Innokin e-sigaret

Op deze pagina vindt u de e-sigaret startsets van Innokin. Slimroken levert alle producten uit voorraad. De Innokin e-sigaret is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren damper.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Innokin EZ Watt Startset

  Innokin e-sigaret inclusief Prism T20S tank en Prism S coils.

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 39,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Innokin e-sigaret kopen?

Innokin heeft diverse startersets en losse mods op de markt gebracht die geschikt zijn voor de ervaren en beginnende damper. Bij een e-sigaret startset van Innokin krijgt u de clearomizer, coils, een mod en overige bijbehorende onderdelen meegeleverd. Het enige wat u nog hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar keuze. E-liquids zijn verkrijgbaar in diverse smaken en nicotinegehaltes. Ook Nic Salt e-liquid kan gebruikt worden in een Innokin e-sigaret.

Het besturingssysteem van de elektrische sigaretten van Innokin maken deze geschikt voor de beginnende dampers. Het is goed om te weten dat de e sigaret bedoeld is om te helpen afbouwen van een nicotineverslaving. Bent u nog nooit in aanraking geweest met tabak? Dan raden wij het niet aan om een elektrische sigaret in combinatie met een nicotine houdende e-liquid te gebruiken.

Innokin onderdelen en accessoires

Naast de originele startsets vindt u in ons assortiment ook losse mods, clearomizers en coils van Innokin. Die vindt u op de volgende pagina’s:

Meer weten over de Innokin startsets? Neem contact op met onze productexperts voor persoonlijk advies.