Eleaf E-sigaret Startsets

Met de startersets van Eleaf heeft u bijna alles in huis voor elektrisch roken. Het enige wat u nog hoeft te doen is een E-liquid naar smaak uitkiezen. Eleaf biedt keuze sets in verschillende formaten en kleuren E-sigaretten. Zo is er de mogelijkheid om een pen-vormige E-sigaret, zoals de Eleaf iJust ECM of een box mod uitvoering, zoals deEleaf iStick Basic of Eleaf iStick Pico aan te schaffen. Bij Slimroken heeft u verschillende mogelijkheden op het gebied van Eleaf E-sigaret startsets. Als u meer informatie wilt dan mag u ons altijd contacten.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Een Eleaf E-sigaret kopen bij Slimroken.nl

Wanneer u besluit een E-sigaret van Eleaf te kopen dan heeft u keuze in verschillende formaten en kleuren E-sigaretten. In het assortiment van Slimroken vindt u verschillende mogelijkheden op het gebied van startersets. Het merk streeft naar hoogwaardige kwaliteit E-sigaretten en is continu bezig met het verder ontwikkelen van producten. Als u een elektrische sigaret wilt gaan bestellen dan heeft u nog wel een E-liquid nodig, want dit zit niet standaard bij de startsets en losse mods.

E-sigaretten van Eleaf blijven vernieuwen

Het bedrijf is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere merken op het gebied van elektronische sigaretten. Eleaf streeft er naar om de wensen van de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen. Dit doen ze door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en accessoires voor de E-sigaret. Dat hebben ze onder andere gedaan met het ontwikkelen van de Eleaf iSick serie.

De Eleaf iStick serie

Een deel van de iStick serie is ontwikkeld op het gebied van dampen met temperatuur controle. De liquid in een E-sigaret zorgt ervoor dat de temperatuur van de coil (deze verdampt de E-liquid) niet te hoog wordt. Door te hoge temperaturen verdampt de liquid sneller en dat kan zorgen voor het oververhit raken van de coil. Dit veroorzaakt een zogenoemde dryhit en dat heeft een vieze smaak. Door het reguleren van de temperatuur, bij onder andere de Eleaf iStick, kan deze zogenoemde dryhit niet meer voorkomen bij Eleaf coils.

Eleaf iStick Basic

De Eleaf iStick Basic is een starterset die gebruikt maakt van een interne batterij van 2300mAh die op te laden is met de bijgeleverde micro USB kabel. De iStick heeft geen display of instelmogelijkheden. De iStick Basic heeft een opening in de body waar u de clearomizer in kunt schuiven. Door middel van een batterij wordt de clearomizer op zijn plaats gehouden. Daarnaast zit er een raampje in de body van de iStick, zodat u kunt zien hoeveel E-liquid er nog in de tank zit. De Eleaf iStick Basic is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Eleaf iStick Pico

De iStick Pico is een handzaam model in de iStick reeks van Eleaf. Deze starterskit is verkrijgbaar met verschillende wattages. Zo is er de Eleaf iStick Pico 21700. Starterset. Dit model van Eleaf bestaat uit de iStick Pico 21700 mod en de Eleaf ELLO clearomizer. Het model heeft een externe 21700 batterij en een uitgaand wattage van 100W. Eleaf laat met de iStick Pico zien dat zij continu streven naar het doorontwikkelen van hun producten.

Innovatieve en kwalitatieve producten

Eleaf biedt innovatieve en kwalitatieve producten aan. Zij spelen in op de nieuwste ontwikkelingen zoals met de temperatuur regeling die we hierboven al benoemden. Daarnaast hebben sommige Eleaf clearomizers een air flow control systeem. Met deze functionaliteit kan de gebruiker van de E-sigaret zelf regelen hoeveel lucht de E-sigaret produceert. Dit is mogelijk met de Eleaf iStick Basic. Wanneer u lichte hijsen neemt dan stelt u in dat er veel lucht bijkomt en bij zwaardere hijsen kiest u voor minder lucht. Door deze ontwikkelingen heeft Eleaf innovatieve en kwalitatieve producten ontwikkeld.

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!