Joyetech

Joyetech wordt gezien als een van de grotere en bekendere merken in de E-sigaretten industrie. Het merk heeft jarenlange ervaring in de branche en past innoverende technieken toe in zijn producten. De producten worden ervaren als gebruiksvriendelijk en zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren dampers. Hieronder vindt u een overzicht van alle artikelen van Joyetech die Slimroken in zijn assortiment heeft:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
64 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
64 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Over het merk Joyetech

Joyetech is op internationaal niveau bezig met de productie van vaping producten. Zo zijn ze in verschillende continenten terug te vinden en staan hun elektrische sigaretten wereldwijd bekend om hun gebruiksvriendelijke werking.

Doordat het ze sinds 2007 al actief zijn in de branche is het merk één van de voorlopers in de industrie. Dit is duidelijk te herkennen als u kijkt naar de producten van het merk. Ze noemen zichzelf leider als het aankomt op innovatie. Het team van Joyetech wijdt zich toe aan de productie van kwalitatief correctie producten en zorgt ervoor dat de producten wereldwijd verkocht kunnen worden. De regelgeving verschilt per land/continent en dat hebben ze bij Joyetech goed onderzocht en doorgevoerd in de productie.

Welk type producten van Joyetech kunt u terug vinden in het assortiment van Slimroken?

Joyetech heeft in de loop der jaren veel producten onder zijn naam uitgebracht. Niet alleen E- sigaretten maar ook losse onderdelen als clearomizers, coils en mods.

Door de hoge productiegolf kent het assortiment van Slimroken een brede keuze aan Joyetech producten. Op deze manier kunnen wij onze klanten garanderen dat wij ten alle tijden de meest actuele voorraad hebben met de nieuwste producten.

Mist u toch een product van Joyetech in ons assortiment? Wij horen graag om welk product dit gaat om verdere stappen te kunnen ondernemen. U kunt dit doorgeven aan onze productexperts via de mail of chat.

De E-sigaretten van Joyetech

Joyetech heeft een groot aantal E-sigaretten. Deze verschillen in formaat, kleurcombinatie en capaciteit. De meeste E-smokers van Joyetech zijn werkzaam op een interne batterij. Daarnaast zijn ze relatief eenvoudig in gebruik te nemen door de mogelijkheden van de elektrische sigaretten.

Als u een kijkje neemt naar de werkzaamheid van een E-sigaret komt u er al snel achter dat er een aantal knoppen vindbaar zijn op het apparaat. De meest gebruikte knop is de vuurknop. Deze dient u in te drukken wanneer u wilt beginnen met dampen. Daarnaast zijn er ook knoppen waarmee u het vermogen kan aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Let wel op. Dit is niet bij elk model van Joyetech het geval. Sommige E-sigaretten hebben namelijk een vast uitgaand vermogen. Deze is dus niet aan te passen middels knoppen.

Er is één uitzondering: de POD systemen. De elektronische sigaretten van Joyetech die gebruik maken van het POD systeem bevatten geen knoppen. Ze werken op een automatisch inhalatiesysteem. De reden dat mensen kiezen voor een POD E-sigaret is vrij duidelijk. Deze zijn namelijk door het compacte en knoploze model relatief eenvoudig in gebruik te nemen. Daarnaast zijn ze populair onder de populatie die wenst te stoppen met het roken van traditionele tabak.

Losse mods van het merk Joyetech

De mods van Joyetech staan bekend om hun degelijke ontwerp. Daarnaast worden de mods ervaren als gebruiksvriendelijk. De mods beschikken over een interface waar de gebruiker de instellingen kan aanpassen en onderwerpen, als het batterijpercentage en het uitgaand vermogen, kan terugvinden.

Een mod is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo zijn er naast de mods met interne batterijen ook mods die werkzaam zijn op externe batterijen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Een hoog wattage staat gelijk aan een grotere kracht en in de meeste gevallen meer dampvermogen.

Als we kijken naar het aantal mods die Slimroken in het assortiment heeft komt Joyetech op nummer drie, Eleaf en SMOK zijn de enige twee merken die meer mods in het assortiment hebben.

De clearomizers van Joyetech

De clearomizers van Joyetech hebben allemaal een E-liquid capaciteit van 2ml of minder. Daarnaast hebben alle tanks de beschikking over een 510-aansluiting. Dit wil zeggen dat declearomizer compatibel is met alle mods die ook werkzaam zijn op deze aansluiting. De 510-aansluiting is de meest voorkomende aansluiting bij elektrische sigaretten.

Wij bij Slimroken krijgen vaak de volgende vraag: kan ik een clearomizer van Joyetech aansluiten op een losse mod van een ander merk als bijvoorbeeld Aspire of SMOK? Het antwoord op deze vraag is vrij duidelijk: Ja! Het enige waar u op dient te letten als u dit wilt doen is het aansluitingstype.

Naast de clearomizers die een 510-aansluiting hebben zijn er ook POD systemen. Een POD is een clearomizer met een ingebouwde coil. Een POD is niet compatibel met elk soort E-sigaret. U kunt een POD alleen gebruiken op de daarvoor bestemde batterij/MOD.

Coils van Joyetech

Een coil is het element in een E-sigaret die ervoor zorgt dat de E-liquid wordt verdampt. Nu heeft Joyetech zo een vijftien verschillende soorten coils. Elke coil wordt gebruikt in een andere clearomizer.

De coils van Joyetech verschillen in Ohmage. Het Ohmage gehalte van een coil zegt veel over desmaak- en dampbeleving die wordt gecreëerd. Kiest u voor een coil met een hoog Ohmage? Dan zult u merken dat de smaak van de liquid beter tot zijn recht komt. Coils met een laag Ohmage hebben juist een minder sterke smaakbeleving. U krijgt er wel een grotere dampproductie voor terug.

Overige accessoires van Joyetech

De accessoires van Joyetech zijn ervoor bedoeld om naast complete onderdelen ook losse stukjes hiervan te kunnen bestellen. U kunt alle accessoires van Joyetech terugvinden onder de link accessoires en dan aan de linkerkant filteren op het merk Joyetech.

Zo heeft Slimroken een aantal losse onderdelen van Joyetech in zijn assortiment. U kunt bijvoorbeeld een losse driptip aanschaffen wanneer u toe bent aan een nieuwe. Is uw pyrex glaasje van de clearomizer gebroken? Ook deze hebben wij in het assortiment bij Slimroken. Echter is het wel belangrijk om te onderzoeken of u de juiste artikelen besteld. Zo past niet elke driptip of een pyrex glaasjes op een clearomizer.

Het voordeel voor u is dat u niet een geheel nieuwe tank hoeft aan te schaffen. Dit scheelt kosten en is daarnaast ook vele malen beter voor het milieu.

 

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!