Externe batterij opladers

Een externe batterij oplader kan gebruikt worden voor het opladen van de externe batterijen van uw E-smoker. Op deze pagina zijn batterij opladers voor alle formaten batterijen te vinden. Hierbij kunt u denken aan de de formaten 18350, 18650, 20700 of 21700.

11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
11 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
+ Toon meer - Toon minder

Externe batterij oplader kopen bij Slimroken

Slimroken heeft een uitgebreid assortiment als het aankomt op externe batterij opladers. Deze opladers zijn geschikt voor een groot scala aan batterij formaten. Wanneer u van plan bent om een oplader aan te schaffen is het van belang om te kijken of de oplader geschikt is voor het formaat van uw batterij. Bij alle producten in onze webshop staat een overzicht van de geschikte batterijen die kunnen worden opgeladen middels de desbetreffende oplader.

Het gebruik van een oplader kan de levensduur van een batterij vergroten. Daarnaast duurt het langer om batterijen op te laden middels een micro USB kabel. Dit komt door het feit dat een USB lader niet genoeg kracht heeft.

Verschillende merken externe batterij opladers

De opladers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er varianten die maar een batterij tegelijkertijd kunnen opladen. Heeft u meerdere batterijen die u wenst op te laden? Dan is het verstandig om te kiezen voor een lader met meerdere schachten. Er zijn twee merken opladers die worden aangeboden in het assortiment van Slimroken: Efest en Nitecore. Hieronder zijn een aantal producten uitgelicht.

Meer weten over batterijen? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.