Vampire Vape DOT Pro pods

De DOT Pro pods van Vampire Vape zijn enkel geschikt om te gebruiken in combinatie met de DOT Pro e-sigaret van Vampire Vape. Dit is een POD systeem e sigaret welke dus gebruik maakt van voorgevulde pods met nicotine salt. Naast de tabakssmaak heeft Vampire Vape ook fruit en menthol smaken in haar DOT Pro pods verwerkt.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

+ Toon meer - Toon minder

Vampire Vape DOT Pro pods

De DOT Pro pods zijn geschikt om te gebruiken in de Vampire Vape DOT Pro e-sigaret. De pods zijn vooraf gevuld met e-liquid en zijn verkrijgbaar in diverse smaakcombinaties. Naast tabakssmaak heeft Vampire Vape ook fruit en menthol smaken in de pods verwerkt.

De pods zijn vooraf gevuld met e-liquid en worden geleverd per twee stuks in een verpakking. Iedere DOT Pro pod bevat 2ml e-liquid, de pods kunnen niet opnieuw worden gevuld. Nadat de e-liquid op is dient de gehele pod weggegooid te worden. Middels de magneetaansluiting zijn de pods eenvoudig los en vast te klikken.

Vampire Vape DOT Pro startset

De DOT Pro e-sigaret van Vampire Vape is een complete startset die wordt geleverd inclusief twee pods. De elektrische sigaret heeft een interne batterij van 350mAh, op te laden met de USB-C kabel. De pods zijn zoals hierboven aangegeven in diverse smaken. Het gaat hier om een gesloten systeem, de pods zijn dus niet los te hervullen met e-liquid. Wanneer de vloeistof op is dient de gehele pod vervangen te worden voor een nieuw exemplaar.