Externe batterij opladers

Een externe batterij oplader kan gebruikt worden voor het opladen van de externe batterijen van uw E-smoker. Op deze pagina zijn batterij opladers voor alle formaten batterijen te vinden. Hierbij kunt u denken aan de de formaten 183501865020700 of 21700.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
17 artikel(en)
17 artikel(en)

Externe batterij oplader kopen bij Slimroken

Slimroken heeft een uitgebreid assortiment als het aankomt op externe batterij opladers. Deze opladers zijn geschikt voor een groot scala aan batterij formaten. Wanneer u van plan bent om een oplader aan te schaffen is het van belang om te kijken of de oplader geschikt is voor het formaat van uw batterij. Bij alle producten in onze webshop staat een overzicht van de geschikte batterijen die kunnen worden opgeladen middels de desbetreffende oplader.

Het gebruik van een oplader kan de levensduur van een batterij vergroten. Daarnaast duurt het langer om batterijen op te laden middels een micro USB kabel. Dit komt door het feit dat een USB lader niet genoeg kracht heeft.

Verschillende merken externe batterij opladers

De opladers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er varianten die maar een batterij tegelijkertijd kunnen opladen. Heeft u meerdere batterijen die u wenst op te laden? Dan is het verstandig om te kiezen voor een lader met meerdere schachten. Er zijn twee merken opladers die worden aangeboden in het assortiment van Slimroken: Efest en Nitecore. Hieronder zijn een aantal producten uitgelicht.

Efest Slim K1/K2 oplader

Efest is een veel gebruikt merk binnen de E-sigaret branche. Waar de K1 versie ruimte heeft voor een batterij, heeft de K2 oplader ruimte voor twee externe batterijen. Het is dus belangrijk om te kijken welke versie uw voorkeur heeft.

Naast dat de oplader meerdere beschermingsfuncties heeft (denk aan bescherming tegen kortsluiting en overladen) is deze ook geschikt voor het opladen van alle soorten batterijen in het assortiment van Slimroken.

Efest Lush Q4

Bent u op zoek naar een oplader die meerdere batterijen tegelijktijd kan opladen? Dan is de Lush Q4 van Efest een uitkomst. Deze geeft de gebruiker de mogelijkheid om vier batterijen tegelijk op te laden. Tevens heeft de oplader een eenvoudig ontwerp zonder knoppen. De gebruiker kan de oplader in het stopcontact doen en de batterij(en) in de schacht plaatsen. Het opladen zal onmiddelijk beginnen.

Nitecore Digicharger D4

Ook het merk Nitecore heeft een oplader met vier schachten. De Digicharger D4 geeft de gebruiker de mogelijkheid om meerdere batterijen op te laden. De oplader geeft de gebruiker de mogelijkheid om informatie als laadtijd, voltage en mAh af te lezen. Deze informatie wordt onafhankelijk per batterij weergeven boven aan de schacht.

De oplader is geschikt voor de volgende batterij formaten: 26650, 22650, 18650, 18350, 18490, 18500, 17670, 17500, 14500, 10440, 16340.

Nitecore UM20

De UM20 oplader van Nitecore is compact en hierdoor een stuk kleiner dan de D4 variant van het merk. Met twee schachten kunnen er dus twee batterijen tegelijkertijd worden opgeladen. 

Geschikte batterij formaten zijn: 18650, 18490, 18350, 17670, 17500, 16340, 14500, 10440.

Meer weten over batterijen? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!