Joyetech E-sigaret Startsets

Joyetech is één van de bekendste E-sigaret merken en draait al jaren mee met een ruime keuze innovatieve goede E-sigaretten. Het assortiment biedt voldoende keuze voor zowel de beginnende als gevorderde damper. Joytech heeft zijn succes mede te danken aan de succesvolle Joytech eGo AIO, de AIO Box en eGrip 2 series. Deze gebruiksvriendelijke E-sigaretten met ingebouwde lekvrije clearomizers en Cubis BF coils leveren uitstekende smaak en dampprestaties. Joyetech combineert strak design met goede constructies en een lange levensduur van hun producten.

Bestel uw Joyetech E-sigaretten en accessoires gemakkelijk online. Maandag t/m donderdag voor 21:00 uur besteld, morgen geleverd met gratis verzending.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Joyetech E-sigaretten

Joyetech is een vooroplopend merk wat betreft technologie. In de begin jaren ontwikkelden zij een E-sigaret welke manueel te bedienen is, de Joyetech eGo AIO. Dit heeft te maken met het bedienen van de verwarmingselementen in een E-sigaret. Op manuele E-sigaretten is een drukknop bevestigd welke ingedrukt moet worden om de verwarmingsspoel te activeren. Dit zorgt ervoor dat de liquid niet kan lekken en dat het batterijverbruik verminderd wordt. Hierdoor hoef je de e-sigaret minder vaak op te laden en zal de batterij doorgaans langer mee gaan dan bij automatische E-sigaretten. Ook kun je over het algemeen bij manuele E-sigaretten langere hijsen nemen. 

Batterijcapaciteit van Joyetech

Joyetech beschikt over een ruim assortiment E-smokers. Zo heb je vooral verschillen in de uitvoering van een E-sigaret. Wanneer je gaat voor een mini E-sigaret, zoals de Joyetech eVic VTC mini, betekend dit automatisch dat je een minder grote batterij dan bij bijvoorbeeld een Joyetech Cuboid Boxmod hebt. Daarnaast bestaat er ook nog een penstyle uitvoering welke tevens weer een andere capaciteit heeft, de Joyetech eGo Twist. De capaciteit van de batterij is altijd uitgedrukt in miliampère per uur. Hoe hoger deze is, hoe langer de batterij mee gaat zonder opnieuw opgeladen te hoeven worden. Hierbij geldt ook dat de batterij dikker en groter wordt naarmate deze meer capaciteit heeft. Deze types zijn allemaal verkrijgbaar bij Joyetech. Ook bieden zij verschillende wattages en capaciteit van de Joyetech batterijen. 

E-sigaret opladen en onderhouden

Op de batterijen van Joyetech zit standaard een aantal maanden garantie. Wel is het verstandig om met een aantal zaken rekening te houden om het beste uit je E-sigaret te halen. Zo kun je de batterij het beste opladen bij kamertemperatuur en niet te lang aan de oplader laten zitten. Dit zorgt er namelijk voor dat de batterij slap wordt waardoor deze sneller leeg zal raken. Laat de batterij dus niet de hele nacht of dag opladen. Wanneer je merkt dat de E-sigaret minder rookvolume afgeeft, is het raadzaam deze op te laden alvorens de batterij helemaal leeg raakt.

Als de smaak van de damp vermindert ligt dit waarschijnlijk aan de hoeveelheid E-liquid. Wanneer deze bijna op is zal deze vervangen moeten worden. Slimroken biedt een ruim assortiment e-liquids van verschillende merken, waaronder ons huismerk Millers Juice. Deze is verkrijgbaar in de Silverline welke meer PG aandeel bevat en dus dunner is. Hierbij kun je kiezen uit allerlei smaken, bijvoorbeeld tabak of fruit. Ook bieden wij de Goldline welke meer VG aandeel bevat en daarom dikker is. 

Mocht u meer informatie willen over verschillende batterijen en producten van Joyetech, neem dan gerust contact met ons op.