Eleaf E-sigaret Startsets

Met de startersets van Eleaf heeft u bijna alles in huis om te beginnen met elektronisch roken. Het enige wat u nog hoeft te doen is een E-liquid naar smaak uitkiezen. Eleaf biedt een ruime keuze sets in verschillende formaten en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een pen-vormige E-sigaret zoals de Eleaf iJust 2 of voor een box mod uitvoering zoals de Eleaf iStick Basic of Eleaf iStick Pico.

Bij Slimroken bent u gegarandeerd van scherpe prijzen voor de beste producten. Neem een kijkje in ons brede assortiment Eleaf E-sigaret startsets. Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag middels een persoonlijk advies. 

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Eleaf E-sigaret Startersets

Eleaf is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een van de best verkochte merken. Door de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen, houdt Eleaf zich veel bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Door het ontwikkelen van de Eleaf iStick serie heeft het bedrijf grote stappen gemaakt in de damp wereld.

Een deel van deze lijn is gebaseerd op de ontwikkeling op het gebied van temperatuur controle. De liquid in een E-sigaret zorgt ervoor dat de temperatuur van de coil (deze verdampt de liquid) niet te hoog wordt. Door te hoge temperaturen verdampt de liquid sneller wat kan zorgen voor een oververhitte coil. Dit veroorzaakt een zogenoemde dryhit welke een vieze smaak en schadelijke stoffen af geeft. Dit is vergelijkbaar met de stoffen die bij normale tabak na verhitting ook ontstaan, maar in mindere mate.

Door het reguleren van de temperatuur kan deze zogenoemde dryhit niet meer voorkomen bij Eleaf coils. Ondanks de veranderde verhitting behalen de E-sigaretten wel de juiste power door gebruik van kwalitatieve batterijen zoals de 18650 batterijen, die bijvoorbeeld in de Eleaf Pico 25 past. 

Het gebruik van deze batterijen is tevens doorgevoerd in de Eleaf iJust lijn. Deze lijn heeft veel power ondanks het lichte gewicht van de E-smokers. Hierdoor hoeft de batterij niet vaak opgeladen te worden en kun je zeker 2 dagen gebruik maken van de E-sigaret. Met de iJust E-sigaretten kun je meer damp produceren dan de standaard starterkits, door de hoge mAh waarde. 

Eleaf air flow control

Sommige Eleaf clearomizers beschikken over een air flow control systeem. Dit is een handige functionaliteit omdat je zo zelf kunt regelen hoeveel lucht de E-sigaret produceert. Wanneer je hiernaar op zoek bent kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Eleaf iStick Basic.

Wanneer je liever lichte hijsen neemt kun je het best instellen dat je veel lucht wilt en bij zwaardere hijsen minder lucht. Doordat er weinig lucht door de E-sigaret gaat ontstaat er meer vacuüm en absorbeert het gloeispiraaltje meer E-liquid waardoor de smaak een stuk intenser wordt. Het is dan aan te raden om dikkere E-liquid te gebruiken met meer VG aandeel. De liquids van ons huismerk Millers Juice zijn hiervoor geschikt en dan met name die van de Goldline. Wanneer je lichtere hijsen wilt is een E-liquid nodig met meer PG aandeel welke dunner is.

Eleaf service

Eleaf biedt innovatieve en kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Zij spelen in op de nieuwste ontwikkelingen zoals hierboven beschreven met de temperatuur regeling. Dit gaat gepaard met de uitzonderlijke klantenservice die zij hanteren en de gebruiksvriendelijkheid van de producten. In het ruime assortiment bieden zij voor ieder wat wils. Of het nu om een stoere of elegante uitstraling gaat, alle E-sigaretten worden zorgvuldig gemaakt en getest.

Wanneer u overweegt om te beginnen met elektronisch roken is het aan te raden voldoende onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden. Voor persoonlijk advies kunt u gerust contact opnemen met Slimroken. Wij helpen u graag verder.