Innokin E-sigaret Startsets

Innokin is opgericht in 2011 met het doel om technologie en strakke designs te koppelen aan de hoogste kwaliteit elektronische sigaretten. Innokin E-sigaretten zijn geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren damper.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Innokin Endura T20-S + Prism T20S Clearomizer - Startset - 2ML

  Compacte, pen-stijl kit, geschikt voor zowel beginners als gevorderen met een ingebouwde 1500mAh batterij. 

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,95
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Innokin E-sigaret kopen bij Slimroken

Innokin heeft diverse startersets en losse mods op de markt gebracht die geschikt zijn voor de ervaren en onervaren damper. Bij de E-sigaret startsets van Innokin krijgt u de clearomizer, coils, een mod en overige bijbehorende onderdelen meegeleverd. De eenvoud van de E-sigaretten van Innokin maken deze geschikt voor de beginnende dampers.

Innokin is opgericht in 2011 met als doel technologische innovatie van de elektrische sigaret met de hoogst haalbare kwaliteit. Het merk brengt geavanceerde persoonlijke verdampers op de markt en probeert de gebruiker een vaping-vrijheid te geven. Dit houdt in dat de damper de gebruiksinstellingen en het dampgebruik geheel naar eigen wens kan instellen. 

Innokin onderdelen & accessoires meebestellen

Naast de originele startsets vindt u in ons assortiment ook losse mods, clearomizers en coils van Innokin. Die vindt u op de volgende pagina’s:

Meer weten over de Innokin startsets? Neem contact op met onze productexperts voor persoonlijk advies.