GeekVape e-sigaret

Bent u opzoek naar een elektrische sigaret van GeekVape? Bij Slimroken vindt u een compleet aanbod van dit merk. De GeekVape e-sigaret is beschikbaar in diverse uitvoeringen en is geschikt voor de beginnende damper. Het enige wat u nog hoeft te kopen bij een startset is een e-liquid naar keuze.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Aegis POD Startset
  Batterij
  800 mAh
  Tank
  2 ml
  € 29,99
 • Batterij
  950 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Frenzy - 950mAh Startset
  Batterij
  950 mAh
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 30,99
 • Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Sonder U Pod Startset

  Geekvape pod e-sigaret inclusief 1 pods.

  Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 11,95
 • Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  Geekvape Wenax Stylus Startset
  Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  € 19,99
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

GeekVape e-sigaret kopen?

Het merk GeekVape is ontstaan in de Chinese stad Shenzhen. De oprichting in 2015 begon met een beperkt aantal elektrische sigaretten. In de huidige markt heeft het merk een breed assortiment aan startsets. Het GeekVape e-sigaret aanbod is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde damper. Voor de beginnende damper is een pod e-sigaret geschikt. Dit zijn relatief eenvoudige modellen die gebruik maken van losse pods in plaats van een clearomizer. De instellingen zijn beperkt, hierdoor kan de gebruiker direct aan de slag.

Bent u een gevorderde damper? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een GeekVape box mod e-sigaret. Deze werken in de meeste gevallen op externe batterijen en hebben uitgebreide instellingen. De instellingen zijn door de gebruiker zelf aan te passen. Zo heeft u een e-sigaret die compleet naar wens is aangepast.

De elektrische sigaret is enkel bedoeld om te gebruiken om een nicotineverslaving te verslaan. Wij raden het niet aan om de e-sigaret te gebruiken wanneer u nog nooit in aanraking met tabak of nicotine bent geweest.

Overige GeekVape producten

Naast de GeekVape startsets heeft Slimroken ook losse onderdelen van het merk. Deze vaping onderdelen zijn te vinden via de onderstaande pagina:

Juiste e-liquid kiezen

Het is belangrijk om een geschikte e-liquid te kiezen voor uw GeekVape e-sigaret. Bij het gebruik van een pod e-sigaret is het mogelijk om een e-liquid met maximaal 50% VG te gebruiken. Heeft de e-liquid een hoger VG gehalte? Dan is het mogelijk dat de vloeistof te dik is om verdampt te worden. De coils die worden gebruikt in een pod hebben namelijk kleine opnamepunten. Hierdoor kan de e-liquid niet juist worden verdampt. Ook is het mogelijk om een nicotine salt e-liquid te gebruiken bij pods. Dit zijn vloeistoffen met een relatief hoog nicotinegehalte, vaak gebruikt door mensen die veel hebben gerookt in het verleden.

Heeft u een box mod e-sigaret met een hoog wattage? Dan is het mogelijk om e-liquid tot 100% VG te gebruiken. Het hoge wattage zorgt ervoor dat een dikkere vloeistof ook te verdampen is. Het gebruik van nicotine salt of e-liquids met een hoog nicotinegehalte is niet aan te raden in een sub ohm apparaat. Het hoge wattage zorgt er namelijk voor dat de nicotine hierdoor hard binnenkomt.

Heeft u vragen over de elektrische sigaretten van GeekVape? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het maken van een juiste keuze.