Vuse

De naam Vype gaat binnenkort veranderen naar Vuse.

Het merk Vuse heeft zich gespecialiseerd in de productie en verkoop van pod systeem e sigaretten. De e-sigaretten van Vuse lekken geen vloeistof en brengen de smaak van een e liquid op een correcte manier tot hun recht.

Onderstaand vindt u alle pod e-sigaretten van Vuse.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief Pods
  Vuse ePod 2 Batterij

  POD-systeem e-sigaret van Vuse.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief Pods
  € 12,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Vuse pod e-sigaret

Vuse is een fabrikant die enkel pod e-sigaretten produceert. Naast de standaard ePen 3 startset heeft Vuse ook de ePod startset in het leven geroepen. Beiden varianten zijn verkrijgbaar als batterij only maar tevens ook compleet inclusief pods. Alle pods zijn daarnaast ook apart te verkrijgen in verschillende smaken en nicotinegehaltes, zo kan u zelf bepalen welke smaak of nicotinegehalte de voorkeur krijgt.

De ePen 3 startset heeft een interne batterij van 650mAh. De batterij is op te laden middels de bijgeleverd oplaadkabel en gaat bij gemiddeld gebruik minimaal één dag mee. De ePod startset heeft een kleinere batterij, namelijk 350mAh. Deze moet dus iets vaker opgeladen worden maar is daarentegen wel compacter van formaat, ideaal voor onderweg dus.

Vuse e-liquid pods

De pods van Vuse zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: ePen 3 pods en de ePod pods. De ePen 3 pods zijn enkel te gebruiken in combinatie met de ePen 3 e-sigaret. Deze pods zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties en nicotinegehaltes, zo ook een nicotinevrije variant. De verscheidenheid aan nicotinegehaltes geeft u de mogelijkheid om stapsgewijs de nicotineverslaving af te bouwen.

De ePod pods zijn enkel te gebruiken in combinatie met de ePod e-sigaret van Vuse. Ook deze pods zijn verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes en smaken. Zo kan u ten alle tijden zelf de keuze maken welke smaak de voorkeur krijgt.

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.