Aspire E-sigaret Startsets

Aspire is een producent van E-sigaretten en accessoires die sinds 2013 actief zijn binnen de E-sigarettenbranche. Aspire is opgericht in China en welbekend onder de Nederlandse dampers. Het assortiment van Aspire biedt een ruim scala aan E-sigaretten in verschillende formaten, kleuren, functies en specificaties. Slimroken.nl heeft een aanbod met modellen die gericht zijn op zowel de beginnende als de gevorderde dampers.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
17 artikel(en)
17 artikel(en)

Een Aspire E sigaret kopen bij Slimroken.nl

Wanneer u een startende damper bent en nog weinig ervaring heeft binnen het elektrisch roken dan is de Aspire E-sigaret een optie. De elektrische sigaretten zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen een uitkomst bieden met het stoppen van roken van een traditionele sigaret. Door het verscheidene aanbod heeft u de keuze tussen wat simpelere en uitgebreide kits in verschillende prijsklassen. 

Aspire is er voor zowel de beginnende als de ervaren damper

De keuze van een passende E sigaret hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeuren. Als beginnend damper kijkt u bij E-sigaretten die weinig tot geen instellingen bevatten en daarnaast een lage batterijcapaciteit hebben. Voorbeelden hiervan zijn de Aspire Starter, de K2, de K3 of de Aspire Spryte. Als ervaren damper kunt u kijken naar een ietwat krachtiger E-sigaret met een hoger wattage. Voorbeeld hiervan zijn de Aspire Speeder, de EVO75 of de Odyssey Mini. Hieronder lichten we enkele modellen toe. Wilt u meer informatie navigeer dan naar de productpagina van het gewenste product.

De Aspire E sigaret is innovatief en technisch

Ondanks dat Aspire pas sinds 2013 actief is op het gebied van E-sigaretten, heeft de fabrikant zich in de markt weten te positioneren. Het is een innovatief merk die continue haar producten onder de loep neemt en streeft naar hoogwaardige kwaliteit. Zo produceren ze zeer geavanceerde batterijen om meer uit de elektronische sigaret te halen. Dit optimalisatieproces heeft geresulteerd in een ruim aanbod van E-sigaretten en accessoires.

Passende onderdelen van Aspire

Naast de verschillende starterkits zijn er ook andere artikelen van Aspire in het assortiment van Slimroken te vinden. Hierbij kunt u denken aan batterijen (mods), clearomizers en coils. Middels onderstaande lijst kunt u navigeren naar alle artikelen:

Meer weten over de welke merken E-sigaretten er zijn? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!