Justfog

Justfog is een internationaal merk dat is gespecialiseerd in de productie van vaping producten. De elektronische sigaretten van Justfog zijn wereldwijd bekend en Slimroken heeft een breed assortiment om de klant zo volledig mogelijk te voorzien. Bij Slimroken vindt u de volgende producten van Justfog terug in het assortiment:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
44 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
44 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over het merk Justfog

Justfog is een specialist in de productie van E-sigaretten en de losse onderdelen hiervan. Het merk probeert zich te richten op de beginnende dampers en dan voornamelijk op de populatie die wenst te stoppen met het roken van traditionele tabak.

De missie van Justfog is duidelijk: Het beschermen van één miljard mensen die zich blootstellen aan de gevaarlijke stoffen die vrijkomen tijdens het roken van tabak. Zij bieden een unieke dampervaring aan zonder gevaarlijke chemische stoffen als teer en benzeen.

Justfog heeft onderzoek gedaan naar de problemen waar dampers/vapers op stuiten tijdens het dampen. Het grootste probleem dat zij steeds hoorde terugkomen was het lekken van E-liquid. Dit probleem ontstaat wanneer de clearomizer niet volledig aansluit op de airflow-ring. Het design team van Justfog heeft een hoop aandacht besteed aan dit probleem en dit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen. De producten van Justfog worden als lekvrij beschouwd. Dit wordt dan ook beschouwd als het grote succes van Justfog.

Welke onderdelen en producten van Justfog heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken heeft een breed assortiment aan Justfog producten. De diversiteit aan producten maakt het mogelijk om een weloverwogen keuze te maken als damper. Zo vindt u bij alle producten van Justfog een uitgebreide uitleg om zo als beginnende damper de nodige informatie te kunnen vergaren.

Naast complete startkits verkoopt Slimroken ook losse onderdelen als batterijen, coils, clearomizers en pyrex glaasjes. Een complete startset van Justfog bevat over het algemeen een batterij, micro USB kabel, clearomizer en twee coils. Het enige dat u zelf nog dient aan te schaffen is een flesje E-liquid. De E-liquids vindt u ook in ons assortiment.

In de praktijk gebeurt het weleens dat een onderdeel versleten of kwijt raakt. Dan kunt u in plaats van een complete E-sigaret ook het desbetreffende onderdeel terugvinden in onze webshop.

De elektrische sigaretten van Justfog

Justfog heeft een aantal verschillende E-sigaretten ontwikkeld. Deze hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn namelijk geschikt voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben op het gebied van dampen.

De compacte modellen van het merk zijn handzaam en geschikt voor on-the-go. Dat wil zeggen dat u de E-sigaret relatief eenvoudig in een broekzak of tas kwijt kunt. Alle E smokers beschikken over een interne batterij die kan worden opgeladen middels een micro USB kabel. U hoeft dus geen externe batterijen aan te schaffen wanneer u een E-sigaret van Justfog wenst te gebruiken.

Justfog heeft naast de E-sigaretten die gebruik maken van een clearomizer ook modellen die beschikken over het POD systeem. Een POD systeem maakt geen gebruik van losse coils zoals bij een doorsnee E-sigaret. In plaats hiervan zit de coil verwerkt in de clearomizer en kan de POD in zijn geheel worden gedeponeerd wanneer deze verbrandt is. Een POD is dus eenvoudig gezegd een clearomizer met een interne coil, die in zijn geheel kan worden geplaats op de batterij/mod.

De losse mods van Justfog

De producten van Justfog zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen en hebben in alle gevallen een voorgeprogrammeerd programma. Dit zorgt ervoor dat de gebruikers weinig kunnen aanpassen in de instellingen. De batterij kan gezien worden als kant-en-klaar en wordt hierdoor als gebruiksvriendelijk ervaren door de gebruikers van Justfog.

De mods van Justfog beschikken allemaal over een batterijindicator. Doormiddel van de batterijindicatie kan de gebruiker zien in hoeverre de batterij nog geladen is. De indicatie wordt weergeven middels LED-lichtjes. Wanneer alle lichtjes branden is de batterij volledig opgeladen. Branden er minder lichtjes? Dan weet u dat de batterij niet volledig is opgeladen en dus aan de voeding kan worden geplaatst.

Overigens worden de meeste batterijen geleverd met een micro USB kabel. Deze kabel maakt het mogelijk om de batterij op te laden. Echter is het wel belangrijk om te kijken of deze kabel is meegeleverd. U kunt hiervoor de inhoud set raadplegen. Deze is altijd zo volledig mogelijk ingevuld bij de productomschrijving. Zit er nou geen micro USB kabel bij uw product? Dan heeft Slimroken deze in zijn assortiment en kunt u deze los in uw bestelling bijvoegen.

De clearomizers en bijbehorende coils van Justfog

Een clearomizer is het reservoir waarin de E-liquid wordt bewaard. U kunt de clearomizer bijvullen met liquid wanneer deze leeg dreigt te raken. Justfog heeft een aantal verschillende soorten clearomizers. Deze clearomizers hebben altijd een maximale capaciteit van 2ml. Dit is wettelijk zo bepaald door de NVWA.

Een clearomizer bevat altijd een coil. Een coil zorgt ervoor dat de E-liquid in de tank wordt omgezet naar damp. Een coil is het enige onderdeel dat normaliter wordt vervangen in een E-sigaret. Deze coil kan namelijk opraken of verbranden zoals ze dat in damptermen noemen. U merkt dat een coil verbrandt is wanneer u een verbrande smaak proeft.

Een coil kan uit de clearomizer worden verwijderd waarna u een nieuw coiltje kan plaatsen. Er is geen standaard indicatie van wanneer u de coils van Justfog dient te vervangen. Dampt u veel? Dan is het slim om de coil wekelijks te vervangen. Bent u aan het minderen en dampt u een stuk minder dan gemiddeld? Dan kan een coil tot twee of zelfs drie weken meegaan.

Overige accessoires van het merk Justfog

In de praktijk gebeurt het weleens dat men het glaasje van de clearomizer laat breken of dat de driptip kwijtraakt.

Wees niet getreurd. U hoeft niet een geheel nieuwe E-sigaret kopen. Slimroken heeft hier namelijk aan gedacht en zijn assortiment uitgebreid met losse accessoires en vervangingsonderdelen. Dit geeft u de mogelijkheid om een specifiek onderdeel aan te schaffen zonder veel geld kwijt te zijn.

 

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.
Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!