Justfog e-sigaret

Een Justfog e-sigaret kopen? Dan bent u bij Slimroken op het juiste adres! Justfog is één van de vele e-sigaret merken. Het Koreaanse merk streeft naar kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid tegen een eerlijke prijs. In ons assortiment vindt u het complete aanbod Justfog startsets inclusief bijbehorende accessoires.

Benieuwd naar het complete assortiment? Neem een kijkje in het onderstaande overzicht aan Justfog e-sigaret producten.

7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  1.9 ml
  Justfog Q16 FF Startset

  Justfog e-sigaret startset, geleverd inclusief Q16 FF coil.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  1.9 ml
  € 39,95
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.9 ml
  Justfog Minifit-S Plus Startset
  Batterij
  650 mAh
  Tank
  1.9 ml
  € 35,90
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Q16 - 900mAh Startset - 2ML

  Vape-pen e-sigaret geschikt voor de beginnende damper.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 22,99
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Q16 Pro Startset

  Justfog e-sigaret met interne batterij van 900 mAh en 2ml e-liquid capaciteit.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 32,99
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Justfog Qpod Startset

  POD systeem e-sigaret van Justfog, geleverd inclusief pod en coils.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  Justfog Minifit-S Startset

  Pod e-sigaret van Justfog, geleverd inclusief één pod.

  Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  € 19,99
 • Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  Justfog Better Than Startset

  Pod systeem e-sigaret van Justfog, inclusief één pod.

  Batterij
  420 mAh
  Tank
  1.9 ml
  € 15,50
7 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Justfog e-sigaret kopen?

Justfog is een Koreaans e-sigaret merk dat kwalitatieve en gebruiksvriendelijke e-sigaretten maakt. Justfog startsets bieden enkel een mouth-to-lung dampervaring, sub-ohmen is dus niet mogelijk met dit merk. Mouth to Lung (MTL) is een manier van dampen. Hierbij komt de damp eerst in de mond en kan vervolgens worden geïnhaleerd naar de longen.

In het assortiment van Slimroken vindt u alle type e-sigaret startsets van Justfog. De elektrische sigaretten maken gebruik van de 14/16 serie coils, Q16 FF coils of de FOG1 coils. Wij bieden alle soorten coils aan, de coils zijn verkrijgbaar in diverse weerstanden.

Eigenschappen Justfog e-sigaret

Justfog maakt enkel elektrische sigaretten met een interne batterij. Dit betekent dat de batterij intern in de e-sigaret is geïntegreerd. Er zijn ook e-sigaret merken waarbij er een externe batterij gebruikt dient te worden. Bij een externe batterij is het vermogen van een e-sigaret vaak wat groter, ook heeft het apparaat meer instellingen en is hiermee echt gericht op de ervaren damper.

Een geïntegreerde batterij, zoals bij de Justfog e-sigaret, is op te laden met een USB of USB-C kabel. Deze kabels zorgen ervoor dat de elektrische sigaret binnen één a twee uur volledig opgeladen zijn. Bij gemiddeld gebruik zal een e-sigaret minimaal één dag mee gaan zonder opnieuw opgeladen te worden.

Het batterijcapaciteit van Justfog e-sigaretten schommelt tussen 370 en 1500mAh.

De juiste Justfog e-sigaret voor u

Justfog startsets zijn beschikbaar in diverse modellen en designs. Daarbij kunt u kiezen uit modellen met verschillende batterijcapaciteit. Hoe hoger de mAh, hoe langer de e-sigaret meegaat zonder opgeladen te worden. mAh staat voor de grote van het accupakket in de elektrische sigaret. 

De exacte accuduur is uiteindelijk afhankelijk van hoeveel je dampt. In de meeste gevallen gaat de batterij ten minste één dag mee zonder deze op te laden. Het opladen gaat via een micro USB of USB-C aansluiting, deze kabel is veelal bijgevoegd bij aankoop van een complete startset.

Een Justfog startset beschikt over een batterij, clearomizer, coils en oplaadkabel. Het enige wat u hierbij hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar wens en u kunt dampen. Met één flesje e-liquid kan een Justfog clearomizer of pod ongeveer 5/6 keer opnieuw worden gevuld.

Juiste e-liquid kiezen

Nadat u een e-sigaret hebt uitgekozen is het tijd voor een juiste e-liquid. De coils van Justfog hebben relatief gezien een hoge weerstand/Ohm. Bij deze coils is het dan ook verstandig om te kiezen voor een e-liquid met maximaal 50% VG. De stof VG is dik van structuur en coils met een hoge weerstand kunnen deze minder goed hebben. Kies daarom voor maximaal 50% VG, lager mag ook altijd.

Justfog onderdelen mee bestellen

In ons assortiment vindt u voor elke e-sigaret de bijbehorende originele onderdelen en accessoires. Bekijk de product opties bij de startset om direct extra onderdelen mee te bestellen of bekijk alle individuele accessoires hier:

Wilt u meer informatie of persoonlijk advies bij het maken van uw keuze? Neem contact op met onze product experts.