Joyetech E-sigaret Startsets

Joyetech is één van de bekendere E-sigaret merken en heeft al jaren een ruim assortiment aan innovatieve E-sigaretten. Het assortiment bestaat uit E-sigaretten voor de beginnende en de gevorderde damper. Joyetech E-sigaretten, zoals de eGo AIO, de AIO Box en eGrip 2, en accessoires vindt u bij Slimroken. Het merk streeft naar een strak design, goede constructies en een lange levensduur van hun producten.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
18 artikel(en)
18 artikel(en)

Een Joyetech E-sigaret kopen?

Als u een E-sigaret wilt kopen dan kunt u verwachten dat het merk “Joyetech” met de elektrische sigaret streeft naar een strak design, goede constructies en een lange levensduur van hun producten. Joyetech heeft meerdere modellen op de markt gebracht voor zowel de beginnende als de ervaren damper. Wanneer u een elektronische sigaret koopt dan hoort u nog wel zelf E-liquid, van bijvoorbeeld Millers Juice, aan te schaffen voor het apparaat.  

Joyetech is een vooroplopend merk op het gebied van technologie

Joyetech is een vooroplopend merk wat betreft technologie. In de begin jaren ontwikkelden zij een E-sigaret welke manueel te bedienen is, de eGo AIO. Dit heeft te maken met het bedienen van de verwarmingselementen in een E-smoker. Op manuele elektrische sigaretten is een drukknop bevestigd welke ingedrukt moet worden om de verwarmingsspoel te activeren. Dit zorgt ervoor dat de liquid niet kan lekken en dat het batterijverbruik verminderd wordt. Hierdoor hoef je de E sigaret minder vaak op te laden en zal de batterij doorgaans langer mee gaan dan bij automatische elektrische sigaretten. Ook kun je over het algemeen bij manuele E-sigaretten langere hijsen nemen.

Een assortiment van verschillende Joyetech E-sigaret modellen

Zoals hierboven beschreven heeft het merk meerdere modellen in het assortiment. Deze vindt u ook bij Slimroken. Zo zijn er vooral verschillen in de uitvoering van een E-sigaret. Wanneer je gaat voor een mini E-sigaret, zoals de eVic VTC mini, betekend dit automatisch dat je een minder grote batterij dan bij bijvoorbeeld een Cuboid Boxmod hebt. Daarnaast bestaat er ook nog een penstyle uitvoering welke tevens weer een andere capaciteit heeft, de eGo Twist. De capaciteit van de batterij is altijd uitgedrukt in miliampère per uur. Hoe hoger deze is, hoe langer de batterij mee gaat zonder opnieuw opgeladen te hoeven worden. Hierbij geldt ook dat de batterij dikker en groter wordt naarmate deze meer capaciteit heeft. Deze types zijn allemaal verkrijgbaar. Ook bieden zij verschillende wattages en capaciteit van de batterijen.

Joyetech eGo AIO

De eGO AIO is een compacte Sub-Ohm E sigaret. Het is een compact all-in-one model voor de beginnende en ervaren damper. Dit model heeft een ingebouwde batterij van 1500mAh. De batterij heeft een capaciteit waarmee de hele dag door gedampt kan worden en wordt opgeladen middels een bijgeleverde micro USB kabel. Wanneer de batterij leeg is dan geeft de batterij dit aan. de clearomizer bij de Joyetech eGo AIO is een vast onderdeel van de E sigaret en kan niet worden vervangen. Maak deze daarom regelmatig schoon met water en papier. 

Afhankelijk van uw dampgedrag kan hier bijna een hele dag op gedampt worden volgens Joyetech. Verder krijgt u bij de eGO AIO twee Cubis 0.6 coils en een driptip meegeleverd, maar het model kan verschillende weerstanden aan. Achtereenvolgend zijn dat de volgende coils met bijbehorende weerstanden:

  • 0.5Ohm
  • 0.6Ohm
  • 1.0Ohm
  • 1.5Ohm Clapton coil
  • 0.2Ohm Ni Coil
  • 0.25Ohm Notch Coil

Joyetech AIO Box

De AIO Box is een compacte E-sigaret met een batterijcapaciteit van 2100mAh. De clearomizer is geïntegreerd in de E-sigaret. De tank dient van de bovenkant gevuld te worden en aan de zijkant zit een glaasje, zodat u kunt zien hoeveel E-liquid er nog in de elektrische sigaret zit. Vul de 2ml tank van de AIO Box niet voller dan de aangegeven markering.

Joyetech eGrip

De compacte Joyetech eGrip heeft een vermogen van 80W. Deze box mod heeft een temperatuur regeling, waardoor de coil minder snel zal verbranden. De tank heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant gevuld worden met liquid. Het model heeft uitgebreide functies en richt zich meer op de ervaren damper. De eGrip heeft daarnaast ook een analoge klok op het OLED scherm.

Bijbehorende accessoires en onderdelen

Naast de startersets heeft het merk ook verschillende onderdelen in het assortiment. Voor elke elektronische sigaret zijn er bijbehorende accessoires en onderdelen. Voor Joyetech zijn dit de volgende onderdelen:

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!