VOOPOO pod e-sigaret

Een VOOPOO e-sigaret kopen? Bij Slimroken vindt u alle pod e-sigaret kits van het merk. Het bedrijf richt zich het laatste jaar sterk op de aanwas van pod systeem e-sigaretten. Naast de Drag serie heeft VOOPOO ook de Vinci en V.Suit aan haar assortiment toegevoegd. Alle pod e-sigaretten van VOOPOO werken op de PnP coils, deze zijn verkrijgbaar in diverse weerstanden.

9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Voopoo Vinci Mod Pod Startset - 1500mAh Compact POD MOD-systeem.
  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 27,99
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml PnP pod
  Voopoo Argus Startset

  Voopoo pod e sigaret met interne batterij van 1500mAh.

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml PnP pod
  € 36,99
 • Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml PnP pod
  Voopoo Argus Pro Startset
  Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml PnP pod
  € 41,99
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  POD
  Voopoo V.Thru Pro - Startset
  Batterij
  900 mAh
  Tank
  POD
  € 26,99
 • Batterij
  1200 mAh
  Tank
  2 ml PnP pod
  Voopoo V.Suit - 40W Startset
  Batterij
  1200 mAh
  Tank
  2 ml PnP pod
  € 32,99
 • Voopoo Argus GT - 160W Startset Argus startset (160W, 2 ml).
  € 69,95
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Voopoo Drag X Mod POD - 80W Startset 80W POD-mod-startset met losse 18650-batterij (niet meegeleverd) en 2ml POD-tank.
  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 44,99
  • Gratis verzending
 • VOOPOO Argus X Startset

  Pod systeem e sigaret die werkzaam is op één externe 18650 batterij. 2ml PnP pod.

  € 39,99
  • Gratis verzending
9 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

VOOPOO pod e-sigaret kopen?

Bent u opzoek naar een pod systeem e-sigaret van VOOPOO? Slimroken heeft alle VOOPOO pod startsets in haar assortiment opgenomen. Naast de Drag x en Drag S serie hebben wij ook de V.Suit, Argus serie en de Vinci in het assortiment.

Alle VOOPOO e-sigaretten werken op de PnP coils en de losse pods van het merk. Deze pods zijn verkrijgbaar in de Vinci en de PnP variant. Daarnaast zijn alle e-sigaretten op te laden met een USB-C kabel en hebben een interne batterij. De Drag X is hier een uitzondering op, Deze werkt op één losse 18650 batterij, de 18650 batterij is niet meegeleverd bij aankoop van de startset.

Bij aankoop van een complete pod startset van VOOPOO is een flesje e-liquid het enige wat u hoeft aan te schaffen om te kunnen starten met dampen. De e-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties en nicotinegehaltes.

VOOPOO pods

De VOOPOO pod e-sigaretten werken enkel in combinatie met de daarvoor bedoelde pods. VOOPOO gebruikt naast de PnP pods ook de Vinci pods. Zowel de PnP als de Vinci pod maakt gebruik van de PnP coils van het merk. Echter kan u de Vinci pods enkel gebruiken in combinatie met de Vinci e-sigaretten, de PnP pods zijn daarentegen te gebruiken met meerdere pod systeem e-sigaretten van VOOPOO.

De VOOPOO pods maken gebruik van externe coils, dit betekent dat u enkel de coil hoeft te vervangen wanneer deze verbrand is. U hoeft dus niet de gehele pod weg te gooien maar enkel de coil binnen in de pod. Mocht u toch nog vragen hebben over het gebruik van de coils, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze product experts staan klaar om u te helpen met al uw vragen.

De PnP coils van VOOPOO

De pod systeem e-sigaretten van VOOPOO werken allemaal op de PnP coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden en zijn geschikt voor zowel Mouth-to-Lung dampen als Direct-to-Lung dampen. Ieder pakje PnP coils heeft een inhoud van vijf stuks en wordt gratis verzonden vanuit Slimroken.

De VOOPOO PnP coils zijn onder andere te gebruiken in combinatie met de Drag S, Drag X, Argus, V.Suit en Argus GT e-sigaretten. 

Geschikte e-liquid voor een VOOPOO pod

Niet ieder type e-liquid kan worden gebruikt in de VOOPOO pods. Wij raden aan om gebruik te maken van een e liquid met maximaal 50% VG. Vloeistoffen met een hogere weerstand zullen te hoog zijn voor de PnP coils.

Er zijn wel een aantal uitzonderingen op deze regel. Maakt u gebruik van een PnP coil met een weerstand van onder de 1.0 Ohm? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een e-liquid met een hoog VG gehalte. Dit noemt men sub ohm, deze coils hebben grotere gaten waardoor de e-liquid beter opgenomen kan worden.

De nicotine salt e-liquids zijn probleemloos te gebruiken in iedere PnP pod of coil. Nic salt e-liquid is vaak enkel verkrijgbaar met 10 of 20mg nicotine maar voelen zachter aan in de keel.

Overige VOOPOO producten

Naast de pod e-sigaret startsets van VOOPOO heeft Slimroken ook andere producten van het merk in haar assortiment opgenomen. Deze artikelen kunnen worden gebruikt in combinatie met de e-sigaretten van VOOPOO. Onderstaand kan u eenvoudig navigeren naar deze producten:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.