Aspire E-sigaret Startsets

Aspire is een producent van E-sigaretten en accessoires die sinds 2013 actief zijn binnen de E-sigarettenbranche. Aspire is opgericht in China en welbekend onder de Nederlandse dampers. Het assortiment van Aspire biedt een ruim scala aan E-sigaretten in verschillende formaten, kleuren, functies en specificaties. Slimroken.nl heeft een aanbod met modellen die gericht zijn op zowel de beginnende als de gevorderde dampers.

  • Breed assortiment!
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Betalen met iDeal of Afterpay!
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
17 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

Een E-sigaret van Aspire kopen

Wanneer u een startende damper bent en nog weinig ervaring heeft binnen het elektrisch roken dan zijn de Aspire E-sigaretten een optie. De elektrische sigaretten van Aspire zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen een uitkomst bieden met het stoppen van roken van een traditionele sigaret. Door het verscheidene aanbod heeft u de keuze tussen wat simpelere en uitgebreide kits in verschillende prijsklassen. 

De Aspire E-sigaret

De keuze van een passende E-sigaret hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeuren. Als beginnend damper kijkt u bij E-sigaretten die weinig tot geen instellingen bevatten en daarnaast een lage batterijcapaciteit hebben. Voorbeelden hiervan zijn de Aspire Starter, de Aspire K2, de Aspire K3 of de Aspire Spryte. Als ervaren damper kunt u kijken naar een ietwat krachtiger E-sigaret met een hoger wattage. Voorbeeld hiervan zijn de Aspire Speeder, de Aspire EVO75 of de Aspire Odyssey Mini.

Innovatieve en technische E-sigaretten

Ondanks dat Aspire pas sinds 2013 actief is op het gebied van E-sigaretten, heeft de fabrikant zich in de markt weten te positioneren. Aspire is een innovatief merk die continue haar producten onder de loep neemt en streeft naar hoogwaardige kwaliteit. Zo produceert Aspire zeer geavanceerde batterijen om meer uit de E-sigaret te halen. Dit optimalisatieproces heeft geresulteerd in een ruim aanbod van E-sigaretten en accessoires.

Onderdelen voor de Aspire E-sigaret

Naast de verschillende starterkits van Aspire zijn er ook andere artikelen van Aspire in het assortiment van Slimroken te vinden. Hierbij kunt u denken aan batterijen (mods), clearomizers en coils van Aspire. Middels onderstaande lijst kunt u navigeren naar alle artikelen van Aspire:

Meer weten over de welke merken E-sigaretten er zijn? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!