Eleaf

Het merk Eleaf is opgericht in 2011. Al snel na de oprichting werd Eleaf een van de grotere vapingmerken binnen de industrie. Een nauwe samenwerking met de distributeurs en een georganiseerde klantenservice was de grote factor achter dit succes.

Bij Slimroken.nl vindt u de volgende producten op het gebied van elektronisch roken van Eleaf:

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
90 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
90 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Over het merk Eleaf

Het merk Eleaf is opgericht in het Chinese Shenzhen. Dit gebeurde in het jaar 2011. Eleaf is groot geworden middels zijn innoverende visie en continuïteit in creativiteit.

De iStick serie is de eerste E-sigaret die het bedrijf heeft geproduceerd. Deze lijn heeft verschillende varianten tot zijn beschikking. Na het succes van deze serie heeft Eleaf de iJust serie in het leven geroepen. Ook deze zijn verkrijgbaar in een aantal variaties.

In de toekomst streeft Eleaf naar een constante innovatiecurve. Dit streven wensen ze te behalen door middel van elegante producten, hogere kwaliteitsnormen stellen en betere verlening van klantenservice. Deze visie hebben ze opgesteld om de service voor hun klanten te verbeteren.

Welke producten van Eleaf heeft Slimroken in het assortiment?

Slimroken heeft een rijk assortiment aan Eleaf producten. Naast complete startkits voor beginnende en ervaren dampers kent de collectie van Slimroken ook losse onderdelen. Hierbij kan gedacht worden aan losse clearomizers, box mods, coils en pyrex glaasjes.

Slimroken heeft specifiek gekozen voor deze uitgebreide selectie aan producten. De reden hiervoor is dat we diversiteit in het assortiment willen creëren. Deze diversiteit van producten heeft voor de gebruikers een groot voordeel. Zo kan het weleens gebeuren dat uw clearomizer stuk gaat. Dan kunt u bij Slimroken eenvoudig een nieuwe clearomizer aanschaffen en niet de gehele E-sigaret.

De E-sigaretten van Eleaf

Eleaf produceert een breed scala aan E-sigaretten. Deze E sigaretten zijn verschillend in gebruik. Hierdoor probeert het bedrijf zich op zowel beginnende als ervaren dampers te richten.

De E-smokers die zich richten op de beginnende dampers hebben in alle gevallen de beschikking over een interne batterij. Hierdoor hoeft de gebruiker geen externe batterij aan te schaffen om de E-sigaret werkend te krijgen.

De elektrische sigaretten van Eleaf die zijn gericht op de ervaren dampers hebben in de meeste gevallen een groot vermogen. Dit vermogen moet worden aangedreven door externe batterijen. Deze batterijen dienen apart aangeschaft worden.

De losse mods van Eleaf

Als u een kijkje neemt naar de losse mods die Eleaf verkoopt zal er één ding zijn dat u gelijk opvalt: De batterij. Eleaf heeft namelijk twee verschillende soorten mods. De ene variant werkt op een interne batterij en de tweede variant is werkzaam op externe batterijen.

Het verschil spreekt voor zich. Bij mods die werkzaam zijn op externe batterijen dient u de batterijen apart bij te bestellen. Doet u dit niet? Dan kan de mod niet van start gaan. Het is hierdoor dus belangrijk om goed op te letten welk soort mod u aanschaft.

Het tweede verschil tussen deze mods is het vermogen. Een box mod die werkzaam is op externe batterijen heeft namelijk een groter vermogen en haalt zijn kracht dus uit externe batterijen. Deze batterijen kennen een grote kracht. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de batterijen.

Heeft u een mod met een interne batterij of bent u van plan deze aan te schaffen? Deze zijn uitermate geschikt voor de beginnende dampers. De meeste mods werken op vooraf ingestelde instellingen. Deze kan de gebruiker beperkt aanpassen. Dit maakt de modellen eenvoudig in gebruik en gebruiksvriendelijk.

De clearomizers en coils van het merk Eleaf

Het assortiment van Slimroken heeft bijna twintig verschillende soorten clearomizers van het merk Eleaf. Dit geeft u als damper de mogelijkheid om zelf te kiezen welke clearomizer de voorkeur krijgt.

Elke tank van Eleaf heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Daarnaast geeft elke clearomizer de damper de mogelijkheid om de airflow aan te passen naar eigen wens. De airflow is de hoeveelheid lucht die wordt toegevoegd tijdens het dampen. U kunt aan de airflow ring draaien om de juiste toevoer voor uzelf te vinden.

Eleaf heeft zijn clearomizers onderverdeeld in twee categorieën: Sub Ohm en Non-Sub-Ohm. Sub Ohm clearomizers maken gebruik van coils met een Ohmage lager dan 1.0Ohm. Dit zorgt ervoor dat er meer damp wordt gecreëerd.

Clearomizers die werkzaam zijn op coils met een Ohmage hoger dan 1.0Ohm zijn meer gericht op smaakbeleving en creëren minder damp. Daarnaast worden coils met een hoog Ohmage veel gebruikt door mensen die wensen te stoppen met roken. De prikkel in de keel is namelijk steviger en lijkt meer op die van een traditionele sigaret.

Overige accessoires van Eleaf

Slimroken heeft ook gedacht aan de nodige vervangingsonderdelen van Eleaf. Normaal gesproken is de coil het enige onderdeel dat u dient te vervangen in een elektrische sigaret.

In de praktijk gebeurt het weleens dat er een glaasje breekt of dat een damper de driptip van zijn Eleaf E-sigaret kwijt raakt. In deze gevallen kunt u ook deze e-sigaret onderdelen los kopen. Dit scheelt u weer geld en hoeft u niet een geheel nieuwe clearomizer aan te schaffen.

Meer weten over elektronisch roken? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!