Uwell pod e-sigaretten

De POD systemen van Uwell werken op vervangbare losse POD's. Dit betekent dat u de gehele POD kan weggooien wanneer deze ''op'' is. U kan de POD's meermaals vullen en gebruiken tot de smaak van de e liquid afneemt. Door de ingebouwde coil zal het lekken van vloeistof ook minder voorkomen.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  520 mAh
  Tank
  2 ml
  Uwell Caliburn Startset

  Een pod E-sigaret van Uwell met interne batterij van 520mAh.

  Batterij
  520 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  360 mAh
  Tank
  2 ml
  Uwell Amulet Startset

  E-smoker POD-systeem in de vorm van een horloge.

  Batterij
  360 mAh
  Tank
  2 ml
  € 49,99
 • Batterij
  690 mAh
  Tank
  2 ml
  Uwell Caliburn G Startset

  Pod systeem e-sigaret inclusief coil en pod.

  Batterij
  690 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  370 mAh
  Tank
  2 ml
  Uwell Tripod PCC Startset

  Complete Uwell e-sigaret inclusief oplaadcase en 3 pods.

  Batterij
  370 mAh
  Tank
  2 ml
  € 36,99
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Uwell pod e-sigaret kopen?

Naast de standaard e-sigaret startsets van Uwell heeft het merk ook pod systeem e-sigaret startsets. Dit zijn e-sigaretten die werken met pods in plaats van een vaste clearomizer. Een pod kan eenvoudig in en uit de e-sigaret worden geschoven en heeft in de meeste gevallen een ingebouwde coil. De interne coil zal de kans op lekken van vloeistof tijdens het bijvullen van e-liquid verminderen.

Daarnaast hebben de Uwell pod e-sigaretten ook altijd een ingebouwde batterij, geen externe batterij dus. De batterij kan worden opgeladen met een micro USB kabel en gaat bij gemiddeld gebruik tot wel één dag mee.

Mocht u vragen hebben over de werking van de Uwell pods, dan mag u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze product experts. Deze kunnen u alles vertellen over onze producten.

Losse Uwell pods

De pod systeem e-sigaretten van Uwell werken in combinatie met de losse pods van Uwell. Deze pods hebben in de meeste gevallen een ingebouwde coil, u hoeft de coil dus niet zelf te plaatsen. Wanneer de coil in de pod minder goed de smaak van een e-liquid overbrengt of zelfs verbrand proeft, dan moet u de pod vervangen. Deze gooit u in zijn geheel weg en vervangt deze voor een nieuw exemplaar.

Bij het plaatsen van een nieuwe coil is het verstandig om deze minimaal 15 minuten te laten staan na het vullen van de e-liquid. De e-liquid kan hiermee namelijk goed intrekken in de coil en hierdoor zal de coil niet meteen verbranden.

Overige Uwell producten

Naast de Uwell pod e-sigaretten heeft Slimroken ook losse onderdelen van het merk op voorraad. Deze onderdelen zijn compatibel met de e-sigaretten van Uwell. Onderstaand zijn alle artikelen te vinden:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.