Freemax pod e-sigaret

Naast de reguliere e-sigaret startsets heeft Slimroken ook de pod e-smokers van Freemax in haar assortiment opgenomen. Een Freemax pod e-sigaret werkt op een interne batterij en losse pods.

Op deze pagina vindt u alle Freemax pod systemen. Onderstaand kunt u een keuze maken en per product is duidelijk uitgelegd hoe de desbetreffende e-sigaret werkt.

5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  2900 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax GEMM + Disposable Tank - 80W Startset - 2ML

  Freemax pod e-sigaret met interne batterij van 2900mAh.

  Batterij
  2900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax GEMM + Disposable Tank - 25W Startset - 2ML

  Pod e-sigaret inclusief twee pods.

  Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  € 23,99
 • Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax Onnix Startset

  Complete pod e-sigaret van Freemax.

  Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  € 22,99
 • Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax Marvos T Startset

  Pod systeem e-sigaret inclusief coils en pod.

  Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 32,99
 • Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  Freemax Marvos X Startset

  Freemax e-sigaret inclusief pod en twee coils.

  Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  € 51,95
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Freemax pod e-sigaret kopen?

Bent u opzoek naar een Freemax pod e-sigaret? Dan bent u bij Slimroken aan het juiste adres. De pod e-sigaret werkt op vervangbare pods met een ingebouwde of losse coil. Iedere pod is te vullen met maximaal 2ml e-liquid. Daarnaast zijn pod e-sigaretten te gebruiken met nicotine salt e-liquids, dit is een nicotine soort die sneller door het lichaam wordt opgenomen.

Kortgezegd is een Freemax e-sigaret basaler in gebruik ten opzichte van een reguliere e-sigaret. Daarnaast zijn ook de instellingen vooraf ingesteld en kan de gebruiker deze vaak maar minimaal aanpassen.

Een elektrische sigaret is enkel bedoeld om te helpen bij het verslaan van een nicotineverslaving. Bent u nog nooit in aanraking met tabak of nicotine geweest? Dan raden wij het af om gebruik te maken van een e-sigaret.

Freemax pods

De Freemax e-sigaretten in deze categorie zijn werkzaam op losse pods. De Freemax pods zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, het belangrijkste verschil is of de pod werkt op losse coils of de coil heeft ingebouwd in de pod. Bij pods met ingebouwde coil is het de bedoeling dat de pod in zijn geheel wordt weggegooid wanneer deze aan vervanging toe is. Bij pods met externe coil dient u enkel de coil in de pod te vervangen, hierna plaatst u enkel een nieuwe coil en kunt u weer dampen.

Een coil of pod is aan vervanging toe wanneer de e-liquid smaak afneemt of wanneer de smaak als verbrand proeft. In deze gevallen is het aan te raden om de coil direct te vervangen voor een nieuw exemplaar. Bij het plaatsen van een nieuwe coil of pod moet u de e-liquid voor minimaal 10 a 15 minuten laten intrekken. Als u de liquid niet laat intrekken zal de coil kunnen verbranden.

Overige Freemax producten

Naast de pod e-sigaretten heeft Slimroken ook de volgende Freemax vape producten in haar assortiment opgenomen:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.