh) met gesloten pod's.
  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 14,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

RELX e-sigaret kopen?

De e-sigaret startsets van RELX zijn verkrijgbaar in twee varianten: de Infinity en de Essential. Beiden batterijen hebben een interne batterij welke is op te laden middels de bijgeleverd USB-C kabel. De Infinity batterij heeft een batterijcapaciteit van 380mAh en de Essential batterij heeft een batterijcapaciteit van 350mAh.

Beiden batterijen zijn werkzaam op de voorgevulde pods van RELX. Deze worden niet meegeleverd bij aankoop van de batterijen en dient u dus apart bij te bestellen. Op deze manier kan u zelf de keuze maken welke liquid smaak de voorkeur krijgt.

RELX pods

Beiden RELX e-sigaretten zijn werkzaam met de gesloten pods van het merk. Deze pods zijn verkrijgbaar in vijf verschillende smaken en zijn verkrijgbaar in een nicotinegehalte naar keus. De pods zijn vooraf gevuld met e-liquid. Wanneer een pod leeg is dient u deze dus in zijn geheel weg te gooien om vervolgens een nieuw exemplaar te plaatsen.

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.