Uwell

Het merk Uwell is tot stand gekomen in China. Uwell richt zich op de productie van hoogwaardige vape producten. Het merk heeft al een aantal jaren een gevestigde naam in de E-sigaret industrie. Alle producten zijn afgewerkt met oog op detail. Daarnaast doet Uwell graag een stapje extra voor zijn klanten. Slimroken heeft de volgende producten van Uwell in zijn assortiment opgenomen: 

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
8 artikel(en)
8 artikel(en)

Over het vape merk Uwell

Uwell heeft een gevestigde naam in de E-sigaret branche. Door de jaren ervaring hebben ze een vertrouwde band met hun klanten opgebouwd. Keer op keer weten ze de stabiele prestaties hoog te houden.

De producten van Uwell zijn vervaardigd uit hoogwaardige producten. Hierdoor zijn de producten over het algemeen een tikkeltje hoger in prijs. Hier krijgt u een kwalitatief goed product voor terug waar u een lange tijd mee vooruit kunt.

Welke vape producten van Uwell heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken heeft een selectief aanbod aan Uwell producten. Dit assortiment is uitgezet door ons inkoopteam. Voordat de producten ons assortiment betreden worden ze uitvoerig getest. Dit wordt gedaan om de klant een kwalitatief goed product te leveren.

Slimroken heeft verschillende producten van Uwell in het assortiment. Zo hebben wij een complete startset. Hier hoeft de gebruik alleen nog liquid bij toe te voegen om van start te kunnen gaan met het dampen. Stelt u liever uw eigen E-sigaret samen? Ook hiervoor heeft Slimroken de correcte producten voor. U kunt een losse mod of clearomizer van Uwell aanschaffen. Daarnaast zijn de coils die worden gebruikt in de clearomizers van Uwell in verschillende varianten voorradig in onze webshop.

Elektrische sigaretten van Uwell

Complete startsets zijn ontwikkeld voor de beginnende dampers. Het enige wat de damper hoeft aan te schaffen is een E-liquid naar eigen keuze.

Slimroken heeft een selectief aanbod aan Uwell startsets. Deze startset is verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en heeft daarnaast een interne batterij. Hierdoor is de startset geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers.

Losse mods van Uwell

De losse mods van Uwell fungeren als de batterij van een E-sigaret. Naast het feit dat een mod gebruikt wordt als batterij kan de gebruiker hier alle instellingen aanpassen naar eigen wens. Zo kan u het wattage hoger of lager instellen. Verder is hierop het Ohmage van de coil terug te vinden en kunt u de batterijstatus uitlezen.

De meeste mods werken op externe batterijen. Deze batterijen worden in geen enkel geval toegevoegd bij de losse mods van Uwell.

Clearomizers van Uwell

De clearomizers van Uwell worden gezien als high-tech tanks. Ze hebben deze status weten te bemachtigen middels de technologieën die zij gebruiken. Zo is elke clearomizer geschikt voor hoge wattages en heeft daarnaast ook de beschikking over een gepatenteerde zelfreiniging technologie. Dit maakt het mogelijk dat de clearomizer zichzelf schoonmaakt tijdens het dampen. De levensduur van de clearomizer wordt vergroot door deze technologie.

Mist u een clearomizer van Uwell in ons assortiment? Wij horen graag de wensen van onze klanten. Neem contact op met onze klantenservice om uw wensen door te geven.

Coils van Uwell

De coil is een belangrijk onderdeel in een E-sigaret. De coil zorgt namelijk voor de verdamping van de E-liquid.

Slimroken heeft verschillende soorten coils van Uwell in zijn assortiment. Elke coil is geschikt voor een andere clearomizer. Het is hierdoor dus belangrijk om te onderzoeken welke coil geschikt is voor uw clearomizer.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!