Innokin E-sigaret Startsets

Innokin is opgericht in 2011 met het doel om technologie en strakke designs te koppelen aan de hoogste kwaliteit elektronische sigaretten. Innokin E sigaretten zijn er voor zowel de beginnende als de ervaren damper. Als u de voorkeur geeft aan het zelf samenstellen van uw E-sigaret dan kunt u naar de pagina van Innokin mods navigeren.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
3 artikel(en)
3 artikel(en)

Een E-sigaret van Innokin kopen bij Slimroken.nl

Innokin heeft diverse startersets en losse mods op de markt gebracht die geschikt zijn voor de ervaren en onervaren damper. Bij de E-sigaret startersets van Innokin krijgt u de clearomizer, coils, een mod en overige bijbehorende onderdelen meegeleverd.

Technologische innovatie met de hoogst haalbare kwaliteit

Innokin is opgericht in 2011 met als doel technologische innovatie van de elektrische sigaret met de hoogst haalbare kwaliteit. Het merk brengt geavanceerde persoonlijke verdampers op de markt en proberen de gebruiker een vaping-vrijheid te geven. Dit houdt in dat de damper de gebruiksinstellingen en het dampgebruik geheel naar eigen wens kan instellen. Elektronische sigaretten van Innokin zijn milieuvriendelijker dan verschillende low-tech wegwerp e-sigaretten.

De Endura T20-S is één van die innovatieve elektrische sigaretten

De Endura T20-S E-sigaret is een vernieuwende starterset die gebruikt kan worden door beginnende en ervaren dampers. In deze set zit een Prism T20-S clearomizer met een liquid inhoud van 2ml en een top-fill systeem. Er zit een ingebouwde 1500mAh batterij in deze E sigaret welke u kunt opladen met een bijgeleverde micro-USB kabel.

Overige modellen en onderdelen

Voor de overige modellen navigeert u op deze pagina naar het gewenste model. Op de pagina van het model vindt u alle productspecificaties. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook losse mods, clearomizers en coils van Innokin. Die vindt u op de volgende pagina’s:

Meer weten over de E-sigaret ? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!