Koop hier uw E-sigaret en E-pipe van Kamry

Kamry is voornamelijk bekend geworden vanwege hun E-pipes en de compacte Micro E-sigaret. U kunt uw elektrische sigaret bij Slimroken.nl bestellen. Navigeer via het gewenste model naar alle productinformatie. 

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
2 artikel(en)
 • Kamry K1000 Plus Startset
  Kamry K1000 Plus - Startset
  € 56,99

  Unieke E-pijp met een het design van een pijp. Beschikt over een ingebouwde van 1000mAh.

 • Kamry Micro Startset
  Kamry Micro - 170mAh Startset
  € 12,99

  Deze E-sigaret heeft een compact formaat met een batterijcapaciteit van 170mAh. De E-liquid kan gevuld worden tot maximaal 1ml.

2 artikel(en)

Een E-sigaret of E-pipe kopen van Kamry

Kamry staat bekend om hun E-pipes en de compacte Micro E-sigaret. Beiden zijn geschikt voor de beginnende en de gevorderden damper. Beiden worden straks hieronder nader toegelicht, maar eerst meer informatie over het merk zelf. Het merk heeft een moderne fabriek met een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum waar ze constant op zoek zijn naar innoverende elektrische sigaretten. Met hun E-sigaretten proberen ze de stoppende roker vooral te helpen. De producten hebben namelijk het formaat van een normale sigaret.

De E-pijp starterset

De Kamry K1000 Plus een E-pijp. Het model heeft een opvallend design in de vorm van een pijp. Door zijn vormgeving kan het model rechtop blijven staan waardoor er geen lekkage kan plaatsvinden. De pijp kan gevuld worden met 1.8ml E-liquid en werkt op een 1000mAh batterij die verwerkt in de kop van de E-pijp.

De micro E-sigaret startkit

De micro startkit heeft de vorm van een traditionele sigaret met een e-liquid capaciteit van 1ml. De e-sigaret wordt automatisch geactiveerd wanneer u zuigt aan het mondstuk. Het model heeft een capaciteit van 170W. Dit staat ongeveer gelijk aan 300 trekjes.

Coils van Kamry

In ons assortiment vindt u bijbehorende coils voor de E-pijp en de Micro. Deze kunt u vinden / bijbestellen op de volgende pagina’s:

 

Meer weten over E-sigaretten? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!