E-sigaret kopen

Een e-sigaret kopen? Bij Slimroken bent u aan het juiste adres! Wij hebben een compleet aanbod voor de beginner en de meer ervaren dampers. Ook als u op zoek bent naar een pod e-sigaret kunt u bij ons terecht. Iedere startset op deze pagina wordt geleverd inclusief batterij, clearomizer of pod, coils en een oplaadkabel.

Het enige wat u nog hoeft aan te schaffen is een e-liquid naar keuze.

184 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire OBY Stick Startset

  Pod systeem e sigaret (500mAh) van Aspire, inclusief één OBY pod.

  Batterij
  500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 14,99
 • Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Nautilus Prime X Startset - 2ML

  Complete Aspire e-sigaret inclusief 2 pods en bijbehorende coils.

  Batterij
  18650 (1x)
  Tank
  2 ml
  € 46,99
 • Batterij
  2500 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire BP80 Startset

  Complete pod syteem e-sigaret inclusief 2 coils en interne batterij.

  Batterij
  2500 mAh
  Tank
  2 ml
  € 42,99
 • Batterij
  1200 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire K3 Quick - Startset - 2ML De K3 startset van Aspire. Batterij heeft een vermogen van 1200mAh en een e-liquid capaciteit van 2ml.
  Batterij
  1200 mAh
  Tank
  2 ml
  € 40,99
 • Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire PockeX Pocket AIO - Startset - 2ML

  all-in-one (AIO) e-sigaret van Aspire

  Batterij
  1500 mAh
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 28,99
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Breeze Pocket AIO - Startset - 2ML

  AIO Startset, bevat ingebouwde 650mAh accu met 2ml E-liquid capaciteit.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 12,92
 • Batterij
  1600 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Reax Mini - 1600mAh Startset

  Aspire e-sigaret met interne batterij van 1600mAh.

  Batterij
  1600 mAh
  Tank
  2 ml
  Vanaf: € 58,99
 • Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Breeze 2 - 1000mAh Startset - 2ML

  Pod e-sigaret met interne 1000mAh batterij en 2 type coils.

  Batterij
  1000 mAh
  Tank
  2 ml
  € 40,99
  • Gratis verzending
 • Batterij
  380 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Infinity Batterij

  Pod-systeem (380mAh) met gesloten pods.

  Batterij
  380 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 19,95
  • Gratis verzending
 • Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  RELX - Essential Batterij

  Pod-systeem (350mAh) met gesloten pods.

  Batterij
  350 mAh
  Tank
  Exclusief pods
  € 14,95
 • Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Gusto Mini - Startset

  Compacte AIO Mini Startset, compatibel met de 20mg nicotine-salt pod's van Element.

  Batterij
  900 mAh
  Tank
  2 ml
  € 22,95
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Speeder + Revvo Clearomizer - 2ML - 200W Startset Aspire startset, geschikt voor de ervaren damper en verkrijgbaar in 3 leersoorten.
  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 98,99
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Speeder + Athos Clearomizer - 2ML - 200W Startset Aspire startset met een vermogen van 200W. Geschikt voor de ervaren damper.
  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 99,99
 • Batterij
  1800 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Tigon Stick Startset - 2ML

  AIO e-smoker startset van Aspire. Geschikt voor de beginnende damper.

  Batterij
  1800 mAh
  Tank
  2 ml
  € 56,99
 • Batterij
  800 mAh
  Tank
  1.8 ml
  Aspire K2 - Startset - 1.8ML

  Pen-vormige e-sigaret gericht op de beginnende damper.

  Batterij
  800 mAh
  Tank
  1.8 ml
  € 37,99
 • Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  Aspire Spryte Startset - 2ML

  All in one e-sigaret met ingebouwde 650mAh batterij voor de beginnende damper.

  Batterij
  650 mAh
  Tank
  2 ml
  € 34,99
 • Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  Aspire Typhon + Revvo Clearomizer - 2ML - 100W Startset

  Startset van Aspire met een vermogen van 100W en verkrijgbaar in blauw, groen en rood. Geschikt voor de gevorderde damper.

