IJOY E-sigaret Startsets

IJOY Mod startsets beschikken over krachtige batterijen en uitgebreide functionaliteiten voor het regelen van de dampervaring. IJOY E-sigaret startsets zijn bij uitstek geschikt voor ervaren dampers.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
4 artikel(en)
4 artikel(en)

Een E-sigaret van IJOY kopen met uitgebreide functionaliteiten

IJOY startsets hebben krachtige batterijen en uitgebreide functionaliteiten. Hiermee kunt u zelf de gewenste dampervaring instellen. Deze elektrische sigaretten zijn voor de gevorderden damper. Het merkt wordt verkocht in meer dan dertig landen en streven naar vernieuwende producten op het gebied van vapen. Ze proberen de gebruiker een unieke ervaring te geven door innovatieve artikelen en niet zo maar het kopiëren van een traditionele sigaret. De IJOY E-sigaret is als complete starterset te koop bij Slimroken.nl

De verschillende IJOY E sigaret startersets in ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse startersets met krachtige batterijen en een uitgebreide modi. Al deze sets bevatten een passende clearomizer en bijbehorende coils. Hieronder ziet u een kleine greep uit het assortiment. Voor de overige productinformatie navigeert u naar het gewenste product.

IJOY Avenger

De Avenger starterset heeft een wattage van 234W en werkt op twee 21700 batterijen. De 18650 batterijen passen ook in deze mod, maar hiervoor dient gebruik gemaakt te worden van de batterij sleeve. De batterijen zijn niet inbegrepen en dient u los bij te bestellen. Bij deze elektrische sigaret zit de Avenger Sub Ohm clearomizer met een tankinhoud van 2ml. Daarnaast heeft deze e-sigaret een voice control functie. Door deze functie kan de mod via spraak bestuurd worden.

IJOY Capo

De Capo box mod heeft een wattage van 100W en werkt op één 21700 batterij. De clearomizer die meegeleverd wordt in deze set is de Captain mini Sub Ohm tank met een inhoud van 2ml. U dient de batterij zelf nog mee te bestellen, want deze wordt niet meegeleverd. Kenmerkend aan dit model zijn de uitgebreide instellingen met een zeer hoog dampvermogen.

Andere onderdelen van het merk

Naast de e-sigaretten startsets van het merk vindt u ook andere onderdelen in ons assortiment. Zo vindt u bijbehorende clearomizers en coils voor uw elektronische sigaret. Voor de overige onderdelen van IJOY navigeert u naar de volgende pagina’s:

 

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!