Freemax pod e-sigaretten

Naast de standaard e-sigaret startsets heeft Slimroken ook de pod systeem e-smokers van Freemax in haar assortiment opgenomen. Een Freemax pod e-sigaret werkt op een interne batterij en losse pods.

Op deze pagina zijn alle Freemax pod systemen. Onderstaand kan u een keuze maken en per product is duidelijk uitgelegd hoe de desbetreffende e-sigaret werkt.

3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  2900 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax GEMM + Disposable Tank - 80W Startset - 2ML

  Freemax POD-systeem E-sigaret met interne batterij van 2900mAh.

  Batterij
  2900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  550 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax Maxpod Startset
  Batterij
  550 mAh
  Tank
  2 ml
  € 24,99
 • Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax GEMM + Disposable Tank - 25W Startset - 2ML • Soort e-sigaret: POD-systeem
  • Gebruiker: beginnende damper
  • Instellingen: eenvoudig
  Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  € 23,99
3 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Freemax pod e-sigaret kopen?

Vanaf heden verkoopt Slimroken ook de pod e-sigaret startsets van Freemax. Deze e-sigaretten zijn eenvoudig in gebruik en worden vaak gebruikt door beginnende dampers of personen die wensen te stoppen met het roken van conventionele tabak/sigaretten. Daarnaast zijn pod e-sigaretten te gebruiken met nicotine salt e-liquids, dit is een nicotine soort die sneller door het lichaam wordt opgenomen.

Kortgezegd zijn de pod e-sigaretten van Freemax dus eenvoudiger in gebruik te nemen ten opzichte van de normale startsets. Daarnaast zijn ook de instellingen vooraf ingesteld en kan de gebruiker deze vaak maar minimaal aanpassen.

Losse Freemax pods

De Freemax e-sigaretten in deze categorie zijn werkzaam op losse pods. De Freemax pods zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, het belangrijkste verschil is of de pod werkt op losse coils of de coil heeft ingebouwd in de pod. Bij pods met ingebouwde coil is het de bedoeling dat de pod in zijn geheel wordt weggegooid wanneer deze aan vervanging toe is. Bij pods met externe coil dient u enkel de coil in de pod te vervangen, hierna plaatst u enkel een nieuwe coil en kan u weer dampen.

Een coil of pod is aan vervanging toe wanneer de e-liquid smaak afneemt of wanneer de smaak als verbrand proeft. In deze gevallen is het aan te raden om de coil direct te vervangen voor een nieuw exemplaar. Bij het plaatsen van een nieuwe coil of pod moet u de e-liquid voor minimaal 10 a 15 minuten laten intrekken. Als u de liquid niet laat intrekken zal de coil kunnen verbranden.

Overige Freemax producten

Naast de pod e-sigaretten heeft Slimroken ook de volgende Freemax vape producten in haar assortiment opgenomen:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.