Kangertech E-sigaret Startsets

Kangertech was een van de eerste E-sigaret merken en is uitgegroeid tot een van de meest verkochte en grootste merken. Door de constante innovatie en gebruik van de nieuwste technologieën is de kwaliteit van Kanger erg hoog. Door de ontwikkeling van de Kangertech dual coil hebben zij een enorme sprong weten te maken in de E-sigaretten wereld. Bij Slimroken kunt u meer Kangertech coils vinden voor uw E-sigaret. 

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
1 artikel(en)
1 artikel(en)

Kangertech E sigaret kopen

Kangertech was één van de eerste fabrikanten van elektrische sigaretten. Het merk is opgericht in 2007 en de focus ligt op innovatie van hun eigen vaporizer modellen. De modellen zijn vooral populair in Noord-Amerika en in de Europese Unie. Ze handhaven de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan de officiële certificeringen. Ook op het gebied van internationale milieu eisen. Bij dit merk koop je een E-sigaret waar je verzekerd bent van kwaliteit.

Elegante pen-vormige E-sigaret

In het assortiment vindt u de Kangertech Subvod. Dit is een model voor de beginnende Sub Ohm damper. Deze starterset wordt geleverd met een 1300mAh batterij, een Subtank Nano van 1.9ml en een 0.5Ohm Subvod coil. Ondanks het kleine formaat biedt het model de mogelijkheid om te Sub Ohm Dampen.

Overige artikelen in het assortiment van Slimroken.nl

Naast deze starterset vindt u ook andere artikelen van Kangertech. Zo kunt u de volgende producten van Kangertech terugvinden in het assortiment:

 

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!