Blu pod e-sigaret

De POD systeem e-sigaretten van Blu zijn verkrijgbaar in twee varianten. De eerste variant is een startset met enkel een batterij, bij de andere (Prefilled) variant krijgt u naast een batterij ook vier voorgevulde POD's in verschillende smaken. Onderstaand kan u beiden versies vinden.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  Blu Prefilled Startset

  Blu pod e-sigaret inclusief vier voor gevulde pods.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  € 19,99
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Non-refillable
  Blu Batterij

  Blu POD-systeem zonder gevulde POD's. Enkel Blu device.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Non-refillable
  Vanaf: € 9,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Blu pod e-sigaret kopen?

Slimroken heeft twee pod systemen van Blu in haar assortiment opgenomen. Ten eerste de batterij only set, hierbij worden geen pods bij meegeleverd. Daarnaast heeft Blu ook een Prefilled startset beschikbaar, deze wordt geleverd inclusief vier pods in de smaken Menthol, Blueberry, Tobacco Roasted Blend en Tobacco American Blend.

De instellingen van de Blu e-sigaret zijn niet aan te passen door de gebruiker zelf, hierdoor is het een zeer geschikte E-sigaret voor de beginnende damper. Daarnaast wordt dit soort E-sigaret vaak gekozen door personen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak.

Blu pods in verschillende smaken

De Blu pods zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en nicotinegehaltes. Op deze manier kan de gebruiken zelf bepalen welke smaak en bijbehorende nicotinegehalte de voorkeur krijgt. Iedere verpakking pods wordt geleverd per twee stuks en hebben per pod een e-liquid hoeveelheid van 1,5 ml.

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.