GeekVape pod e-sigaret

Op deze pagina vindt u alle GeekVape pod e-sigaret kits. De pod e-sigaretten van GeekVape zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met allemaal een ingebouwde batterij en maximale e-liquid capaciteit van 2ml.

Bent u benieuwd naar welke elektrische sigaret het beste bij uw behoeftes past? Neem dan een kijkje in het onderstaande assortiment.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  950 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Frenzy - 950mAh Startset

  POD-systeem van GeekVape, 950mAh interne batterij.

  Batterij
  950 mAh
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 30,99
 • Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Aegis POD Startset

  POD systeem e sigaret van GeekVape.

  Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Wenax Stylus Startset

  Pod e-sigaret van GeekVape. Inclusief twee pods en coils.

  Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  € 19,99
 • Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Sonder U Pod Startset

  Geekvape pod e-sigaret inclusief 1 pods.

  Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 11,95
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

GeekVape pod e-sigaret kopen?

Bij Slimroken bent u aan het juiste adres voor een GeekVape pod e-sigaret. De pod systeem e-sigaretten zijn compact van formaat en hebben altijd een ingebouwde batterij die op te laden is met een micro USB of USB-C kabel.

Vaak gebruiken mensen een pod systeem in combinatie met nicotine salt liquids. Dit zijn e-liquids die de nicotine sneller afgeven aan het lichaam, hierdoor zult u de e-sigaret minder vaak gebruiken. Een nic salt e-liquid is vaak enkel verkrijgbaar met 10 of 20mg nicotine.

GeekVape pods

Zoals eerder benoemd werken de GeekVape e-sigaretten op deze pagina in combinatie met pods. Het is belangrijk om de juiste GeekVape pod te kiezen bij uw e-sigaret, iedere e-sigaret maakt namelijk gebruik van zijn eigen type pods.

Veelal werken de pods op een externe coil, deze coil kan u eenvoudig in de desbetreffende pod plaatsen om vervolgens de pod te vullen met e-liquid. Wanneer de coil in de pod aan vervanging toe zal dit gelijk opgemerkt te worden. de smaak van een e-liquid neemt af of kan zelfs verbrand proeven.

Welke e-liquid moet ik kiezen?

Wanneer u een pod e-sigaret heeft raden wij het aan om een e-liquid met maximaal 50% VG te gebruiken. E-liquids met een hogere VG waarde zullen te dik zijn en hierdoor moeilijk verdampen.

Het gebruik van nicotine salt e-liquids is ook mogelijk in de GeekVape pods. Deze zijn verkrijgbaar met 10 of 20mg nicotine en voelen zachter aan in de keel. Het zachtere gevoel wordt mede mogelijk gemaakt door de soort nicotine die is gebruikt in nic salts.

Overige GeekVape producten

Naast de pod e-sigaretten van GeekVape heeft Slimroken ook andere artikelen van het merk in haar assortiment opgenomen. Via de onderstaande linkjes kan u eenvoudig navigeren naar deze GeekVape producten:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.