Justfog pod e-sigaretten

Als het op gebruiksvriendelijkheid aan komt is Justfog de marktleider. Eenvoud en compacte e sigaretten maken Justfog tot het meest verkochte e sigaretten merk ter wereld. De POD systeem e smokers van het merk zijn terug te vinden op deze pagina.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  370 mAh
  Tank
  1.5 ml
  Justfog Minifit Pod - 1.5ML - 370mAh Startset

  POD-stijl e-sigaret, geschikt voor de beginnende damper en nicotine salts.

  Batterij
  370 mAh
  Tank
  1.5 ml
  € 16,95
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.7 ml
  Justfog C601 Startset - 1.7ML

  Complete pod e-sigaret, gericht op de beginnende damper en nicotine salts.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.7 ml
  € 19,95
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Qpod Startset

  POD systeem e-sigaret van Justfog met interne batterij van 900 mAh.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog pod e-sigaret kopen?

Justfog, het merk dat bekend staat om zijn Q16 e-sigaret, heeft ook compacte pod e-sigaretten in haar assortiment. De pod systemen van Justfog zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen maar hebben allemaal één ding gemeen: de interne batterij. De ingebouwde batterij gaat in de meeste gevallen één dag mee en is op te laden met een micro USB kabel.

Een Justfog pod e-sigaret is ideaal voor beginnende dampers die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak/sigaretten. Deze elektrische sigaretten hebben vooraf geprogrammeerde instellingen en zijn hiermee eenvoudig in gebruik te nemen. Daarnaast zal lekken van e-liquid minder vaak voorkomen bij het gebruik van pods.

De pod systemen maken gebruik van een laag wattage, dit in tegenstelling tot normale e-sigaretten waarbij je het wattage zelf kan instellen. De lage wattagestand zorgt ervoor dat de pod e-sigaretten goed te gebruiken zijn in combinatie met nicotine salt e-liquids. Deze liquids zijn verrijkt met nicotine salt in plaats van reguliere freebase nicotine. Nic Salt wordt sneller opgenomen door het lichaam en dit resulteert er toe dat u de e-sigaret minder vaak zal gebruiken.

Losse Justfog pods

De meeste Justfog pod e-sigaretten zijn werkzaam op pods met ingebouwde coils, de Qpod is hier een uitzondering op. De pods met ingebouwde coils dienen in hun geheel weggegooid te worden wanneer deze verbrand zijn. Daarnaast kan de smaak van een e-liquid ook afnemen, in dit geval is het ook aan te raden om de pod te vervangen voor een nieuw exemplaar.

De eerder genoemde Justfog Qpod e-sigaret is een pod systeem die werkzaam is op pods met losse coils. In dit geval dient u dus enkel de coil in de pod te vervangen en niet de gehele pod weg te gooien.

Over het merk Justfog

Het merk Jusfog is opgericht in Zuid Korea en is sinds het begin van de opkomst van de e-sigaret actief binnen de industrie. Het merk staat bekend om zijn eenvoudige elektrische sigaretten en wordt hierdoor vaak gekozen door beginnende dampers. Naast de complete startsets verkoopt Justfog ook veel losse onderdelen van haar e-sigaretten, dit geeft u de mogelijkheid om ook losse onderdelen te vervangen in plaats van een compleet nieuwe e-sigaret te kopen.

Vrijwel alle e-sigaretten van Justfog zijn werkzaam op de 14 serie coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in de weerstanden van 1.2Ohm en 1.6Ohm. Deze weerstanden zijn relatief gezien hoog en zijn bedoeld om de smaak van een e-liquid zo correct mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgen deze hoge weerstanden ervoor dat de throathit, ook wel gier in de keel genoemd, goed voelbaar is.

Overige Justfog producten

Naast de pod e-sigaretten van Justfog heeft Slimroken ook andere producten van het merk in haar assortiment opgenomen. Op deze manier kan u alle vervangingsdelen los kopen en hoeft u niet een complete e-sigaret opnieuw aan te schaffen.

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.