RELX pod e-sigaretten

RELX is een snelgroeiend bedrijf met als kernactiviteit onderzoek en ontwikkeling op het gebied van e-sigaretten, productontwerp en verkoop. RELX richt zich op productkwaliteit en maakt technologische innovatie en design dampen toegankelijk voor bestaande volwassen rokers over de hele wereld.

Op deze pagina vindt u alle pod e-sigaretten van het merk RELX.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  380 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Infinity Batterij Pod-systeem (380mAh) met gesloten pod's.
  Batterij
  380 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 19,95
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Essential Batterij Pod-systeem (350mAh) met gesloten pod's.
  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 14,95
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

RELX pod e-sigaret kopen?

RELX maakt enkel pod e-sigaretten. Naast de Infinity batterij heeft Slimroken ook de Essential batterij van RELX in haar assortiment opgenomen. Beiden e-sigaretten hebben een interne batterij en maken gebruik van dezelfde pods.

De RELX startsets werken op voorgevulde pods, deze worden niet meegeleverd bij aankoop van een startset. U dient de losse pods dus apart aan te schaffen, hierbij kan u zelf kiezen welke smaak de voorkeur krijgt.

RELX e-liquid pods

De pods van RELX zijn voorgevuld met e-liquid en zijn niet opnieuw te vullen, non-refillable dus. De pods zijn verkrijgbaar in verschillende smaken, onder andere menthol, tabak en verschillende fruitsmaken. Daarnaast worden de pods apart verkocht per twee stuks en zijn per pod gevuld met 2ml e-liquid.

De e-liquids van RELX maken gebruik van nicotine salt. Deze nicotinesoort wordt sneller door het lichaam opgenomen en zorgt ervoor dat u minder behoefte heeft om uw e-sigaret te gebruiken.

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.