  Batterij
  18650 (2x)
  Tank
  2 ml
  € 95,99
 • Batterij
  700 mAh
  Tank
  1.8 ml
  Aspire Cobble Startset

  All in one pod e-sigaret met een ingebouwde 700mAh batterij. Geschikt voor Nicotine salt.

  Batterij
  700 mAh
  Tank
  1.8 ml
  € 29,99
184 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
+ Toon meer - Toon minder

E-sigaret kopen?

Wilt u een e-sigaret kopen maar weet u niet precies welke? Bij Slimroken vindt u een compleet assortiment veilige elektrische sigaretten. De e-sigaret is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij Slimroken vindt u enkel en alleen A-merken die 100% origineel en veilig zijn bevonden. De elektrische sigaret die u koopt bij ons is goedgekeurd om verkocht te worden op de Nederlandse markt.

Wij vinden dat kwaliteit en veiligheid van het product altijd voorop moet staan. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar betrouwbare merken die kwaliteit en veiligheid kunnen waarborgen. Alle e-sigaretten worden daarnaast door ons team nog uitgebreid getest, zodat we hier 100% zeker van zijn en u altijd een veilige e-sigaret aanschaft.

Ieder e-sigaret merk heeft zijn eigen eigenschappen en ieder merk heeft verschillende e-sigaret modellen beschikbaar. De apparaten zijn bij ons ingedeeld op het type gebruiker zodat u de meest geschikte startset voor uzelf kunt kiezen. Zo is er voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde damper altijd een geschikt model te vinden. Met de filters kunt u kiezen voor het type damper dat u bent. Aan de linkerzijde zijn alle e-sigaret merken die worden verkocht bij Slimroken weergeven. Al onze merken worden direct uit voorraad geleverd.

Welke e-sigaret moet ik kopen?

De elektrische sigaret is verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. De meest voorkomende e-sigaret soorten vatten we hieronder samen.

Pod e-sigaret

Een pod e-sigaret is relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Het is een model met ingebouwde batterij en is werkzaam op pods, er wordt dus geen gebruik gemaakt van een clearomizer. In de meeste gevallen zit de coil verwerkt in de pod en is deze niet los te vervangen. Er zijn ook pods die werken op externe coils, in deze gevallen dient de coil dus wel apart van de pod vervangen te worden. De losse pods zijn van de e-sigaret los of vast te klikken. Hierdoor is het ook mogelijk om meerdere pods (met verschillende e-liquid smaken) mee te nemen voor on-the-go.

Er zijn ook pod systemen die werken op voorgevulde pods. Hierbij zit de e-liquid (met of zonder nicotine) al verwerkt in de pod. Wanneer deze leeg is kan er een nieuwe pod worden geplaatst. Opnieuw vullen van voorgevulde pods is niet mogelijk omdat dit een gesloten systeem is.

Vape pen e-sigaret

Een vape pen e-sigaret is een eenvoudige e-sigaret die gebruik maakt van een interne batterij. De meeste vape pennen hebben de vorm van een pen en bevatten een simpele clearomizer. De clearomizer maakt gebruik van losse coils. Wanneer de coil verbrand is dient dus enkel de coil te worden vervangen, de tank kan oneindig vaak worden gevuld met e-liquid. De smaakbeleving en throathit staat voorop bij vape pennen.

De vape pen is geschikt voor de beginnende damper en geschikt om MTL te dampen. MTL staat voor Mouth-to-Lung, dit is de manier van dampen die ook wordt gebruikt tijdens het roken van een traditionele sigaret. De damp gaat dus eerst in de mond om vervolgens te worden inhaleert naar de longen.

Wegwerp e-sigaret

De wegwerp e-sigaret, ook bekend als disposable, is een apparaat welke vooraf is gevuld met e-liquid. Een disposable is verkrijgbaar met of zonder nicotine en kan niet opnieuw worden bijgevuld met e-liquid. Ook is de batterij van de e-sigaret niet op te laden. De wegwerp e-sigaret is precies gevuld met een hoeveelheid e-liquid waarbij de batterij net zo lang meegaat tot de e-liquid op is.

