RELX pod e-sigaret

RELX is een bedrijf met als kernactiviteit onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, productontwerp en verkoop. Bent u opzoek naar een pod e-sigaret? Dan zijn de apparaten van RELX een optie. De RELX e-sigaret werkt in combinatie met de RELX pods die vooraf gevuld zijn met e-liquid.

Op deze pagina vindt u alle RELX pod e-sigaretten.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Essential Batterij

  Pod-systeem (350mAh) met gesloten pods.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 14,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

RELX e-sigaret kopen?

Het merk RELX maakt e-sigaretten, in het bijzonder de pod e-sigaret. Naast de Infinity batterij heeft Slimroken ook de Essential batterij van RELX in haar assortiment opgenomen. Beide e-sigaret batterijen hebben een interne batterij en maken gebruik van soortgelijke pods.

De RELX startsets werken op vooraf gevulde pods, deze worden niet meegeleverd bij aankoop van een startset. U dient de losse pods dus apart aan te schaffen, hierbij kunt u zelf kiezen welke smaak de voorkeur krijgt. Ook kan de gebruiker zelf het nicotinegehalte in de e-liquid bepalen.

RELX pods

De pods van RELX zijn vooraf gevuld met e-liquid en zijn niet opnieuw te vullen, non-refillable dus. De pods zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, onder andere menthol, tabak en verschillende fruitsmaken. Daarnaast worden de pods apart verkocht per twee stuks en zijn per pod gevuld met 2ml e-liquid.

De e-liquids van RELX maken gebruik van nicotine salt. Deze nicotinesoort wordt sneller door het lichaam opgenomen en zorgt ervoor dat u minder behoefte heeft om uw e-sigaret te gebruiken.

De pods hebben een magnetische aansluiting. Hiermee kan de pod op de RELX batterij worden geplaatst. Bij het plaatsen van de pod voelt u een lichte trilling ter bevestiging.

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.