IJOY e-sigaret

Bent u opzoek naar een IJOY e-sigaret? Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod aan IJOY startsets. Deze beschikken over krachtige batterijen en uitgebreide functionaliteiten voor het regelen van de dampervaring. De uitgebreide instellingen op de IJOY e sigaretten zijn geschikt voor ervaren dampers die zelf hun eigen wattage willen instellen en maken veelal gebruik van externe batterijen.

Een IJOY e-sigaret is enkel te gebruiken in combinatie met e-liquid.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  IJOY Avenger 270 234W Voice Control TC Startset - 2ML

  Deze startset maakt gebruik van een box mod van 234W en een Avenger Sub Ohm Clearomizer.

  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 79,95
 • Batterij
  21700 (1)
  Tank
  2 ml
  IJOY Capo + Captain Mini Clearomizer - 100W Startset - 2ML

  Starterkit van IJOY met een vermogen van 100W en een Captain clearomizer.

  Batterij
  21700 (1)
  Tank
  2 ml
  € 59,95
 • Batterij
  1400 mAh
  Tank
  2 ml
  IJOY Diamond VPC - 1400mAh Startset - 2ML

  IJOY Diamond VPC pod startset met een 1400mAh batterij.

  Batterij
  1400 mAh
  Tank
  2 ml
  € 59,95
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  IJOY Solo V2 + Limitless Clearomizer - 2ML - 200W Startset

  Startset met een box mod van 200W en een clearomizer van 2ml.

  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 59,95
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

IJOY e-sigaret kopen?

IJOY startsets hebben krachtige batterijen en uitgebreide functionaliteiten. Hiermee kunt u zelf de gewenste dampervaring instellen. Deze elektrische sigaretten zijn voor de gevorderden damper. Het merkt wordt verkocht in meer dan dertig landen en streven naar vernieuwende producten op het gebied van vapen. Ze proberen de gebruiker een unieke ervaring te geven door innovatieve artikelen en niet zo maar het kopiëren van een traditionele sigaret. De IJOY E-sigaret is als complete starterset te koop bij Slimroken.nl

Verschillende IJOY e-sigaret startersets in ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse startersets met krachtige batterijen en een uitgebreide modi. Al deze sets bevatten een passende clearomizer en bijbehorende coils. Hieronder ziet u een kleine greep uit het assortiment. Voor de overige productinformatie navigeert u naar het gewenste product.

IJOY Avenger

De Avenger starterset heeft een wattage van 234W en werkt op twee 21700 batterijen. De 18650 batterijen passen ook in deze mod, maar hiervoor dient gebruik gemaakt te worden van de batterij sleeve. De batterijen zijn niet inbegrepen en dient u los bij te bestellen. Bij deze elektrische sigaret zit de Avenger Sub Ohm clearomizer met een tankinhoud van 2ml. Daarnaast heeft deze e-sigaret een voice control functie. Door deze functie kan de mod via spraak bestuurd worden.

IJOY Capo

De Capo box mod heeft een wattage van 100W en werkt op één 21700 batterij. De clearomizer die meegeleverd wordt in deze set is de Captain mini Sub Ohm tank met een inhoud van 2ml. U dient de batterij zelf nog mee te bestellen, want deze wordt niet meegeleverd. Kenmerkend aan dit model zijn de uitgebreide instellingen met een zeer hoog dampvermogen.

Overige IJOY onderdelen

Naast de e-sigaretten startsets van het merk vindt u ook andere onderdelen in ons assortiment. Zo vindt u bijbehorende clearomizers en coils voor uw elektronische sigaret. Voor de overige onderdelen van IJOY navigeert u naar de volgende pagina’s: