Blu

De e-sigaret startsets van Blu zijn verkrijgbaar inclusief pods maar ook als losse batterij. De e-sigaretten van Blu staan bekend om hun eenvoud, ze werken namelijk met gesloten voorgevulde pods. Deze pods zijn los te verkrijgen in verschillende smaken en nicotinegehaltes.

Onderstaand vindt u het gehele assortiment aan Blu producten.

2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  Blu Prefilled Startset

  Blu POD-systeem inclusief vier voor gevulde POD's.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Inclusief POD's
  € 19,99
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Non-refillable
  Blu Batterij

  Blu POD-systeem zonder gevulde POD's. Enkel Blu device.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Non-refillable
  Vanaf: € 9,99
2 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Blu e-sigaret startset kopen bij Slimroken?

Het merk Blu is sinds 2009 actief in de e-sigaret branche. Het merk is ontstaan in de Verenigde staten en kwam hiermee op tegen de traditionele manier van roken. De e-smokers en accessoires van Blu worden momenteel wereldwijd verkocht, zo ook door Slimroken in Nederland.

De elektrische sigaretten van Blu maken enkel gebruik van POD systemen, de reden hiervoor is simpel: eenvoud. U klikt de POD (gevuld met E-liquid) eenvoudig in de batterij en kan beginnen met dampen. Het wordt hierdoor dus ook vaak gekozen door personen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak. Het lekken van vloeistoffen behoort hierdoor tot het verleden. Wanneer een pod leeg is dient u deze in zijn geheel weg te gooien en te vervangen voor een nieuwe/gevulde pod.

POD systeem van Blu

Het POD systeem van Blu wordt ervaren als eenvoudig. Dit komt voornamelijk doordat het systeem gebruik maakt van voorgevulde POD's, u hoeft dus niet zelf de E-liquid/vloeistof toe te voegen. Dit voorkomt de kans op lekken, wanneer een POD op is kan u deze eenvoudig vervangen voor een nieuw exemplaar.

De startset is verkrijgbaar in een Prefilled variant en een normale variant. Bij de Prefilled versie krijgt u er standaard vier POD's bijgeleverd.

Overige Blu producten

Naast de complete E-sigaretten heeft Blu ook losse POD's. U kunt navigeren naar deze producten middels de onderstaande link:

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze E-sigaret kennisbank.