20700 batterijen

Hieronder vindt u een overzicht van alle 20700 batterijen in het assortiment van Slimroken. Deze externe batterijen kennen een grote kracht en dienen met zorg behandeld te worden. De 20700 batterijen zijn bedoeld voor mods die een 20700 batterij voeren. Het is belangrijk om te kijken welke batterij variant geschikt is voor uw mod alvorens u een batterij aanschaft. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

20700 batterijen kopen bij Slimroken

Slimroken heeft een groot assortiment als het aan komt op externe batterijen. Deze batterijen zijn verkrijgbaar in velerlei formaten. Het is daarom voor de gebruiker van belang om te kijken welke batterij geschikt is voor zijn mod. Twijfelt u welke batterij geschikt is voor uw Box Mod? Bekijk de specificaties op de productiepagina om te zien welke batterij geschikt is voor uw apparaat. Indien u toch twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Efest 20700 batterij

Gezien de kleine hoeveelheid mods die gebruik maken van een 20700 batterij, heeft Slimroken maar één batterij van deze variant in het assortiment. Het gaat hier over de 20700 batterij van Efest. De batterij heeft een capaciteit van 3100mAh en kan worden opgeladen middels een externe batterij oplader.

Meer weten over batterijen? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.