KIWI e-sigaret startset

Op zoek naar een KIWI e-sigaret startset? Dan bent u bij Slimroken op het juiste adres. De penvormige KIWI pod e sigaret is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bekijk hieronder het complete KIWI e-sigaret assortiment.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  400 mAh
  Tank
  1.8 ml
  KIWI Startset - 2ML

  KIWI pod e-sigaret, inclusief powerbank, pod en filter.

  Batterij
  400 mAh
  Tank
  1.8 ml
  € 68,90
 • Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  1.8 ml
  KIWI Pen - 2ML

  KIWI e-sigaret, enkel de pen dus zonder powerbank.

  Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  1.8 ml
  € 29,90
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

KIWI e-sigaret kopen?

KIWI is een Italiaans e-sigaretten merk. Het merk heeft één type e-sigaret op de markt gebracht. Deze penvormige pod e-sigaret bevat geen knopjes en werkt op een automatische inhalatiesysteem. De eenvoud van het apparaat maakt het geschikt voor beginnende dampers.

Bij de reguliere KIWI startset wordt er een powerbank meegeleverd. Deze powerbank heeft een capaciteit van 1450mAh. De KIWI e-sigaret pen kan in de powerbank worden geplaats om opgeladen te worden. Ook zorgt de magnetische aansluiting ervoor dat de pen niet uit de powerbank kan vallen en eenvoudig te vervoeren is.

Wij willen graag benadrukken dat de elektrische sigaret enkel is bedoeld voor personen die wensen te stoppen met roken. Bent u nog nooit in aanraking geweest met tabak of nicotine, dan raden wij het af om een e-sigaret te gebruiken.

Over KIWI Vape

Het merk KIWI is ontstaan in 2019 door Vapor International. Zij hebben het merk met één specifieke reden opgezet; rokers een simpel en effectief alternatief voor tabak aanbieden. De eerste markt waar KIWI actief is gaan verkopen is Italië. Vervolgens is er een samenwerking met high-tech gigant Smoore tot stand gekomen. Deze samenwerking heeft er voor gezorgd dat het merk meer innovaties in haar producten heeft kunnen verwerken.

Na de samenwerking met Smoore heeft KIWI haar producten verder kunnen verspreiden over Europese markten en is momenteel bezig met distribiteurs van over heel de wereld.

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze e-sigaret kennisbank.