SMOK

Het merk SMOK wordt gezien als een van de grotere producenten van E-sigaretten, mods en bijpassende onderdelen. Ons assortiment kent verschillende soorten clearomizers en bijbehorende coils van her merk. Bij Slimroken vindt u de volgende producten van het merk SMOK terug:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
87 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
87 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Over het E-sigaret merk SMOK

SMOK is marktleider op het gebied van elektrisch roken en de productie van E-sigaretten. Hierbij staat innovatieen het streven naar hoogwaardige E-smokers hoog in het vaandel. Alle producten van het merk hebben één ding gemeen: gebruiksvriendelijkheid. Ze zorgen ervoor dat zowel beginnende als ervaren dampers gebruik kunnen maken van hun elektrische sigaretten. Zo heeft SMOK geavanceerde E-sigaretten voor de gevorderde dampers. Bent u een beginnende/onervaren damper? Ook hier hebben ze aan gedacht. 

Welke producten van SMOK vint u in het assortiment?

Slimroken heeft een breed assortiment aan SMOK artikelen. Zo hebben we naast complete startsets ook losse mods en clearomizer van het merk. Met een complete startkit kan de gebruiker gelijk aan de slag. Hier hoeft u alleen nog E-liquid bij te bestellen om van start te kunnen gaan met dampen. Let wel op: Sommige E-sigaretten zijn werkzaam op externe batterijen. Deze worden niet meegeleverd bij de producten en dien daarom apart aangeschaft te worden.

Heeft u een losse mod of clearomizer nodig? Slimroken heeft ook deze E-sigaret onderdelen in het assortiment. Zo staat SMOK bekend om zijn rijke smaakbeleving als het aankomt op de werking van de clearomizers en de daarbij behorende coils. Deze zijn in de meeste gevallen laag in het Ohmage wat resulteert in een grotere smaakbeleving dan coils met een hoog Ohmage.

Elektrische sigaretten van SMOK

SMOK heeft verschillende varianten Elektrische sigaretten in zijn assortiment. Deze zijn onder te verdelen in twee verschillende categorieën: beginnende dampers en gevorderde dampers.

Bent u een beginnende damper en wenst u over te stappen van traditionele tabak naar elektrisch roken? SMOK heeft een aantal POD systemen. Dit zijn E-sigaretten die eenvoudig te bedienen zijn. De POD heeft een ingebouwde coil. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker de gehele POD dient te vervangen wanneer deze verbruikt is.

Heeft u al wat meer ervaring op het gebied van dampen en bent u opzoek naar meer power? Hier heeft SMOK ook een groot aantal E-sigaretten startsets voor kunnen ontwikkelen. Deze elektrische sigaretten zijn in alle gevallen werkzaam op externe batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd bij aankoop van een complete set. Het is dus van belang om deze er apart bij te bestellen.

Mods van het merk SMOK

De mods van SMOK hebben de beschikking over uitgebreide instellingen. Zo kan de gebruiker de temperatuur en werkmodi van de mod instellen naar eigen wens.

Wanneer u een box mod aanschaft is het belangrijk om te onderzoeken of deze op externe batterijen werkt. De meeste box mods werken op externe batterijen. Er zijn verschillende formaten batterijen. Zo zijn de 1865020700 en 21700 de meest populaire varianten.

Clearomizers van het merk SMOK

De clearomizer is een belangrijk onderdeel van een E-sigaret. Dit is namelijk het reservoir waarin de E-liquid wordt bewaard. SMOK heeft een groot aanbod als het aankomt op clearomizers. Deze hebben ieder een andere werking en smaakbeleving. Het is hierdoor dus belangrijk om te onderzoeken welke tank voor u geschikt is.

Coils van het merk SMOK

De coils die worden gevoerd in de clearomizers zorgen ervoor dat de E-liquid wordt verdampt. Coils zijn hierdoor onderdelen die slijten. Zo verbrandt de coil na ongeveer twee weken. Is dit het geval? Dan kunt u een nieuwe coil plaatsen en deze in gebruik nemen.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!