VOOPOO

VOOPOO is sinds 2014 actief in de E-sigaret branche. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf een frisse en innoverende visie heeft. Deze visie is duidelijk terug te vinden in de producten die zij produceren. Slimroken heeft de volgende producten van VOOPOO in het assortiment:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
8 artikel(en)
8 artikel(en)

Over het merk VOOPOO

VOOPOO is een jong en innoverend bedrijf.  De jonge visie is duidelijk doorgevoerd in de bedrijfsvorming en de bijbehorende producten van het merk.

Hetgeen dat VOOPOO groot heeft gemaakt binnen de industrie is de GENE chip van het merk. Dit is een chip die is verwerkt in de mods van VOOPOO. Een unieke specificatie van deze chip is de snelheid waarmee die kan vuren.

Momenteel is VOOPOO wereldwijd verkrijgbaar. Daarnaast hebben ze een duidelijke missie voor zichzelf opgesteld: tientallen miljoenen E-sigaret gebruikers voorzien van de juiste apparatuur. Dit willen ze behalen middels hun leidende technieken binnen de industrie.

Welke vape producten van VOOPOO heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken voert zorgvuldig onderzoek uit voordat zij producten in het assortiment opnemen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen. We zouden niet graag iets verkopen wat we zelf ook niet in gebruik zouden nemen.

De complete startkits van VOOPOO hebben de beschikking over een mod, clearomizer en coils. Het enige wat u nog hoeft aan te schaffen om van start te kunnen gaan met dampen is de E-liquid. E-liquid is verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Zo kan de damper zelf bepalen welk nicotinegehalte de voorkeur krijgt.

Naast complete startsets verkoopt Slimroken ook losse onderdelen. Hierbij kan gedacht worden aan een losse mod (batterij), losse clearomizer en de bijbehorende coils. De clearomizer die het assortiment van Slimroken kent is de Uforce tank van VOOPOO. Hierdoor hebben wij enkel één soort coils in het assortiment: de Uforce coils.

De elektrische sigaretten van VOOPOO

Het assortiment van Slimroken kent vier verschillende E-sigaret startsets van het merk VOOPOO. Elke startset heeft zijn eigen eigenschappen. Zo heeft de ene startset een groter vermogen dan de andere startset. Ook als het aankomt op het formaat van de E-sigaretten zijn er een hoop verschillen tussen de vier startkits van VOOPOO.

Tijdens het uitzoeken van uw startset is het van belang om de productomschrijvingen goed door te nemen alvorens u een keuze maakt. Op deze manier kunt u voor uzelf bepalen welke E-sigaret de voorkeur krijgt.

Bij een startset van VOOPOO hoeft u alleen nog maar een flesje E-liquid te bestellen om van start te kunnen gaan met het dampen. Het enige onderdeel dat u om de één á twee weken dient te vervangen is de coil. Deze zal namelijk verbranden naarmate de tijd vordert.

De losse mods van VOOPOO

Een mod is de batterij die wordt gevoerd in een E-smoker van VOOPOO. De mod bevat ook knoppen. Middels deze knoppen kan de gebruiker het vermogen aanpassen en vuren. Vuren is in vape-termen het indrukken van de knop om te kunnen beginnen met dampen. De coil zal in werking worden gezet.

VOOPOO heeft twee verschillende soorten mods. Mods met een interne batterij en mods die werkzaam zijn op externe batterijen. Wanneer u externe batterijen nodig heeft, dient u deze apart aan te schaffen. Deze worden namelijk niet standaard meegeleverd met een E-sigaret startset of mod.

De mods die werkzaam zijn op externe batterijen zijn krachtiger en vergen meer kennis, omdat ze in de meeste gevallen beschikken over geavanceerde instellingsmogelijkheden. Bent u een beginnende damper? Dan is het verstandig om een mod met interne batterij te kiezen.

Clearomizers van het merk VOOPOO

Momenteel kent het assortiment van Slimroken slechts een selectief aantal clearomizers van VOOPOO.

Elke clearomizer van VOOPOO heeft een 510-aansluiting. Hiervoor is gekozen vanuit de fabrikant zelf. De meeste E-sigaretten maken gebruik van deze aansluiting. Dit maakt het mogelijk om te kunnen combineren tussen verschillende mods en clearomizers. Zo kunt u een clearomizer van VOOPOO gebruiken in combinatie met een mod van bijvoorbeeld Joyetech of SMOK.

Coils van het merk VOOPOO

De coils van VOOPOO zorgen ervoor dat de E-liquid in een clearomizer wordt omgezet naar damp. Deze damp (met bijbehorende nicotine) wordt opgenomen door het lichaam tijdens het dampen. De coil is hiermee een belangrijk onderdeel van een E-sigaret.

De VOOPOO coils zijn verkrijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes. De keuze van Ohmage hangt af van de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. De coils vallen allemaal onder de categorie Sub-Ohm coils. Het Ohmage varieert tussen de 0.15Ohm en 0.4Ohm.

Dampt u voor de smaak en nicotine? Dan zal de keuze al snel komen te liggen bij een coil die een hoog Ohmage heeft. Wanneer u wenst grote wolken te creëren is het verstandig om coils met een zo laag mogelijk Ohmage te kiezen.

 

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!