IJOY

IJOY is een van de marktleiders op het gebied van E-smoking. De producten staan garant voor kwaliteit en IJOY voert graag innovatieve functies door in zijn vape producten. Momenteel is IJOY verkrijgbaar in ruim dertig verschillende landen en in vijf continenten. Slimroken heeft de volgende producten van IJOY in het assortiment:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
15 artikel(en)
15 artikel(en)

Over het vape merk IJOY

Joyetech heeft een sterke reputatie opgebouwd in de loop der jaren. De vape producten van het merk richten zich op zowel beginnende als gevorderde dampers. Op deze manier proberen ze zich op alle mogelijke doelgroepen te richten. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat ze erkenning hebben opgebouwd bij deze dampers.

De visie van IJOY is duidelijk en sterk: Het imago van de tabaksindustrie veranderen. De creatie van de innoverende producten van IJOY maken het mogelijk om deze visie sterk te blijven volgen. De producten van IJOY worden op het gebied van kwaliteit en design als goed ervaren door de gebruikers ervan.

Welke vape producten van IJOY heeft Slimroken in het assortiment?

De producten van IJOY zijn geliefd onder dampers wereldwijd. Dit is voor Slimroken dan ook de reden geweest om een breed assortiment van het merk in het de webshop te verkopen. U kunt bij Slimroken kiezen uit een ruime keuze aan startsets. Bij een startset hoeft u enkel een flesje van uw favoriete E-liquid aan te schaffen om te kunnen starten met dampen.

Naast de complete startsets heeft Slimroken ook losse onderdelen van IJOY in het assortiment. Zo kan u een losse clearomizer van IJOY aanschaffen. Deze zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. Ook de bijbehorende coils zijn verkrijgbaar bij Slimroken. Op deze manier proberen wij onze klanten zo correct mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Elektronische sigaretten van het merk IJOY

Slimroken heeft een aantal E sigaret startsets van IJOY in zijn assortiment opgenomen;. Deze zijn allen verschillend in de werking. De E-smokers zijn onder te verdelen in twee categorieën: E-sigaretten met interne batterij en elektrische sigaretten die werkzaam zijn op externe batterijen.

Wanneer u van start wilt gaan met dampen of weinig ervaring hebt op het gebied van dampen is het verstandig om een E-smoker met interne batterij aan te schaffen. Deze zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen en hebben daarnaast ook geen externe batterijen nodig. Deze E-sigaretten hebben ook de beschikking over vooraf ingestelde instellingen. U hoeft hier dus zelf niet mee aan de slag gaan.

Heeft u al wat ervaring kunnen opbouwen omtrent elektrisch roken? Dan kunt u de keuze leggen bij een E-smoker die werkzaam is op externe batterijen. Deze hebben een sterkere kracht en kunnen daarnaast worden ingesteld naar uw eigen voorkeur. Naast het wattage aanpassen kunt u ook het Ohmage terug vinden. De mods die werkzaam zijn op externe batterijen hebben de beschikking over een OLED display. Dit display laat alle dampgegevens overzichtelijk zien.

Let op! Bij E-sigaretten die werkzaam zijn op externe batterijen dient u zelf de batterijen apart aan te schaffen. Deze worden nooit meegeleverd bij de producten van IJOY.

Clearomizers van IJOY

Een clearomizer is een essentieel onderdeel van een E-sigaret. Hierin wordt de E-liquid bewaard en verdampt wanneer de gebruiker op de vuurknop drukt.

Slimroken heeft een aantal verschillende clearomizers van IJOY in zijn assortiment opgenomen. Het gaat hier om de Sub Ohm clearomizers. Deze staan bekend om hun grote dampbeleving. De smaak komt iets minder sterk naar voren wanneer u een Sub Ohm clearomizer in gebruik neemt.

Coils van IJOY

De coil zet E-liquid om naar damp. IJOY heeft verschillende soorten coils ontwikkeld. Deze coils zijn specifiek bedoeld voor één soort clearomizer. Dit maakt het belangrijk om alvorens u een coil aanschaft goed de productomschrijving door te lezen.

De coils zijn verkrijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om zelf te bepalen welke coil de voorkeur krijgt. Het verschil zit hem vaak in de smaak- en dampbeleving die wordt gecreëerd met de coils. Zo heeft de ene coil van IJOY een sterkere smaakbeleving en heeft een andere soort coil weer een grotere dampproductie.

Twijfelt u toch over welke coil u zou moeten kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier zitten twee productexperts klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent elektrisch roken.

De accessoires van IJOY

IJOY verkoopt verschillende losse accessoires. Hierbij kan er gedacht worden aan losse batterijen. Deze zijn dan specifiek bedoeld voor producten van IJOY.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!