Box mod e-sigaret

De box mod e-sigaret is een geavanceerd apparaat waarbij gebruik wordt gemaakt van externe batterijen. De batterijen zijn los verkrijgbaar en worden niet verkocht in de startset zelf. Box mod e-sigaretten creëren relatief grote dampwolken en worden gebruikt door mensen die lage nicotinegehaltes dampen. Het wattage van deze apparaten is in te stellen tot maximaal 230W afhankelijk van het model of merk.

De box mod e-sigaret is bedoeld voor dampers die al enige ervaring hebben met elektronisch roken. Daarnaast worden deze type e sigaretten vaker gebruikt door DTL dampers. DTL staat voor Direct-to-Lung. Hierbij gaat de damp direct naar de longen in plaats van eerst in de mond en vervolgens naar de longen.

Waar moet ik opletten bij het kiezen van een e-sigaret?

Het beantwoorden van de volgende vragen kan u helpen de juiste keuze te maken. Niet iedere e-sigaret is namelijk voor iedere damper weg gelegd. Er zijn namelijk geavanceerde modellen die niet voor beginnende dampers geschikt zijn.

 • Bent u een beginnende, gemiddelde of gevorderde damper?
 • Wil ik een complete e-sigaret startset of wil ik mijn elektrische sigaret zelf samenstellen?
 • Wil ik een interne of externe batterij?
 • Gaat u voor een dampervaring die te vergelijken is met het roken van een traditionele sigaret of gaat u voor de vape ervaring met meer damp?
 • Hoeveel geld wil ik uitgeven?

Indien u deze vragen hebt beantwoord dan heeft u een aardig beeld van wat voor e sigaret er bij u past. Gebruik onze filtering om de beste startset voor uw wensen te vinden.

Wij mogen door de huidige wetgeving geen voordelen of positieve kanten van de elektrische sigaret benoemen. Wel mogen wij u informeren, zodat u de juiste elektronische sigaret voor uzelf kunt kiezen. Zeker als u de e-sigaret gebruikt om te stoppen met roken dan kan dit u helpen.

Als u een vraagt heeft dan kunt u altijd kijken in de kennisbank of contact met ons opnemen via de chat. Eén van onze collega's staat u graag te woord.

Wat is een e-sigaret startset?

Een e-sigaret startset is een compleet pakket inclusief:

Hiermee kunt u direct beginnen met dampen. Het enige dat u nog moet doen is het kiezen van een e-liquid naar keuze. E-liquids zijn beschikbaar in diverse smaken en nicotinegehaltes. Dit is dan ook de voornaamste reden dat een vloeistof niet wordt meegeleverd bij een startset, iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren.

Stopen met roken

De e-sigaret is enkel bedoeld om te helpen bij het verslaan van een nicotineverslaving. Het is dus enkel bedoeld om te gebruiken wanneer u van deze nicotineverslaving af wilt komen. Wij raden het niet aan om een elektrische sigaret te gebruiken wanneer u nog nooit in aanraking bent geweest met nicotine of tabak.

Een e-sigaret kan u dus helpen bij het verslaan van deze verslaving. Echter moet dit dan wel op de juiste manier worden aangepakt. Als u de elektronische sigaret als hulpmiddel gebruikt om te stoppen met roken, dan dient u de nicotineverslaving af te bouwen. Daarom heeft u ook de keuze uit e-liquids met verschillende nicotinegehaltes.

U kunt het beste met een hoog nicotinegehalte beginnen en zo afbouwen richting 0% nicotine per ml. Dan bent u van de nicotineverslaving af. Wanneer u het als hulpmiddel gebruikt, dan adviseren we u om volledig te stoppen met het roken van traditionele sigaretten. Gebruik tabak en de e-sigaret daarom niet samen.

Meer weten over de e-sigaret? Lees hier dan meer over in onze e-sigaret kennisbank.