Joyetech pod e-sigaret

Naast de reguliere e-sigaret kits heeft Joyetech ook pod systeem e-sigaretten in haar assortiment. Ten opzichte van een ''normale'' e-sigaret is een pod e-sigaret anders in gebruik en heeft een ingebouwde batterij. Op deze pagina zijn alle pod e-sigaretten van Joyetech weergegeven.

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech Exceed Edge Startset 2ML

  Startset van Joyetech die gebruik maakt van het POD systeem, capaciteit voor 2ml e-liquid.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  € 24,95
 • Batterij
  480 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech Teros - 7W Startset - 2ML

  Deze AIO e-sigaret met ingebouwde 480mAh is werkzaam op 2ml cartridges.

  Batterij
  480 mAh
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 27,95
 • Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech eGo POD Startset Pod-startset (1.000 mAh, 2 ml, 1.2Ohm)
  Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 14,99
 • Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech Tralus Startset

  Pod e-sigaret inclusief één pod en oplaadkabel.

  Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  € 27,99
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  Joyetech eGo AIR Startset - 2ML

  Pod e-sigaret van het merk Joyetech, geleverd met één pod.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  € 16,99
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Joyetech pod e-sigaret

Joyetech heeft naast haar reguliere e-sigaretten assortiment ook pod systeem e-sigaretten. Dit zijn elektrische sigaretten die werken met een pod in plaats van een clearomizer. In de meeste gevallen hebben de pods een ingebouwde coil, wanneer dit niet het geval is werkt de pod op externe coils. Een pod e-sigaret wordt vaak gekozen om te gebruiken in combinatie met nicotine salt e-liquids, dit zijn liquids met een nicotine soort die sneller wordt opgenomen door het lichaam.

Alle pod e-sigaret startsets van Joyetech hebben een ingebouwde batterij die eenvoudig kan worden opgeladen met een micro USB kabel. Daarnaast hebben de pods een maximale e-liquid capaciteit van 2ml, dit is bij te vullen zonder e-liquid te knoeien.

Wilt u een pod e-sigaret van Joyetech kopen?

Als we kijken naar de pod systemen van Joyetech hebben ze twee verschillende soorten systemen: pods die werkzaam zijn op ingebouwde coils en pods die werkzaam zijn op externe coils.

De pod e-sigaretten die werkzaam zijn op pods met ingebouwde coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Deze pods dient in u als geheel weg te gooien wanneer deze toe zijn aan vervanging. Vervolgens kan er eenvoudig een nieuwe pods met e-liquid worden geplaatst. De Joyetech Teros en eGo POD startset zijn voorbeelden van dit soort e-sigaretten.

Bij pods die werkzaam zijn op externe coils dient u enkel de coil te vervangen wanneer deze toe is aan vervanging. De pod kan u dus gewoon blijven gebruiken. De Joyetech Tralus e-sigaret is hier een voorbeeld van.

U merkt vanzelf wanneer een pod of coil toe is aan vervanging, deze verliest dan namelijk zijn smaak en kan zelfs verbrand proeven. In dit geval dient u direct een nieuw exemplaar te plaatsen.

Overige Joyetech producten

Naast de pod e-sigaretten van Joyetech heeft Slimroken ook andere losse producten van het merk in haar assortiment opgenomen. Deze artikelen kan u vinden via de onderstaande linkjes:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.