E-Sigaret Startsets

Een E-sigaret is een alternatief voor het traditioneel roken van tabak. De E-sigaret wordt ook wel elektronische sigaret, elektrische sigaret, E-smoker of vaper genoemd. Bij Slimroken vindt u alle bekende E-sigaret merken. Elektronische sigaretten zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Slimroken leveren wij E-sigaretten direct uit voorraad.

 • Breed assortiment!
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Betalen met iDeal of Afterpay!
133 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
133 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

E-sigaret kopen bij Slimroken.nl

Een E-sigaret kopen kan bij Slimroken.nl. Slimroken heeft een breed assortiment aan meerdere soorten E-sigaretten van bekende merken. Deze bekende merken streven naar hoogwaardige kwaliteit. Ieder merk heeft daarnaast verschillende modellen beschikbaar. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende E-sigaret merken: Eleaf, Aspire, SMOK, Justfog en Vaporesso. Als u meer informatie over de E-sigaret wilt, voordat u besluit deze te kopen dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden over de elektrische sigaret.

Tips bij het online kopen van een E-sigaret

Als u besluit een e sigaret online aan te schaffen dan is het als eerste belangrijk dat er meerdere benamingen zijn voor de E-sigaret. Een E-sigaret wordt ook wel elektronische sigaret, elektrische sigaret, e-smoker of vaper genoemd. Daarnaast zijn er verschillende merken en soorten e-sigaretten waaruit u kan kiezen plus E-sigaret startsets. Als u meer wilt weten over wat een E-sigaret nou eigenlijk is en hoe een E-sigaret werkt dan navigeert u verder naar de pagina: wat is een E-sigaret? Zo kunt u voor uzelf een verstandige keuze maken, wanneer u uw E sigaret online wilt gaan bestellen. Verder mogen wij door de huidige wetgeving geen voordelen of positieve kanten van de E-sigaret benoemen. Wel mogen wij u informeren, over de verschillen soorten en merken, om een verstandige keuze te maken wanneer u toch besluit een e-sigaret online te kopen. Als u een vraagt heeft dan kunt u altijd kijken in onze kennisbank of contact met ons opnemen via de chat.

Wat is een E sigaret starterset?

Een E sigaret starterset  is een compleet pakket inclusief batterij, clearomizer en coil. Dit is voor beginnende dampers en voor mensen die niet alle onderdelen van de elektronische sigaret los willen aanschaffen. Waar u bij een losse box mod nog aparte onderdelen moet aanschaffen, krijgt u bij de startkit wel een batterijclearomizer (tank) en een coil (brander). Hier voegt u alleen nog een E-liquid naar keuze aan toe. Wanneer u vervolgens uw elektronische sigaret gebruikt wordt de E-liquid door middel van de coil verhit en omgezet in damp. Dit is waarom mensen het gebruik van de E-sigaret ook wel dampen noem. Bij Slimroken zijn de E-sigaret onderdelen naast de startersets ook apart verkrijgbaar. 

E sigaret prijzen bij Slimroken

E sigaret prijzen zijn in de huidige markt zeer gevarieerd. De prijs van een E-sigaret is afhankelijk van onder andere het type, het merk en de batterij. De gemiddelde prijs van een E sigaret ligt rond de 30 á 40 euro. Hier dient u nog wel één of meerdere E-liquids bij aan te schaffen. Welke smaak u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. 

Wat is E sigaret vloeistof?

Een E-sigaret vult u met E sigaret vloeistof van bijvoorbeeld Millers Juice of Sansie Vape. Dit wordt ook wel E-sigaret liquid of E-liquid genoemd. Dit doet u door middel van het (bij)vullen van de tank. Zorg er altijd voor dat de liquid niet in het mondstuk terecht komt. Dit is overigens niet schadelijk voor u, maar het heeft een niet aantrekkelijke smaak. Wanneer u de elektrische sigaret heeft bijgevuld laat u de elektronische sigaret even een paar minuten staan, zodat de liquid goed opgenomen kan worden. Dit is zeker de eerste keer van belang als u een E-sigaret starterset aanschaft.

Meer weten over de E-sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!