Justfog pod e-sigaret

Een pod e-sigaret van Justfog kopen? Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod Justfog e-sigaret kits. De Justfog pods zijn verkrijgbaar in diverse varianten met ieder andere eigenschappen. Alle Justfog pod e-sigaretten zijn onderstaand terug te vinden.

Het enige wat u nog hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar keuze.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Qpod Startset

  POD systeem e-sigaret van Justfog, geleverd inclusief pod en coils.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  Justfog Better Than Startset

  Pod systeem e-sigaret van Justfog, inclusief één pod.

  Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  € 15,50
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.9 ml
  Justfog Minifit-S Plus Startset
  Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.9 ml
  € 35,90
 • Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  Justfog Minifit-S Startset

  Pod e-sigaret van Justfog, geleverd inclusief één pod.

  Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  € 19,99
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog pod e-sigaret kopen?

Justfog heeft ook verschillende pod e-sigaretten in haar assortiment. De pod systemen van Justfog zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen maar hebben allemaal één ding gemeen: de interne batterij. De ingebouwde batterij gaat één dag mee en is op te laden met een micro USB kabel.

Een Justfog pod e-sigaret is geschikt voor beginnende dampers. Deze elektrische sigaretten hebben vooraf geprogrammeerde instellingen en zijn hiermee relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Daarnaast zal lekken van e-liquid minder vaak voorkomen bij het gebruik van pods.

De elektrische sigaret is enkel bedoeld om te gebruiken als hulpmiddel om van een nicotineverslaving af te komen. Bent u nog nooit in aanraking met tabak of nicotine geweest, dan raden wij het af om gebruik te maken van een e-sigaret.

Een pod e-sigaret maakt gebruik van een laag wattage, dit in tegenstelling tot reguliere e-sigaretten waarbij je het wattage zelf kan instellen. De lage wattagestand zorgt ervoor dat de pod e-sigaretten goed te gebruiken zijn in combinatie met nicotine salt e-liquids. Deze e-liquids zijn verrijkt met nicotine salt in plaats van reguliere freebase nicotine. Nic Salt wordt sneller opgenomen door het lichaam en dit resulteert er toe dat u de e-sigaret minder vaak zal gebruiken.

Justfog pods

De meeste Justfog pod e-sigaretten zijn werkzaam op pods met ingebouwde coils. De pods met ingebouwde coils dienen in hun geheel weggegooid te worden wanneer deze verbrand zijn. Daarnaast kan de smaak van een e-liquid ook afnemen, in dit geval is het ook aan te raden om de pod te vervangen voor een nieuw exemplaar.

Bij pods waar de coil los te vervangen is dient enkel de coil in de pod vervangen te worden. Hierbij kan de pod meermaals worden gebruikt. Een Justfog coil zal in de meeste gevallen minimaal één week meegaan. De levensduur van een coil kan worden verkort door bijvoorbeeld zoete coils of e-liquids die te dik van structuur zijn.

Over het merk Justfog

Het merk Justfog is opgericht in Zuid Korea en is sinds het begin van de opkomst van de e-sigaret actief binnen de industrie. Het merk staat bekend om zijn relatief eenvoudige elektrische sigaretten en wordt hierdoor vaak gekozen door beginnende dampers. Naast de complete startsets verkoopt Justfog ook veel losse onderdelen van haar e-sigaretten, dit geeft u de mogelijkheid om ook losse onderdelen te vervangen in plaats van een compleet nieuwe e-sigaret te kopen.

Vrijwel alle e-sigaretten van Justfog zijn werkzaam op de 14 serie coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in de weerstanden van 1.2Ohm en 1.6Ohm. Deze weerstanden zijn relatief gezien hoog en zijn bedoeld om de smaak van een e-liquid zo correct mogelijk over te brengen. Daarnaast zorgen deze hoge weerstanden ervoor dat de throathit, ook wel gier in de keel genoemd, goed voelbaar is.

Overige Justfog producten

Naast de pod e-sigaretten van Justfog heeft Slimroken ook andere producten van het merk in haar assortiment opgenomen. Op deze manier kan u alle vervangingsdelen los kopen en hoeft u niet een complete e-sigaret opnieuw aan te schaffen.

Meer weten over de e sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.