Teslacigs pod e-sigaret

Teslacigs is een e-sigaret merk dat sinds 2013 actief is binnen de e-sigaret branche. Naast normale e-sigaret startsets heeft Teslacigs ook pod systeem startsets in haar assortiment. Een pod e-sigaret werkt wat anders dan een reguliere e-sigaret. Wanneer de pod aan vervanging toe is dient u deze in zijn geheel te verwijderen en te vervangen voor een nieuw exemplaar.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  Teslacigs TPOD - Startset - 2ML

  All-In-One (AIO) POD systeem met ingebouwde 500mAh batterij en 1.4 inch OLED scherm

  Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 44,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Teslacigs pod e-sigaret kopen?

Het merk Teslacigs heeft naast zijn box mod e-sigaret startsets ook e-sigaretten die werkzaam zijn op het pod systeem. Deze e-sigaret soort staat bekend om zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijkheid. De Teslacigs TPOD is een pod systeem e-sigaret die werkzaam is op pods met ingebouwde coil.

Bij het gebruik van nicotine salt e-liquids is een pod e-sigaret van Teslacigs een uitkomst. Een pod e-sigaret is namelijk minder krachtig dan bijvoorbeeld een box mod. Een nic salt e-liquid heeft een hoog nicotinegehalte. Hierbij is een box mod te krachtig voor dit type e-liquid.

Bent u nog nooit in aanraking geweest met tabak of nicotine? Dan raden wij het af om een e-sigaret te gebruiken. Deze zijn enkel bedoeld om te gebruiken als hulpmiddel voor het afbouwen en verslaan van een nicotineverslaving.

Overige Teslacigs producten

Naast de e-sigaretten van Teslacigs heeft Slimroken ook andere producten van Teslacigs in haar assortiment:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.