Eleaf E-sigaret Startsets

Met de startersets van Eleaf heeft u bijna alles in huis voor elektrisch roken. Het enige wat u nog hoeft te doen is een E-liquid naar smaak uitkiezen. Eleaf biedt keuze sets in verschillende formaten en kleuren E-sigaretten. Zo is er de mogelijkheid om een pen-vormige E-sigaret, zoals de EJust ECM of een box mod uitvoering, zoals de iStick Basic of iStick Pico aan te schaffen. Als u meer informatie wilt dan mag u ons altijd contacten.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
18 artikel(en)
18 artikel(en)

Een Eleaf E-sigaret kopen bij Slimroken.nl

Wilt u een Eleaf e-sigaret kopen? Dan heeft u keuze in verschillende formaten en kleuren E-sigaretten. Het merk is opgericht in 2011 en staat bekend om hun iStick serie. In het assortiment van Slimroken vindt u naast de iStick serie ook andere mogelijkheden op het gebied van de E sigaret startersets. Het merk streeft naar hoogwaardige kwaliteit E-sigaretten en is continu bezig met het verder ontwikkelen van producten. Momenteel is het één van de bekendere merken in de vaping wereld. Als u een elektrische sigaret wilt gaan bestellen van Eleaf dan heeft u nog wel een E-liquid nodig, want dit zit niet standaard bij de startsets en losse mods. Daarnaast dient u altijd even te controleren of het gewenste model een interne of externe batterij heeft wanneer u een Eleaf E-sigaret wilt kopen. Indien deze een externe batterij heeft dan dient u deze los aan te schaffen.

De Eleaf E sigaret blijft zichzelf vernieuwen

Het bedrijf is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere merken op het gebied van elektronische sigaretten. Eleaf streeft er naar om de wensen van de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen. Dit doen ze door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en accessoires voor de E-sigaret. Dat hebben ze onder andere gedaan met het ontwikkelen van de iSick serie

Daarnaast speelt het merk in op de nieuwste ontwikkelingen, zoals met de temperatuur regeling. Daarnaast hebben sommige clearomizers een air flow control systeem. Met deze functionaliteit kan de gebruiker van de Eleaf E-sigaret zelf regelen hoeveel lucht hij of zij produceert. Dit is mogelijk met de iStick Basic. Wanneer u lichte hijsen neemt dan stelt u in dat er veel lucht bijkomt en bij zwaardere hijsen kiest u voor minder lucht. 

De Eleaf iStick serie

Een deel van de iStick serie is ontwikkeld op het gebied van dampen met temperatuur controle. De liquid in een E-sigaret zorgt ervoor dat de temperatuur van de coil (deze verdampt de E-liquid) niet te hoog wordt. Door te hoge temperaturen verdampt de liquid sneller en dat kan zorgen voor het oververhit raken van de coil. Dit veroorzaakt een zogenoemde dryhit en dat heeft een vieze smaak. Door het reguleren van de temperatuur, bij onder andere de Eleaf iStick, kan deze zogenoemde dryhit niet meer voorkomen bij Eleaf coils.

De Eleaf iStick serie staat bekend om zijn innovatie en variatie in deze reeks. Zo vindt u modellen met interne batterijen en externe batterijen, maar ook de mogelijkheid om met verschillende wattages en weerstanden te dampen. Dit geeft de gebruiker het voordeel om zelf de dampervaring samen te stellen.

Eleaf iStick Basic

De Eleaf iStick Basic is een starterset die gebruikt maakt van een interne batterij van 2300mAh die op te laden is met de bijgeleverde micro USB kabel. De iStick heeft geen display of instelmogelijkheden. De iStick Basic heeft een opening in de body waar u de clearomizer in kunt schuiven. Door middel van een batterij wordt de clearomizer op zijn plaats gehouden. Daarnaast zit er een raampje in de body van de iStick, zodat u kunt zien hoeveel E-liquid er nog in de tank zit. De iStick Basic is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Het geleverde model is klaar voor gebruik dankzij de bijgeleverde clearomizer die ontkoppeld kan owrden en vervangen door een ander model, indien gewenst. De clearomizer die meegeleverd wordt is de GS Air 2 clearomizer met een diameter van 14mm en een tankinhoud van 2ml. Deze tank werkt op GS Air 2 coils welke worden meegeleverd met een weerstand van 0.75Ohm.

Wat kan ik van de de Eleaf iStick Basic verwachten?

Dit is wat u van de iStick Basic kan verwachten:

 • Een batterijcappaciteit van 2300mAh.
 • Het is een compact en licht model.
 • Het model kan tanks koppelen met een eGo en 510 aansluiting.
 • De interne batterij is op te laden middels USB.
 • Bevat airflow control.
 • Hoge en originele kwaliteit.
 • Veel damp en smaak.
 • Het model is gemakkelijk na te vullen en op te laden.

Eleaf iStick Pico

De Eleaf iStick Pico is een handzaam model in de iStick reeks van Eleaf. Deze starterskit is verkrijgbaar met verschillende wattages. Zo is er de iStick Pico 21700. Starterset. Dit model bestaat uit de iStick Pico 21700 mod en de ELLO clearomizer. Het model heeft een externe 21700 batterij en een uitgaand wattage van 100W. Eleaf laat met de iStick Pico zien dat zij continu streven naar het doorontwikkelen van hun producten. Naast de iStick Pico 21700 starterset vindt u ook de volgende iStick Pico modellen in ons assortiment:

 

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!