Innokin e-sigaret

Bij Slimroken koopt u alle Innokin e-sigaretten uit voorraad. Innokin is opgericht in 2011 met het doel om technologie en strakke designs te koppelen aan de hoogste kwaliteit elektronische sigaretten. De Innokin e-sigaret is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren damper.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Innokin Endura T20-S + Prism T20S Clearomizer - Startset - 2ML

  Pen-stijl kit, geschikt voor zowel beginners als gevorderden met een ingebouwde 1500mAh batterij. 

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Innokin e-sigaret kopen?

Innokin heeft diverse startersets en losse mods op de markt gebracht die geschikt zijn voor de ervaren en onervaren damper. Bij een e-sigaret startset van Innokin krijgt u de clearomizer, coils, een mod en overige bijbehorende onderdelen meegeleverd. Het enige wat u nog hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar keuze. E-liquids zijn verkrijgbaar in diverse smaken en nicotinegehaltes. Ook Nic Salt e-liquid kan gebruikt worden in een Innokin e-sigaret. Bij Slimroken vindt u nicotine salt e-liquid van de merken Millers Juice, Vampire Vape, IVG, Six Licks, Element en Double Drip

De eenvoud van de elektrische sigaretten van Innokin maken deze geschikt voor de beginnende dampers. Het is goed om te weten dat de e sigaret bedoeld is om te helpen afbouwen van een nicotineverslaving. Bent u nog nooit in aanraking geweest met tabak? Dan raden wij het niet aan om een elektrische sigaret in combinatie met een nicotine houdende e-liquid te gebruiken.

Innokin is opgericht in 2011 met als doel technologische innovatie van de elektrische sigaret met de hoogst haalbare kwaliteit. Het merk brengt geavanceerde persoonlijke verdampers op de markt en probeert de gebruiker een vaping-vrijheid te geven. Dit houdt in dat de damper de gebruiksinstellingen en het dampgebruik geheel naar eigen wens kan instellen. 

Innokin onderdelen & accessoires mee bestellen

Naast de originele startsets vindt u in ons assortiment ook losse mods, clearomizers en coils van Innokin. Die vindt u op de volgende pagina’s:

Meer weten over de Innokin startsets? Neem contact op met onze productexperts voor persoonlijk advies.