Justfog E-sigaret Startsets

Justfog is een van de bekendste E-sigaret merken welke erin zijn geslaagd om kwalitatief goede en gebruiksvriendelijke E-sigaretten te produceren tegen een goede prijs. Op zoek naar een goede E-sigaret om mee te starten of makkelijk voor onderweg? Bekijk de Justfog Q16 of Justfog C14 startersets.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Justfog E-sigaretten

Wanneer u een E-sigaret van Justfog aanschaft kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd is. De producten worden ontworpen en gemaakt door experts. Na het ontwikkelen ondergaan de producten allerlei tests en procedures om ervoor te zorgen dat het eindproduct gebruiksvriendelijk en veilig is. 

Neem bijvoorbeeld de Justfog 14 serie. Deze is uitgerust met de kleinste clearomizer ter wereld en gemaakt met een dubbele lekbeveiliging. Wanneer de E-liquid op de batterij of in de E-sigaret terecht komt, kan dit schade veroorzaken. Daarbij zijn de clearomizers uitgevoerd met organic cotton coils welke zorgen voor een langere levensduur en een betere damp en smaak. Daarbij zijn er meerdere batterijen verkrijgbaar die aangesloten kunnen worden op deze clearomizers. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar batterijen van het juiste formaat en met de juiste capaciteit. 

Justfog bij Slimroken

Alle E-sigaretten van Justfog zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende miliampere per uur. Dit staat in verband met de capaciteit waar de E-sigaret over beschikt. Hoe hoger de mAh, hoe langer je de E-sigaret kunt gebruiken zonder deze te hoeven opladen. 

Justfog onderdelen

In ons assortiment vindt u voor elke E-sigaret de bijbehorende originele onderdelen en accessoires. Bekijk de productopties bij de startset om direct extra onderdelen mee te bestellen of bekijk alle individuele accessoires hier:

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met Slimroken.