Justfog e-sigaret

Op zoek naar een Justfog e-sigaret? Dan bent u bij Slimroken op het juiste adres! Justfog is één van de vele e-sigaret merken. Het bedrijf streeft naar kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid tegen een eerlijke prijs. In ons assortiment vindt u het complete aanbod Justfog startsets inclusief bijbehorende accessoires. De eenvoud die Justfog e-sigaretten meebrengen maken het geschikte apparaten voor de beginnende damper.

Benieuwd naar het complete assortiment? Neem een kijkje in het onderstaande overzicht aan Justfog e-sigaret producten.

7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1400 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Compact 16 Startset + 1400mAh batterij

  Justfog e-sigaret met een interne batterij van 1400mAh en een e-liquid capaciteit van 2ml.

  Batterij
  1400 mAh
  Tank
  2 ml
  € 49,60
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Q16 - 900mAh Startset - 2ML

  Vape-pen e-sigaret geschikt voor de beginnende damper.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 22,99
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Q16 Pro Startset

  Justfog e-sigaret met interne batterij van 900 mAh en 2ml e-liquid capaciteit.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 32,99
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Qpod Startset

  POD systeem e-sigaret van Justfog met interne batterij van 900 mAh.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  370 mAh
  Tank
  1.5 ml
  Justfog Minifit pod startset

  POD-stijl e-sigaret, geschikt voor de beginnende damper en nicotine salts.

  Batterij
  370 mAh
  Tank
  1.5 ml
  € 16,95
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Compact 14 Startset + 1500mAh batterij

  Justfog e-sigaret met interne batterij van 1500mAh en Q14 clearomizer.

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 27,99
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.7 ml
  Justfog C601 Startset - 1.7ML

  Complete pod e-sigaret, gericht op de beginnende damper en nicotine salts.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.7 ml
  € 19,95
7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog e-sigaret kopen?

Justfog is een Koreaans e-sigaret merk dat kwalitatieve en gebruiksvriendelijke e-sigaretten maakt. Justfog startsets bieden een simpele dampervaring met goede Mouth to Lung prestaties. Dit zorgt er voor dat het één van de meest verkochte merken is onder startende elektrische rokers. In het assortiment vindt u de 14 / 16 series en pod systemen.

Iedere Justfog startset maakt gebruik van de 14/16 serie coils van het merk. Deze coils zijn verkrijgbaar in twee verschillende weerstanden: 1.2Ohm en 1.6Ohm. Doordat deze coils compatibel zijn met iedere Justfog e-sigaret zult u nooit de verkeerde coils bestellen. Daarnaast staan de coils garant voor een correcte smaak afgifte en bijbehorende dampproductie.

De juiste Justfog e-sigaret voor u

Justfog startsets zijn beschikbaar in diverse compacte modellen en designs. Daarbij kunt u kiezen uit modellen met verschillende batterijen capaciteit. Hoe hoger de mAh, hoe langer je de e-sigaret kunt gebruiken zonder deze te hoeven opladen. De exacte accuduur is uiteindelijk afhankelijk van hoeveel je dampt. In de meeste gevallen gaat de batterij ten minste één dag mee zonder deze op te laden. Het opladen gaat via een micro USB aansluiting, deze kabel is veelal bijgevoegd bij aankoop van een complete startset.

Een Justfog startset beschikt over een batterij, clearomizer, coils en oplaadkabel. Het enige wat u hierbij hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar wens en u kan startset met dampen. Met één flesje e liquid kan een Justfog clearomizer of pod ongeveer 5/6 keer opnieuw worden gevuld.

Justfog is geschikt voor beginners

Wilt u kennis maken met elektronisch roken? Dan is Justfog een geschikt merk. Een Justfog e-sigaret is geschikt voor beginnende dampers. De elektrische sigaretten van het merk zijn namelijk relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat veel instellingen vooraf zijn ingesteld. U als beginnende damper hoeft dus niet zelf de instellingen naar wens aan te passen. Het enige wat de gebruiker kan aanpassen is het wattage, deze kan hoger en lager worden gezet.

De e-sigaret is enkel bedoeld om te gebruiken bij het verslaan van een nicotineverslaving. Bent u nog nooit in aanraking met tabak geweest? Dan raden wij het niet aan om een elektrische sigaret in gebruik te nemen. E-liquids kunnen de stof nicotine bevatten, dit is een verslavende stof.

Juiste e-liquid

Nadat u een e-sigaret hebt uitgekozen is het tijd voor een juiste e-liquid. De coils van Justfog hebben relatief gezien een hoge weerstand/Ohm. Bij deze coils is het dan ook verstandig om te kiezen voor een e-liquid met maximaal 50% VG. De stof VG is dik van structuur en coils met een hoge weerstand kunnen deze minder goed hebben. Kies daarom voor maximaal 50% VG, lager mag ook altijd.

Justfog onderdelen mee bestellen

In ons assortiment vindt u voor elke e-sigaret de bijbehorende originele onderdelen en accessoires. Bekijk de product opties bij de startset om direct extra onderdelen mee te bestellen of bekijk alle individuele accessoires hier:

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies bij het maken van uw keuze? Neem contact op met onze product experts.