Kangertech E-sigaret Startsets

Kangertech was een van de eerste E-sigaret merken en is uitgegroeid tot een van de meest verkochte en grootste merken. Door de constante innovatie en gebruik van de nieuwste technologieën is de kwaliteit van Kanger erg hoog. Door de ontwikkeling van de Kangertech dual coil hebben zij een enorme sprong weten te maken in de E-sigaretten wereld. Bij Slimroken kunt u meer Kangertech coils vinden voor uw E-sigaret. 

Bij Slimroken vindt u een breed assortiment van Kangertech producten voor de scherpste prijzen. Altijd uit voorraad leverbaar en voor 21:00 besteld, is morgen in huis!

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Kangertech E-sigaret Starterset kopen

Wanneer je wilt beginnen met dampen is het raadzaam om eerst na te gaan welke uitvoering het beste bij jou past. Kangertech biedt verschillende modellen welke allemaal anders in de hand liggen. Zo heb je elegante pen-vormige E-sigaretten zoals de Kangertech Subvod.

Ook is het bij deze keuze belangrijk om te kijken naar het aantal mAh van de E-sigaret. Hoe hoger deze is, hoe meer damp doorgaans ontstaat. Daarbij kun je dan ook langere hijsen nemen en hoef je minder vaak je batterij op te laden.

Kangertech dual Coils 

Kangertech heeft de dual coils geïntroduceerd waardoor de populariteit van het merk erg is gegroeid. Deze coils zijn uitgerust met twee verbrandingsdraden waardoor meer damp ontstaat. Daarnaast gaan ze ook nog is langer mee. Wanneer de damp aanzienlijk verminderd tijdens het roken, is het raadzaam de coil te vervangen. Doorgaans is de levensduur van een coil 2 tot 3 weken. De dual coils zijn helaas niet in alle E-sigaretten van Kangertech aanwezig en ook niet in alle te demonteren. Controleer daarom alvorens of de starterset van uw keuze geschikt is voor een bepaalde coil. 

Wetgevingen en certificeringen voor E-sigaretten

De producten van Kangertech voldoen aan de hoge standaarden op gebied van CE en RoHS wetgevingen. Door deze richtlijnen zijn E-sigaretten veel minder schadelijk. Zo worden producenten gedwongen om de veiligheid en gezondheid van de gebruikers beter te waarborgen. Hierdoor wordt er een limiet gehangen aan het gebruik van onder anderen lood, kwik en chromium. Daarnaast zijn fabrikanten verplicht om een CE keurmerk aan te brengen op het eindproduct. Deze geeft aan dat de E-sigaret op de markt gebracht mag worden na goedkeuring. 

Wilt u graag persoonlijk advies of meer informatie? Neem contact op met het Slimroken team, wij helpen u graag verder.