WISMEC

Het merk WISMEC is een nieuwkomer in de vaping branche. Het jonge verleden van het bedrijf zorgt voor een frisse en innoverende visie. Deze visie is duidelijk terug te vinden in de producten van het merk: strak en modern. Slimroken heeft de volgende producten van WISMEC in het assortiment:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
13 artikel(en)
13 artikel(en)

Over het vape merk WISMEC

WISMEC is een Amerikaans bedrijf. Hier worden de producten dan ook ontworpen.  De jonge geschiedenis van het merk zorgt voor een frisse en innoverende visie binnen de branche. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen: Een simpele dampervaring aanbieden.

Ze hebben naast eenvoudige producten ook wat geavanceerdere producten. Op deze manier proberen ze zich te richten op zowel beginnende als ervaren dampers.

Welke producten van WISMEC heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken heeft een breed assortiment als het aankomt op WISMEC producten. Deze producten zijn uitvoerig getest voordat ze het assortiment mogen betreden. Zo hebben wij naast complete startsets ook losse mods, clearomizers en de bijbehorende coils in het assortiment.

Wanneer u een startset aanschaft dient u alleen nog E-liquid te kopen om van start te kunnen gaan met dampen. Deze liquid is verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Zo kan de gebruiker zelf bepalen welke de voorkeur heeft.

Koopt u losse onderdelen van WISMEC? Dan is het belangrijk om te kijken wat u nodig hebt om daadwerkelijk van start te kunnen gaan met dampen. Heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen met onze productexperts.

E-sigaretten van WISMEC

De E-sigaretten van WISMEC zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers. Op deze manier richten ze zich op twee verschillende doelgroepen.

Voor de ervaren dampers heeft WISMEC een E-sigaret ontwikkeld met een groot uitgaand vermogen. Dit vermogen zorgt ervoor dat de gebruiker kan vuren met een hoog wattage. Het vermogen wordt aangedreven door externe batterijen.

De beginnende dampers kunnen gebruik maken van een kleinere variant van WISMEC. Deze maakt gebruik van een interne batterij en heeft een minder groot vermogen.

De losse mods van WISMEC

De mod is de batterij van een E-sigaret. Op de mod kan de gebruiker het wattage en voltage aanpassen. Daarnaast is de batterijstatus ook af te lezen. Dit is allemaal overzichtelijk weergeven op het display van de mod.

WISMEC heeft twee soorten mods: met interne batterij en mods die gebruik maken van externe batterijen. De mods die gebruik maken van een interne batterij zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Zo hoeft de gebruiker geen gebruik te maken van externe batterijen. De mod kan dan worden opgeladen door middel van een micro USB kabel.

De WISMEC mods die gebruik maken van externe batterijen hebben in alle gevallen een geavanceerde werking. Zo kan de gebruiker het wattage, voltage en werkmodi aanpassen naar eigen wens. Let op! Deze mods werken op externe batterijen. De batterijen worden nooit meegeleverd bij de producten van WISMEC. Slimroken heeft een breed assortiment aan externe batterijen. U kunt via de navigatiebalk bovenaan onze website zoeken naar de juiste batterijen.

De clearomizers van WISMEC

WISMEC staat bekend om zijn Sub Ohm clearomizers. Een Sub Ohm clearomizer is werkzaam op coils met een Ohmage onder de 1.0Ohm. Deze soort clearomizers staan bekend om hun dampcreatie. De Sub Ohm clearomizers worden in de meeste gevallen gebruikt met krachtige box mods. Deze mods geven de gewenste smaak- en dampbeleving.

Wilt u een grotere smaakbeleving? Dan is het verstandig om een coil te gebruiken met een zo hoog mogelijk Ohmage. Dit komt de smaakbeleving ten goede en wordt daarnaast ook vaak gebruikt door mensen die willen stoppen met het roken van traditionele tabak.

Coils van WISMEC

De coils van WISMEC zorgen ervoor dat de liquid wordt verdampt. Wanneer u een setje coils wenst aan te schaffen is het van belang om te onderzoeken welke coils u nodig heeft. Elke clearomizer van WISMEC gebruikt andere coils.

Een belangrijk onderwerp waarop de coils van WISMEC veranderen van elkaar is het Ohmage. Elke coil variant heeft verschillende Ohamges. Zo kunt u kiezen voor een coil met een laag Ohmage wanneer u veel damp wenst te creëren. Wilt u stoppen met roken en wenst u een prikkel te voelen in de keel? Dan kunt u kiezen voor een coil met hoog Ohmage. Deze staan bekend om hun grotere smaakbeleving.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!