Batterij Wraps

Het merk ODB staat bekend om haar creatieve vormgeving. De batterij wraps zijn verkrijgbaar in meer dan twintig aparte creaties. Wanneer u opzoek bent naar een wrap is het van belang om het juiste formaat te vinden. Slimroken heeft Batterij Wraps voor de volgende batterij varianten beschikbaar:

  • 18650 batterijen
  • 20700 batterijen
  • 21700 batterijen
20 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
20 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
+ Toon meer - Toon minder

ODB batterij wraps kopen bij Slimroken?

ODB is hét grootste merk als het aankomt op batterij wraps. Het ODB team heeft met succes zijn best gedaan om de meest creatieve printjes te ontwerpen. Hiermee kunt u de huidige (vaak ietwat saaie) batterij wrap vervangen.

Het enige waar u tijdens het bestellen op moet letten is het formaat. De wraps van ODB zijn verkrijgbaar in de volgende formaten:

  • 18650, enkel geschikt voor 18650 batterijen.
  • 20700, enkel geschikt voor 20700 batterijen.
  • 21700, enkel geschikt voor 21700 batterijen.

Wilt u weten wat de beste manier is om een nieuwe wrap aan te brengen? Lees dan snel verder.

Hoe breng ik een nieuwe batterij wrap aan?

Het aanbrengen van een nieuwe wrap op uw huidige batterij is relatief eenvoudig. De eerste stap is simpel: verwijder de oude wrap van uw batterij. Dit kun je doen door middel van de batterij lichtelijk op te warmen middels een föhn. Dit zorgt ervoor dat de plaklaag van de batterij zacht wordt.

Wanneer de oude wrap eraf is gehaald moet u de nieuwe wrap stevig om de batterij plakken. Vervolgens verwarmt u de wrap weer met een föhn. Hierna is het verstandig om de batterij voor minimaal een half uur te laten liggen en er geen gebruik van te maken.

Heeft u toch nog vragen over het aanbrengen van de wrap? Neem gerust contact op met onze klantenservice, deze staat klaar om uw alles te vertellen over E-sigaretten, batterijen en batterij wraps.

Meer weten over batterijen? Neem dan een kijkje in ons assortiment.