Kangertech

Kangertech was één van de eerste fabrikanten uit China die begon met het ontwerpen van elektrische sigaretten. Bij Slimroken.nl vindt u de volgende vape producten van Kangertech terug in het assortiment:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
9 artikel(en)
9 artikel(en)

Over het merk Kangertech

Kangertech was één van de eerste fabrikanten van vape producten elektrische sigaretten in China. Kangertech werd opgericht in 2007 en is door focus op innovatie uitgegroeid tot een bekend merk in Amerika en Europa. Het merk handhaaft de hoogste kwaliteitsnormen en de producten voldoen aan alle officiële certificeringen en strenge ISO normen. Hierdoor bent u als damper verzekert van een 100% origineel merk dat zich inzet voor de hoogste kwaliteit en daarbij ook rekening houdt met de wensen van klanten, zodat het dampers tevreden houdt.

Welke vape producten van Kangertech kunt u terug vinden in het assortiment van Slimroken?

Kangertech heeft in de afgelopen jaren veel producten op de markt gebracht. Niet alleen E-sigaretten en (box) mods, maar ook clearomizers en bijbehorende coils. Het betreft krachtige producten die voor beginnende en ervaren dampers zijn ontwikkeld. Hieronder vindt u een samenvatting van alle productgroepen die Slimroken.nl in het assortiment heeft.

De Kangertech E-sigaret startersets

U vindt momenteel de Kangertech Subvod starterset in het Kangertech E-sigaret assortiment terug. Dit betreft een kleine, pen-vormige E-sigaret van 13cm. Het model heeft een interne batterij van 1300mAh en een 510-aansluiting. Door de 510-aansluiting kunt u ook andere clearomizers met een 510-aansluiting aan de batterij koppelen. De clearomizer die bij de starterset gevoegd zit is de Subtank Nano. Dit is een Sub Ohm clearomizers met een liquid capaciteit van 1.9ml en maakt gebruik van SSOCC coils. U kunt deze starterset voor zowel Mouth-to-Lung als voor Direct-To-Lung dampen gebruiken.

Losse mods van Kangertech

In ons assortiment van Kangertech mods vindt u momenteel de Kangertech KBOX 200W met Temperature Control terug. Dit is een box mod met een maximaal vermogen van 200W. Deze krachtige mod werkt op twee 18650 batterijen welke u apart dient aan te schaffen.

De mod is een compact model met een ingebouwde OLED display. Door middel van de knoppen kunt u de temperatuur instellen en ook de display veranderen. Handig voor u om te weten is dat u de temperatuurmodus alleen kunt gebruiken wanneer u gebruik maakt van Temperature Controle, zoals de Ni of Ti coils. Indien u het normale wattagemodus gebruikt dan kunt u gewoon standaard kanthal coils gebruiken.

De clearomizers van Kangertech

De Kangertech clearomizers hebben een tankinhoud die variëren van 1.7ml tot 2ml en hebben een eGo thread aansluiting of een 510 aansluiting. Wilt u een clearomizer van het merk kopen? Kijkt u dan eerst wat de aansluiting van uw mod is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en de tank straks niet compatibel is. De 510-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting bij elektrische sigaretten. Het is dus mogelijk om clearomizers van Kangertech te koppelen met een ander merk.

Coils van Kangertech

De coils van Kangertech zijn speciaal ontwikkeld voor de clearomizers van het merk. Bij Slimroken vindt u verschillende soorten coils van het merk terug. Bij het type coil staat aangegeven voor welke bijbehorende tank deze zijn ontwikkeld. Alle coils zijn per vijf stuks verpakt en zijn verkrijgbaar met verschillende weerstanden, zodat u de dampbeleving zelf vorm  kunt geven.

 

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!