E-Sigaret Starterset

Een E-sigaret is een alternatief voor het traditioneel roken van tabak. Andere benamingen die worden gebruikt zijn de elektronische sigaret, elektrische sigaret, E-smoker of vaper. Bij Slimroken vindt u alle bekende merken. Al deze merken zijn 100% origineel en veilig en worden direct uit voorraad geleverd.

 • Gratis verzending
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig en makkelijk betalen
130 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
130 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Een E sigaret kopen bij Slimroken.nl

Wilt u een 100% originele E sigaret kopen van hoge kwaliteit? Op onze website Slimroken.nl vindt u een breed assortiment aan meerdere soorten veilige elektrische sigaretten. Er zijn veel verschillende soorten E-sigaretten te koop in de huidige markt van verschillende kwaliteiten, maar bij Slimroken vindt u alleen A-merken die 100% origineel en veilig zijn. Al deze bekende merken streven naar de hoogst haalbare kwaliteit. Hier vindt u dus geen namaak producten, maar alleen 100% originele producten. Ieder merk heeft zijn eigen kracht en ieder merk heeft verschillende modellen beschikbaar. Deze modellen zijn bij ons ingedeeld op het type gebruiker, zodat u een de beste E sigaret voor uzelf kunt kiezen. Zo is er voor de beginnende, gemiddelde en gevorderde damper altijd een geschikt model te vinden. U hoeft niet meer eindeloos te zoeken naar een model dat past bij u persoonlijke voorkeuren, omdat wij al de producten voor u hebben onderverdeeld in verschillende categorieën. Wilt u eerst meer lezen over de E-sigaret? Navigeer dan naar het kennisbankartikel “Wat is een E-sigaret?”.

Waar moet ik opletten bij de beste E sigaret kopen?

Bij de beste E sigaret kopen doet u er verstandig aan om op een aantal belangrijke punten te letten. Het beantwoorden van de volgende vragen kan u helpen de juiste keuze te maken. Niet elk model is namelijk voor iedere damper weg gelegd. Er zijn namelijk geavanceerde modellen die niet voor beginnende dampers geschikt zijn.

 • Bent u een beginnende, gemiddelde of gevorderde damper?
 • Wil ik een complete E sigaret starterset of wil ik mijn elektrische sigaret zelf samenstellen?
 • Wil ik een interne of externe batterij?
 • Gebruikt u de E-sigaret om te stoppen met roken?
  • Houdt dan rekening met de hoogte van het nicotinegehalte in de E-liquid.
 • Gaat u voor een dampervaring die te vergelijken is met het roken van een traditionele sigaret of gaat u voor de vape ervaring met meer damp/rook?
 • Hoeveel geld wil ik uitgeven?

Indien u deze vragen hebt beantwoord dan heeft u een aardig beeld van wat voor model er bij u past. U ziet ook gelijk dat de beste E sigaret voor iedereen persoonlijk is. Het heeft allemaal met persoonlijke voorkeuren te maken.

Wij mogen door de huidige wetgeving geen voordelen of positieve kanten van de elektrische sigaret benoemen. Wel mogen wij u informeren, zodat u de juiste elektronische sigaret voor uzelf kunt kiezen. Zeker als u de E-sigaret gebruikt om te stoppen met roken dan kan dit u helpen. Als u een vraagt heeft dan kunt u altijd kijken in de kennisbank of contact met ons opnemen via de chat. Eén van onze collega's staat u graag te woord.

De E-sigaret schoonmaken

Om de kwaliteit te waarborgen doet u er goed aan om met regelmaat uw E-sigaret schoon te maken. Tijdens het dampen blijven er namelijk kleine restjes vloeistof achter in de verdamper. Dat is niet gelijk een probleem, maar als u hem nooit schoonmaakt dan stapelen deze restjes zich op en belemmert dit het functioneren van de elektronische sigaret.

Dit zit er allemaal in een E sigaret starterset

Een E sigaret starterset is een compleet pakket inclusief mod (batterij), clearomizer, coil(s) en bijbehorende laadaccessoires. Hiermee kunt u direct beginnen met dampen. Het enige dat u nog moet doen is een E-liquid naar keuze uitkiezen. Wanneer u vervolgens uw elektronische sigaret gebruikt wordt de E-liquid door middel van de coil verhit en omgezet in damp. Dit is waarom mensen het roken van een elektronische sigaret ook wel dampen noemen. Bij Slimroken vindt u naast de E-sigaret starterset ook losse onderdelen die u apart kunt aanschaffen. Wanneer u voorkeur gaat naar het zelf samenstellen van de elektronische sigaret en het zelf vormgeven van de dampervaring dan kunt u voor een losse box mod kiezen. Hier dient u dan wel zelf nog een clearomizer en bijbehorende coils bij te bestellen en in het geval van een externe batterij ook de bijbehorende externe batterij(en).

Welke E-sigaret merken vind ik bij Slimroken?

