Aspire e-sigaret

Aspire is een Chinese e-sigaret producent. Naast complete e-sigaretten verkoopt Aspire ook clearomizers, pods, coils en bijbehorende accessoires. De elektrische sigaretten van Aspire zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de verscheidenheid aan modellen.

1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Speeder + Athos Clearomizer - 2ML - 200W Startset Aspire startset met een vermogen van 200W. Geschikt voor de ervaren damper.
  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 99,99
1 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Aspire e-sigaret kopen?

Wanneer u een startende damper bent en nog weinig ervaring heeft binnen het elektrisch roken dan is de Aspire e-sigaret een optie. De elektrische sigaretten zijn relatief snel in gebruik en kunnen een uitkomst bieden met het stoppen van roken van een traditionele sigaret. Door het verscheidene aanbod heeft u de keuze tussen wat simpelere en uitgebreide kits in verschillende prijsklassen.

Aspire is geschikt voor beginnende en ervaren dampers

De keuze van een passende e-sigaret hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeuren. Als beginnend damper kijkt u bij e-sigaretten die weinig tot geen instellingen bevatten en daarnaast een lage batterijcapaciteit hebben.

Als ervaren damper kunt u kijken naar een ietwat krachtiger e-sigaret met een hoger wattage. Een relatief krachtige e-sigaret werkt in de meeste gevallen in combinatie met externe batterijen. Een externe batterij wordt nooit meegeleverd bij aankoop van een startset, deze zijn wel los verkrijgbaar op onze website. Voor het opladen van een externe batterij kan er gebruik worden gemaakt van een batterij oplader of de USB/USB-C kabel.

Passende Aspire onderdelen

Naast de verschillende starterkits zijn er ook andere artikelen van Aspire in het assortiment van Slimroken te vinden. Hierbij kunt u denken aan batterijen (mods), clearomizers en coils. Middels onderstaande lijst kunt u navigeren naar alle artikelen:

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze e-sigaret kennisbank.