Blu pod e-sigaret

Bent u opzoek naar een e-sigaret van Blu? Deze zijn verkrijgbaar bij Slimroken. MyBlu is het merk achter de elektrische sigaretten van Blu. De startsets van Blu zijn verkrijgbaar inclusief pods maar ook als losse batterij. De Blue e-sigaret werkt met gesloten e-liquid pods. Deze pods zijn los te verkrijgen in verschillende smaken en nicotinegehaltes.

Onderstaand vindt u het gehele MyBlu assortiment.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Non-refillable
  Blu Batterij

  Blu POD-systeem zonder gevulde POD's. Enkel Blu device.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Non-refillable
  Vanaf: € 9,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Blu pod e-sigaret kopen?

Het merk Blu is sinds 2009 actief in de e-sigaret branche. Het merk is ontstaan in de Verenigde staten en kwam hiermee op tegen de traditionele manier van roken. De e-smokers en accessoires van Blu worden momenteel wereldwijd verkocht, zo ook door Slimroken in Nederland.

De elektrische sigaretten van Blu maken enkel gebruik van een pod systeem. U klikt de pod (gevuld met e-liquid) in de batterij en kan beginnen met dampen. Het wordt hierdoor dus ook vaak gekozen door personen die wensen te stoppen met het roken van traditionele tabak. Het lekken van vloeistoffen behoort hierdoor tot het verleden. Wanneer een pod leeg is dient u deze in zijn geheel weg te gooien en te vervangen voor een nieuwe/gevulde pod.

U kunt enkel de goedgekeurde pods van MyBlu gebruiken in combinatie met de elektrische sigaret. Bij Slimroken vindt u het complete aanbod. De Blu pods worden per twee stuks geleverd.

Blu startset inclusief pods

De Blu pods kunnen met een magnetische aansluiting worden bevestigd op de batterij. De pods zijn vooraf gevuld, u hoeft dus niet zelf de e-liquid / vloeistof toe te voegen. Dit voorkomt de kans op lekken, wanneer een pod op is kunt u deze vervangen voor een nieuw exemplaar.

De startset is verkrijgbaar in een Prefilled variant en een normale variant. Bij de Prefilled versie krijgt u er standaard vier pods bijgeleverd in diverse smaken. Bij de reguliere Blu variant krijgt u enkel de batterij. Hierbij dient u nog pods in een gewenste smaak bij te kopen. Het voordeel hiervan is dat u zelf kan bepalen welke smaken en bijbehorend nicotinegehalte de voorkeur krijgt.

Blu producten

Naast de complete e-sigaret heeft Blu ook losse pods. U kunt navigeren naar deze producten middels de onderstaande link:

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze e-sigaret kennisbank.