Freemax

Op deze pagina vindt u alle e-sigaret startsets van Freemax. De elektrische sigaret is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zo ook als pod e-sigaret. Alle Freemax apparaten hebben één ding gemeen: een ingebouwde batterij. U hoeft dus geen externe batterijen te kopen bij de startset. Vrijwel alle soorten e-liquid zijn te gebruiken in de clearomizers of pods.

Heeft u vragen over een bepaalde Freemax e-sigaret? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het maken van een juiste keuze.

4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax GEMM + Disposable Tank - 25W Startset - 2ML

  Pod e-sigaret inclusief twee pods.

  Batterij
  1300 mAh
  Tank
  2 ml
  € 23,99
 • Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax Onnix Startset
  Batterij
  1100 mAh
  Tank
  2 ml
  € 22,99
 • Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  Freemax Marvos T Startset
  Batterij
  3000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 32,99
 • Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  Freemax Marvos X Startset
  Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  € 51,95
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Freemax e-sigaret kopen?

Freemax is een producent van e-sigaretten en bijbehorende accessoires. Het bedrijf is sinds 2013 actief in de vaping branche en heeft in zijn looptijd verschillende e-sigaret kits uitgebracht.

Alle Freemax e-sigaretten kunnen gebruik maken van vrijwel ieder type e-liquid. Hierbij kunt u kiezen voor een e-liquid met of zonder nicotine. Ook is de smaak naar wens uit te kiezen.

Freemax is geschikt voor beginnende dampers

De e-sigaretten van Freemax zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Ze zijn hiermee dus geschikt voor beginnende dampers die weinig/geen ervaring hebben op het gebied van elektronisch roken.

De eenvoud van de producten wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door de interne batterij. De batterij kan worden opgeladen middels de meegeleverde micro USB kabel. Daarnaast is het wattage te veranderen en heeft de e-sigaret enkel één knop, dit is de vuurknop.

Wij raden het niet aan om een e-sigaret te gebruiken wanneer u nog nooit in aanraking met tabak of nicotine bent geweest. De e-sigaret is enkel als hulpmiddel tegen nicotine te gebruiken.

Overige Freemax producten

Naast de startsets van Freemax heeft Slimroken ook de volgende producten in het assortiment: