Justfog E-sigaret Startsets

Justfog is een van de bekendere E-sigaret merken welke streven naar kwalitatief goede en gebruiksvriendelijke E-sigaretten te produceren tegen een eerlijke prijs. Bij Slimroken vindt u meer Justfog E-sigaret modellen, zoals de Q16 startset of C14 startset.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Justfog E-sigaret kopen bij Slimroken

Wanneer u besluit een E-sigaret te kopen dan doet u dat bij een merk dat streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De Justfog e-sigaretten bij Slimroken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende milliampère per uur. Hoe hoger de milliampère, hoe langer u de E sigaret kunt gebruiken zonder deze te hoeven opladen.

Voor de beginnende en ervaren dampers

De elektrische sigaret is door het merk gemaakt voor beginnende en ervaren dampers. De E-sigaret kan tevens een middel zijn om te stoppen met het roken van traditionele tabak. Het merk streeft naar hoge kwaliteit startersets, clearomizers en coils. Als u voor een elektronische sigaret van Justfog kiest dan zult u zelf nog wel E-liquid moeten aanschaffen. E-liquid zit namelijk niet standaard bij startersets. 

Verschillende modellen in ons assortiment

De modellen ondergaan allerlei tests en moeten meerdere procedures doorstaan om te zorgen dat het eindproduct gebruiksvriendelijk en veilig is. Neem bijvoorbeeld de Justfog 14 serie. Deze is uitgerust met de kleinste clearomizer ter wereld en gemaakt met een dubbele lekbeveiliging. Dit is van groot belang voor de batterij en de E-sigaret zelf. Als er E-liquid in bepaalde onderdelen van de modellen terecht komt dan kan dit schade veroorzaken.

Justfog Q14

De Justfog Q14 starterset bestaat uit een 900mAh batterij en een Q14 clearomizer. In de clearomizer kan 1.8ml liquid toegevoegd worden. Het model is voor de beginnende en ervaren damper. Het model maakt gebruik van een instelbare airflow. Dit betekent dat de gebruiker zelf kan betalen hoeveel lucht er toegelaten wordt tijdens het dampen. Verder heeft de Q14 een dubbele lekbeveiliging aan de onderzijde van de clearomizer.

Justfog C14

De Justfog C14 is als starterset verkrijgbaar met één E-sigaret of twee elektronische sigaretten. De C14 is verkrijgbaar met een batterij van 650 of 900mAh. Naast de batterij krijgt u bij de starterset ook de C14 clearomizer erbij. Deze heeft een capaciteit van 1.8ml. Net zoals de Q14 is dit model ontwikkeld voor de beginnende en ervaren damper.

Justfog Q16

De Justfog Q16  is de opvolger van de Q14 serie. Het model heeft een nieuwe uitvoering en heeft een eenvoudige display. Ook de Q16 is weer door Justfog ontwikkeld voor de beginnende en ervaren damper. Waar de Q14 en C14 een 1.8ml tank hebben, heeft de Q16 een 2ml tank. Deze elektrische sigaret beschikt over een 900mAh batterij. Deze batterij bevat meerdere beveiligingen zoals bescherming tegen oververhitting en kortsluiting. Tevens krijgt u bij de Q16 de Q16 clearomizer en twee Q16 coils meegeleverd.

Andere onderdelen van het merk

Naast de startersets vindt u in het assortiment van Slimroken ook verschillende onderdelen voor de elektrische sigaret. Voor elke E-sigaret zijn er bijbehorende onderdelen en accessoires. Voor Justfog zijn dat de volgende onderdelen:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!