In het assortiment van Slimroken vindt u verschillende E-sigaret merken. Zo vindt u onder andere volgende merken terug:

Als u meer informatie over de E-sigaret merken wilt, voordat u besluit deze te kopen, dan kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Voor meer informatie over het merk zelf navigeert u naar het gewenste merk. Daar vindt u alle informatie over het E-sigaretten merk zelf. Wilt u meer informatie over een specifiek product? Dan kunt u naar de productpagina van het gewenste product navigeren. Daar vindt u alle specificaties van het product, zodat u een elektrische sigaret kunt kiezen die bij u persoonlijke voorkeuren past. Bij Slimroken bieden wij dus alleen producten met de hoogst haalbare kwaliteit en veiligheid aan.

De kwaliteit van de elektrische sigaret bij onze merken

Bij Slimroken verkopen we uitsluitend A-merken. Wij vinden dat kwaliteit en veiligheid van het product altijd voorop moet staan. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar betrouwbare merken die kwaliteit en veiligheid kunnen waarborgen. Alle E-sigaretten worden daarnaast door Slimroken nog uitgebreid getest, zodat we hier 100% zeker van zijn. Lees ook eens het artikel: "Wilt u een vape kopen?"

Wat zijn de gemiddelde E sigaret prijzen van deze merken?

De E sigaret prijzen, in de huidige markt, zijn zeer gevarieerd. De prijs is afhankelijk van onder andere het type, het merk en de batterij. Als we een gemiddelde prijs pakken dan komen we uit op een gemiddelde prijs van rond de 30,- á 40,- euro. De prijzen gaan omhoog wanneer het model meerdere modi heeft. Voor een beginnend damper heeft een device met meerdere modi vaak geen extra toevoeging. Ervaren dampers hebben vaak de persoonlijke voorkeur voor meerdere modi. Zo kunt u met een geavanceerde mod bijvoorbeeld op verschillende wattages of temperature control dampen. Daarnaast zijn er verschillende Sub-Ohm devices beschikbaar. Deze modellen zijn geschikt voor dampen op een laag wattage. Meer weten over Sub-Ohm dampen? Lees dan het kennisbankartikel “Wat is Sub Ohmen?

Bij de aanschaf van een elektronische sigaret dient u nog wel één of meerdere E-liquids aan te schaffen. Welke smaak u kiest is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Houdt hiermee ook rekening dat niet elke liquid geschikt is voor elke E-sigaret. Niet elke tank van de elektronische sigaret kan een hoog VG-gehalte of PG-gehalte aan. Bekijk daarom altijd goed de specificaties van uw tank en bijbehorende coil. Voor een VG-gehalte van 50% of meer kunt u het beste met een coil die een weerstand van lager dan 1.0Ohm dampen. Voor een PG-gehalte van 50% of meer kunt u het beste met een coil die een weerstand hoger dan 1.0Ohm dampen.

Is de elektrische sigaret schadelijk voor uw gezondheid?

Op dit moment lopen er nog allerlei onderzoeken naar de schadelijkheid van een elektrische sigaret. De E-liquids die u dampt bevatten immers vaak nicotine en smaakstoffen. Deze stoffen zijn doorgaans goedgekeurd voor het gebruik in voedsel. Ze zijn dus in principe onschadelijk. Echter is het nog onduidelijk wat er na de verhitting van deze stoffen gebeurd.

Het is algemeen bekend dat nicotine een verslavend middel is en dat een hoge concentratie nicotine ook schadelijk is voor de gezondheid. Echter kunt u ook nicotinevrij dampen. Wat de risico’s zijn van het dampen van nicotinevrije vloeistoffen? Dat is nog niet bekend. Wat wel bekend is dat het gebruik van de E sigaret minder schadelijk en minder ongezond is dan het roken van traditionele tabak. Het bevat namelijk geen schadelijke chemische stoffen, zoals teer, dat u terugvindt in de traditionele sigaret. Wat betreft je gezondheid is de elektrische sigaret 95% minder ongezond dan een traditionele sigaret.

De elektronische sigaret als hulpmiddel bij het stopen met roken

De E-sigaret kan helpen als hulpmiddel bij het stoppen met roken. Echter moet dit wel op de juiste manier worden aangepakt. Als u de elektronische sigaret als hulpmiddel gebruikt om te stoppen met roken dan dient u de nicotineverslaving af te bouwen. Daarom heeft u ook de keuze uit liquids met verschillende nicotinegehaltes. Dit kunt u op de door u gewenste manier doen. U kunt het beste met een hoog nicotinegehalte beginnen en zo afbouwen richting 0% nicotine per ml. Dan bent u van de nicotineverslaving af. Wanneer u het als hulpmiddel gebruikt dan adviseren we u om volledig te stoppen met het roken van traditionele sigaretten. Gebruik tabak en de E-sigaret daarom niet samen. Lees in het kennisbankartikel “Kunnen E-sigaretten me helpen bij het stoppen met roken?” meer hierover.

Is er een E sigaret zonder nicotine?

U kunt ervoor kiezen om een E sigaret zonder nicotine te gebruiken. Uiteindelijk is het doel van het E-smoken ook om op te stoppen met roken. Het zou vreemd zijn als er dan geen nicotinevrije liquids zijn, want dan wordt de nicotineverslaving in stand gehouden. In ons assortiment zult u zien dat vrijwel elke smaak van de vloeistof verkrijgbaar is met een 0% nicotinegehalte per ml.

Meer weten over de E sigaret? Lees hier dan meer over in onze kennisbank.

Heb je vragen of opmerkingen? Bekijk de contactmogelijkheden hier!