E-Sigaret Startsets

Een E-sigaret is een alternatief voor het traditioneel roken van tabak. De E-sigaret wordt ook wel elektronische sigaret, elektrische sigaret, E-smoker of vaper genoemd. Bij Slimroken vindt u alle bekende E-sigaret merken. Elektronische sigaretten zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Slimroken leveren wij E-sigaretten direct uit voorraad.

 • Breed assortiment!
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Betalen met iDeal of Afterpay!
133 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
133 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Een E-sigaret kopen bij Slimroken.nl

Een E-sigaret kopen kan bij Slimroken.nl. Slimroken heeft een breed assortiment aan meerdere soorten elektrische sigaretten van bekende merken. Deze bekende merken streven naar hoogwaardige kwaliteit. Ieder merk heeft daarnaast verschillende modellen beschikbaar. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende merken: Eleaf, Aspire, SMOK, Justfog en Vaporesso. Als u meer informatie over de E-sigaret of de merken wilt, voordat u besluit deze te kopen dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden.

Tips bij het online kopen van een E-sigaret

Als u besluit een e sigaret online aan te schaffen dan is het als eerste belangrijk dat er meerdere benamingen zijn.De benamingen, elektronische sigaret, elektrische sigaret, e-smoker of vaper, worden ook wel gebruikt. Daarnaast zijn er verschillende merken en soorten waaruit u kan kiezen plus de startsets. Als u meer wilt weten over wat een E-sigaret nou eigenlijk is dan navigeert u verder naar de pagina: wat is een E-sigaret? Zo kunt u voor uzelf een verstandige keuze maken, wanneer u uw er één online wilt gaan bestellen. Verder mogen wij door de huidige wetgeving geen voordelen of positieve kanten van elektronisch roken benoemen. Wel mogen wij u informeren, over de verschillen soorten en merken, om een verstandige keuze te maken wanneer u toch besluit er één aan te schaffen. Als u een vraagt heeft dan kunt u altijd kijken in onze kennisbank of contact met ons opnemen via de chat. In de kennisbank vindt u alle informatie met betrekking tot elektronisch roken.

Wat zit er allemaal in het startset?

Een E sigaret starterset  is een compleet pakket inclusief batterij, clearomizer en coil. Dit is voor beginnende dampers en voor mensen die niet alle onderdelen van de elektronische sigaret los willen aanschaffen. Waar u bij een losse box mod nog aparte onderdelen moet aanschaffen, krijgt u bij de startkit wel een batterijclearomizer (tank) en een coil (brander). Hier voegt u alleen nog een E-liquid naar keuze aan toe. Wanneer u vervolgens uw elektronische sigaret gebruikt wordt de E-liquid door middel van de coil verhit en omgezet in damp. Dit is waarom mensen het roken van een elektronische sigaret ook wel dampen noemen. Bij Slimroken vindt u naast de startersets ook losse onderdelen die u apart kunt aanschaffen.

Wat zijn de gemiddelde prijzen?

De prijs van een E sigaret, in de huidige markt, is zeer gevarieërd. De prijs is afhankelijk van onder andere het type, het merk en de batterij. Als we een gemiddelde pakken dan komen we uit op een gemiddelde prijs van rond de 30,- á 40,- euro. De prijzen gaan omhoog wanneer het model meerdere modi heeft. Voor een beginnend damper heeft een device met meerdere modi vaak geen extra toevoeging. Ervaren dampers hebben vaak de persoonlijke voorkeur voor meerdere modi. Bij de aanschaf van elektronische sigaret dient u nog wel één of meerdere E-liquids aan te schaffen. Welke smaak u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. 

E-vloeistof toevoegen aan uw elektrische sigaret

Een E-sigaret vult u met E-vloeistof van bijvoorbeeld Millers Juice of Sansie Vape. Dit wordt ook wel liquid of E-liquid genoemd. Dit doet u door middel van het (bij)vullen van de tank. Zorg er altijd voor dat de liquid niet in het mondstuk terecht komt. Dit is overigens niet schadelijk voor u, maar het heeft een niet aantrekkelijke smaak. Wanneer u de elektrische sigaret heeft bijgevuld laat u hem even een paar minuten staan of liggen, zodat de liquid goed opgenomen kan worden. Dit is zeker de eerste keer van belang als u de elektrische sigaret gaat gebruiken.

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!